kanske borde fixa klart mig?

ååååh varför hamnade jag här framför datorn? Ska ju gå om 9 minuter för att vara exakt helt dumhuvud.
Men nu måste jag fixa klart mig eller vad man nu säger, och ska ta och fota en himla massa nya bilder! Har verkligen bildbrist som ni ser. puss

my och mollie

Ska strax promenera och möta upp My och Mollie, tar med systemisen så det blir väl lite bilder för er att kolla på.
Hejrå


10 kronor hahahahah

Var uppe i samhället rätt länge innan med My och Ida, skitkul! Köpte rätt mycket, en tröja från lindex, ansiktsmask, nagellack, halsband, armband, och lite annat kul hihi. Sen fikade vi och ah hade kul, sover kanske hos Mollie ikväll om jag får för mamma. Vore megaroligt.

Meeeeeen vi får se om jag uppdaterar senare igen, beror på om jag är hemma hos Mollie eller inte.
hejrå



weheartit


hjärtat brinner jag springer, stannar när du märker att jag för följer dig

Mitt rum såg hemskt ut, men känner mig inte ett dugg peppad på att städa. Så jag bara plockade undan lite, råkade slänga in en penna i byrån men skitsamma jag orkar inte bry mig. Städar bättre senareeee.
Ska kolla på film nu och sen som sagt träffa My och Ida och "shoppa" lite, fettnajs på det! Julia kom förbi innan och lämnade mina älskade örhängen som jag glömde hos henne i september någon gång, alltså kärlek kärlek kärlek på att de bara dök upp helt plötsligt.

Känner att jag babblar på för mycket.
Men ha det bra hejrå.


ut

Drar ut med My och Ida idag, så det blir dålig uppdatering. Puss


det ska inte bli dålig uppdatering

Alltså nu inser jag hur fullt upp jag har i början av januari, skulle inte lovat för mycket men jag ska försöka att blogga iallafall tre gånger om dagen! Har massor av saker att hinna med innan skolan börjar.

Iallafall, var uppe i samhället med Mollie och Sanna innan, köpte födelsedagspresent till mamma, en ring och ett svart nagellack. Fettnajs! Annars gick vi runt och flummade helt enkelt, lyckat haha. Men aja, nu ska jag gå ut med mamma. puss


rolig bild haha

snart utgång

Ska fixa mig och sen dra ut med Mollie och hennes kompis hehe. Ska hitta present till mamma eftersom hon fyller år, orkar inte köpa något till mig själv idag. Ska ju ut med My imorgon så det blir nog av då istället.
Haha har skrivit världens längsta lista på mina nyårslöften, har typ tjugo stycken? Men aja. Det är ett särskilt iallafall som jag verkligen måste hålla, annars kommer allt gå fel hela året och det orkar jag inte med..

Meeen ah. Hejdå


åååh vad vacker jag är -.-


grattis mamma!

Idag fyller världens bästa mamma år. Jag älskar dig mest mamma, du betyder allt för mig. Jag är så glad att jag har dig, du sviker aldrig och tröstar mig alltid när allt känns jobbigt. Du är bäst!





grenade



awesome

Veronica Maggio




Får aldrig nog av den här tjejen, helt grymt bra är hon!



tvåtusentio

Hjälp alltså, 2010 har verkligen gått fort. Men det är ett år värt att minnas, har hänt så sjukt mycket. Jag har förändrat mig väldigt mycket sen 2009 och ja, det har varit ett sjukt bra år!

I början av 2010 var jag väldigt blyg, var inte alls utåt och jag var helt tyst och tråkig och blä, kunde knappast någonting om äkta kärlek, hade bara varit riktigt kär en gång och kunde inte riktigt vara mig själv med andra. Med tiden blev det bättre och sen i mars blev jag tillsammans med någon på riktigt för allra första gången, då började allt förändras kring mig och när det tog slut så blev jag väldigt utåt bland andra människor.
Sommaren tvåtusentio har varit det bästa på hela året, jag lärde känna Albin på riktigt, men bara som en väldigt nära kompis. Vi umgicks typ hela sommaren men jag sa aldrig något om hur jag kände för honom.
I augusti började jag sexan och först så trivdes jag inte alls i min klass eftersom många av mina kompisar hade slutat och det kändes svårt att börja om på nytt i en ny klass, som jag hade gjort typ fyra gånger förra året. Jag verkligen storbråkade med Isabell, min åsna men vi blev vänner tillslut och nu funkar vi bättre ihop än någonsin!
Vi har verkligen askul tillsammans och skrattar åt allt och inget. Efter att vi hade slutat tjaffsa blev det en mycket bättre stämning och ah trivdes superbra helt enkelt.
Sen blev det september och känslorna för Albin blev starkare och starkare för varje minut som gick, tillslut så berättade jag för honom och i oktober blev vi tillsammans. En av de bästa dagarna i mitt liv!
Nu i sexan har allt börjat kännas bättre, kan verkligen vara mig själv, skiter i vad andra säger till mig och skrattar oftast jäkligt mycket tillsammans med andra, har träffat många nya, och världens bästa och finaste kompisar! De stöttar mig till hundra och är bäst! Trivs dock inte lika mycket i min klass längre, men det känns ändå bra.
Under hösten lärde jag känna Mollie, som jag har kommit väldigt nära. Hon är helt underbar när hon inte är arg haha. Vi har skitkul tillsammans verkligen.
Nu är det jullov och jag kan inte fatta att tvåtusentio snart är över, om bara några dagar. Kändes som vi nyss gick in i året. Jag vill verkligen tacka alla som har gjort det här året helt underbart, ni är bäst okej? Nästa år ska bli bäst och då börjar jag sjuan, längtar extremt mycket men ändå, tiden måste gå rätt sakta nu haha ;-)
Men tack alla! Ni betyder sjukt mycket.

> bilder av tvåtusentio kommer senare <


kom nyss hem

Har varit och handlat nya kläder med mamma och pappa, gick mest med mamma haha. Köpte inte jättemycket så har mycket pengar kvar, men det här köpte jag:


Baseballjacka 199 :-

Linne 79 :-

Och en bh för 100 kr. :-)

Ja, det var det. Ha det fett bra puss


"bloggnyårslöfte"





Vet att jag sa att bloggen ska bli sååå mycket bättre efter min bloggpaus och så vidare, vet inte riktigt om man kan kalla min lilla paus för någon bloggpaus direkt men uppdateringen kommer bli och är sämre än vanligt. Men iallafall, det hära ska jag ha i min blogg från och med 1a januari 2011. Mitt bloggnyårslöfte helt enkelt!

- Dagens outfit
Ska försöka hinna med det så ofta jag hinner och orkar, men ska försöka att ha det minst två gånger i veckan.

- Veckans låtar
Ja ni förstår hur det går till, kommer ha typ tre stycken.

- Årsschema
Lite som julschemat, eller ja det är som julschema fast år istället. Kommer ha dag 1, dag 2 osv varje månad tills jag inte orkar mer.

- Massor av nya bilder.
Redigering, fotografering, bilder vid massor av olika tillfällen. I varenda inlägg, feting hiss till det!

- Bloggtips
Kommer länka många bra bloggar som jag följer.

- Någon tävling.
Fast det är inte alls säkert, bara ett kanske. Det blir mer om jag hinner göra klart allt här åvan och tappar blogglusten, vi får se.

- Frågestund
ohja.

- Byte av header och design en gång per månad.
Ja, om jag inte är jättemega nöjd med den hoho.

Önska mig lycka till.
Eller något sånt haha.

lipat floder

Jaha då var det tomt här, kusinerna har åkt och jag har lipat floder. Nu är det bara att hoppas att resten av lovet blir toppen och att man inte behöver sakna alldeles för mycket. Längtar efter sommareeeen, ska bli bäst! Planerna känns så sjukt bra och ja, det ska bli bäst.



jag och mina små älsklingar.
haha, kolla Kylie! Årets bild, deffenitivt!

jobbigt

Usch vill inte säga hejdå till mina älsklings kusiner idag! Kommer kännas så tomt. Kommer bli fett jobbigt.



uppdateringen blir dålig fram till den 1a januari, kommer bara uppdatea då & då.



kusin<3




jag älskar dig!

jag hatar copycats

Åh vad irriterande! Jag sitter här, kommer på egna ideér till min blogg, skriver saker som hör till min blogg, har ett annorlunda namn. Vad händer? Jo, folk kopierar. Riktiga copycats hela bunten, vet ni? Om någon hela tiden försöker göra sin blogg så lik som min så orkar jag inte fortsätta blogga. Ni får ta och ge er, hur jäkla kul är det att hitta sina egna texter på andras bloggar? Inte så där "wiii överlycklig" glädje kanske.



tillbaka den 1a januari

Jag skulle bara säga att jag har en fast bloggpaus, jag börjar blogga igen nästa år(haha) nämligen första januari. Då ska den här bloggen bli riktigt bra alltså, ska börja med dagens outfit, veckans låt, kanske tävlingar osv. Så håll utkik! Men just nu har jag fullt upp de sista dagarna av 2010, så jag kommer alltså inte hinna att blogga och det är därför jag tar bloggpaus. Men vi ses den 1a januari, gott nytt år sötisar! :-*


Min sjukt söta kusin,
vi drar ut om typ en kvart så ah, ses nästa år puss

hejdå

bloggpaus

förortsungarna



Hiss till den här sjukt bra filmen! Tycker att alla som inte har sätt den ska kolla!
Såg den med Kylie och Elma innan, riktigt, riktigt bra.
Hiss!

lite uppdatering här

Hihi hej.

åååh vad har jag gjort idag? Jag och Kylie stack ut innan och gick en lång runda, ja det kändes så iallafall. Mina byxor frös fast kändes det som, och dessutom hade jag stickade vantar så det kom in en massa kall luft in. När vi kom hem så dansade jag, Kylie och min andra kusin Elma haha.
Ikväll så ska jag och Kylie kaaaanske, bara kanske ha hemmaspa. Fick ju en massa ansiktsmasker i julklapp, badsalt och sånt så vi ska ha myspys helt enkelt. Tända ljus och så. Men måste fråga om vi får först haha.
Annars blir det att kolla på gamla filmer, älskar sådant tidsfördriv! Typ det roligaste som finns haha. Men nu ska jag kolla på "förorts ungarna" och sen kanske jag, Kylie och kanske Elma hitta på något ute. pusshey

SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT

kallt med kusin




Ta aldrig vantar med hål i, jag höll på och dö.







julklapppar<3 haha

Det här fick jag


- Kläder/hoodies wiiiiii
- En skitlång (och stor) halsduk.
- Armband, örhängen
- Badsalt och krämer
- Ny Christina Aguilera parfym (!)
- Smink
- En stoooor sminklåda hehe
- Skrivbok.
- Underkläder
- BH
- 1000 kronor.
- 100 kronor.
- en bok av världens bästa författare, Johanna Thydell - "ursäkta att man vill bli lite älskad".
- gratis sms
- grejer till att göra smycken
- en heeeeel bok full av streetdance steg!!!!
- ansiktsmasker
- en smyckeshängare
- teckningar och sånt av mina syskon (naaaw)
- nesescär, eller en rund sådan så jag vet inte riktigt om det är en nescäsär..
- ett sims
- världens bästa dag!

Och så fick jag lite av kompisar och av Albin också naw hihi. Men är verkligen nöjd!

världens bästa kusiner är här!

Godjul! Uppdaterade aldrig igår eftersom det var julafton, satt inte vid datorn på hela dagen och kommer inte sitta så mycket idag heller.. det var en grymt härlig julafton igår! Alla var samlade och så fick jag en massa roliga paketer hihi. Ska skriva upp vad jag fick, eftersom jag inte orkar och hinner ta upp, men det gör jag senare i ett annat inlägg. Iallafall så är världens bästa kusiner här nu, jag ska snart dra ut med Kylie eller något annars stannar jag inne och är med de andra hoho.

Men ni får ha det jättebra, uppdateringen blir skitdålig både idag och imorgon. Men ni får hålla ut, puss


"im your princess, you're my prince"





awesome

smile smile smile




smile!

Hejhej, ska strax äta kvällsmat. Har fått världens insperation av "weheartit" åhå, jag älskar bilderna på den hemsidan! Helt awesome är dem! Kan inte fatta att det är julafton om bara sex timmar, är så hyper att jag snart spricker! Juste ja, fick gratis sms idag, en lite tidigare julklapp. Gissa om jag blev glad?! Nu kommer jag bomba sönder alla på min kontaktlista, eller ah de roliga iallafall. :-)

Jag vill även tacka alla som säger så bra saker om min lilla blogg face to face, jag försöker verkligen göra den så bra som möjligt och det är jättekul med härliga kommentarer! Godjul, puss.

har man tråkigt, så har man.



Vad heter du:
jag heter ida.
Ålder: tolv, fyller tretton om sju månader.
Vad gör du: lyssnar musik, pratar med människor och gör ett sjukt meningslöst test
Vad längtar du till: julafton imorgon!
Vad händer i helgen: julafton, kusiner här, massa släkt och allmänt mysigt
Vad har du på dig: en stor tröja och trosor
Favorit öl: - dricker inte sån skit.
Vad blir du glad av: riktiga vänner som man kan snacka om allt med, soliga dagar och härliga peoples
Vad blir du ledsen av: jobbiga saker som kommer omedvetet
Vad ska du göra idag: bara längta tills imorgon!
Favoritsnabbmatställe: bk eller mc dondals, haha tjockis.
Vilken låt lyssnar du på nu: laza morgan - this girl
Vad dansar du till: musik som är bäst att dansa till!
Vem saknar du: det tar vi inte upp här, men min morfar tillexempel.
Nått någon inte vet om dig: det känns ganska onödigt att säga det här ;-)
hur svarar du i telefonen: beror på heeeeeelt vem som ringer haha!
Gör du när du är kär i fel person: vad kan man göra?
Mycket pengar har du i plånboken just nu: typ tjugo kronor, har handlat finfina julklappar
Vilken svordom använder du mest? svär inte.
Äger du en iPod? nej, mp3
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? beror på om jag ska duscha på morgonen, ibland 06.10 och ibland 06.40 så lite skillnad hihi
Var köper du dina matvaror ifrån? ica
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? båda typ, men mest bakom kameran hihi
Vilken var den senaste filmen du såg? någon med mamma och pappa igår
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? oh massa awesome kläder, ringar, smycken osv. fast jag skulle nog köpa en fet awesome systemkamera till hehe
Har någon någonsin kallat dig lat? ja-a haha
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? någon fett gammal hihi
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? åååh finns många awesome artister som är världens bästa, finns så många!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? yes, och jag tänker ju inte berätta det?
När var senast någon stötte på dig? skrivs inte här ;-)
Använder du huvtröjor? JA
Kan du vissla? ja och förr var jag så skillad att jag kunde vissla med tungan, slå det
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? beror på vilket sätt, tror inte folk snackar mycket skit om mig.. har inte sånt "rykte" eller vad man säger
Tittade du på tecknat när du var liten? gör det fortfarande
Hur många syskon har du? en lillasyster, en lillebror och en knatte i mammas mage
Är du blyg inför det motsatta könet? haha nej
Vilken film kan du alla replikerna till? mina egna hahaha
Läser du för skojs skull? tycker det kan vara kul ibland, beror på vilken bok jag läser
Har du gråtit offentligt? ja.
Har du en stationär dator eller en laptop? båda två
Försöker du alltid lära dig nya saker? jodå, vill ju inte kunna en och samma heeela tiden.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? nope.
Kan du kasta macka? ja! skitkul.
Vad har du med dig in på bion? ibland godis och dricka, ibland popcorn och dricka
Vem är din favoritlärare och varför? maria, hon förstår en alltid och är helt awesome.
Vad har du för väder? kallt, snö, vinterväder<3
När sov du senast på golvet? golvet? jo det var ett tag sen med kompisar haha. föredrar sängen mer.
Vilken är din favoritdrink? - drink och drink, vatten eller fanta hehe
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? är helt olika, men mycket sömn får mig alltid att vara gladare.
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? inte i trubbel, men pratar rätt mycket...
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? verkligen inte!!! hey tjockis.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? tonåring, ne men tretton! :)
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? hehe beror på om jag vill retas eller inte
Tror du på liv på andra planeter? rymdvarelser är coola.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? ville kasta en sten på den personen, men det tar vi inte upp här hejdå
Vad var det senaste du åt? frukost.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? de tyckte antagligen att jag passade i det? haha nej jag vet inte..
Gillar du senap? JA SENAP MIN DROG fast ne.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "du är bäst, och det kommer bli bättre så sluta deppa din åsna! "
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? ja, adrenalinkick
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? inte vad jag kommer på nu
Tycker du om att krama folk? ja det bästa som finns ju!
Äger du en digitalkamera? den gick sönder, och jag menar verkligen SÖNDER
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja för man blir så paralyserad av telefonen och sitter och blir rastlös och väntar, så ja
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? i taket lyser stjärnorna och det fattas en tärning.
Vad är du allergisk mot? jag vet faktiskt inte, irriterande människor kanske?
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? alltså svårt att säga, beror på helt vad det är för kött. fisk och kyckling spelar mig inte så stor roll, därimot typ lammkött kan jag inte. inte. inte. äta.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? typ alla pojknamn man kan komma på
Hur Mycket är klockan: 13:07

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? josse, orkar inte skriva vad det står
Ringde dig senast? det var linnea
Pussade dig senast? albin <3
Vill du kasta en sten i huvudet på? *evilblick* nej men ett träd passar bättre
Saknar du mest just nu? typ per.
Ska du träffa imorgon? släkten och familjen, det är julafton då.
Sov du med senast? mollie
Vem fick du senast sms av? cassandra

JA- OCH NEJ
Cyklat utan händerna: ja, helt elit. 
Gråtit en hel natt: ja..
Druckit så du spytt: nej.
Åkt vattenskidor: nej, vill testa hihi
Gjort en bakåtkullerbytta: ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: ja. ja. ja. ja. ja. JA.
Haft träningsvärk: ja.
Senaste impulsköp: någon småsak.
Pryl du inte kan vara utan: mobilen, min sterio.
Vad gör dig förbannad: orättvisor och väldigt störande människor, dvs typ såna som tror att de kan behandla andra hur de vill utan att bry sig.
Du gör med 100 upphittade kronor: kollar på dem, haha nej jag vet inte.. tar dem antar jag?
När grät du senast: jo det var ett tag sedan.
Kram eller puss?: båda :)
Hyrfilm eller bio?: hemmafilm med älskling, bio med kompisarna
Natt eller dag?: dag!
Kaffe eller te?:
Yngre eller äldre?: yngre, alltid yngre.
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt?: ja, förlåta går alltid. frågan är bara den hur mycket man kan lita på en sådan person sen igen?
Finns det någon du ogillar starkt?: inte just nu.. konstigt nog.
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd? jag vill lösa konflikter, sånt ska man lösa.
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv?: själv, eller beror på helt vilken annan person det är.
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den?: ja hehe
Vad är det första du tänker på när du vaknar?: är det helg? nej juste ja..
Är du troende?: ohja!
Tycker du om stearinljus?: ja hehe
Använder du hudlotion?: jajamensan.
Tycker du om Dr Pepper?: nej för jag vet inte vem det är..
Äpple eller Päron?: päron
Äter du fiskbullar?: blä. har hänt, men nej inte spontant..
När klippte du dig senast?: sommaren, bara toppade då alltså. klippte mig på riktigt förra året.
Vad har du för mobiltelefon? sony ericson, typ sån w595
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor? oreda...
Lever din mormor?: jaaaa.
Har du varit med på TV?: jag tror det, men inte typ i en intervju (VARFÖR HETER DET INTE INTERJUV UTAN INTERVJU)
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? antagligen inget märkvärdigt eftersom jag hamnade här,haha
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dar sen?: kan kan jag, men vill vill jag INTE.
Beskriv din humor: skrattar åt allt och inget helt enkelt.

this girl



Mamma, pappa och resten av familjen åkte någonstans så är hemma själv och dunkar musik. Vet att jag inte skulle skriva mer idag men jag har tråkigt och har verkligen julstädat mitt rum. Alltså i varenda lilla hörn, skönt att det är klart nu! Ska snart hoppa in i duschen och fixa allt tills imorgon, längtar riktigt, riktigt, riktigt sjukt mycket. Ska nog ha bloggtips eller något i något annat inlägg senare.



awesome

datafri dag idag.

Måste julstäda hela dagen och sen kommer mina kusiner, så jag säger hejdå till dig bloggen för ett tag. Kommer ju inte sitta imorgon och säkert inte i övermorgon heller.. men finns på mobilen osv. Ha det toppen! Godjul!





Fick de här söta mobilsmyckerna av Molliepollie, supergulliga!


outfiten på julafton



hiss eller diss?

film med mamma och pappa

Pratade i telefon läääänge innan och nu kollar jag på film med mamma och pappa, skitrolig haha! Fast nu bytte de till Filip och Fredrik, blä. Ska kanske träffa Josse imorgon, men kusinerna kommer ju så måste kolla.. men ah det blir skitkul om vi ses! ♥

Ni typ tänker "ey hon har alltid den där tröjan" men jag tog typ hundra bilder den dagen och har redigerat dem, och sen så orkar jag inte ladda in nya hehe. Så känn er ägda ägghuvuden!!! Hejdå

albin♥

.. du gör min dag älskling.<3


Håller på att fixa musik till bror min, har precis läst Albins blogg haha och har allmänt tråkigt. Saknar världens finaste älskling så att jag kan dö, förstår inte hur jag kommer klara mig i sex dagar utan honom? .. livet är hårt ibland hahaha :(


fotoblogg?



Funderar på att skapa en blogg med bara foton i, alltså en fotoblogg. Men det blir inte fören nästa år iallafall, jag orkar inte nu när jag ändå inte kommer kunna uppdatera på ett tag. Har bestämt vad jag ska ha för kläder på julafton nu också, great!


irritationsobjekt.



Varför ska alltid insperationen i foto komma fram när det är mörkt ute? Irriterande.


dag 23 - om jag fick välja hur världen skulle se ut för en dag

Allt dåligt skulle försvinna, krig och orättvisor skulle aldrig komma tillbaka och hela världen skulle vara lycklig. Mobbing skulle inte finnas, mobbare skulle sluta med det och de som blir mobbade skulle istället få många vänner som älskar en för hur den är!
Det skulle växa godis på träd, och converseskor på buskar haha. Ingen skulle behöva bo på gatan utan alla skulle ha ett hem att bo i!
Det skulle finnas en inbyggd knapp på sig själv där man kunde spola tillbaka tiden och få uppleva en dag för typ sex år sedan igen, och man skulle få välja hur gammal man fick vara. Miljön skulle vara bättre!
Dans skulle vara ett behov för alla, precis som att äta, sova och skratta. Alla skulle få skratta minst sextio gånger per dag och om man skulle behöva gråta så skulle det alltid kännas bättre efteråt.

Såhär skulle världen se ut om jag fick bestämma hur det skulle se ut i världen om man fick bestämma det i en dag.


"livet blir vad du gör det till"

skriver klart julschemat nu.

Har inte tid att göra det imorgon, och vill inte sitta vid datorn på julafton. Så jag skriver klart mitt jul schema nu istället, men det är ju uppdatering ändå så haha ;-).


dag 22 - min nuvarande kärlek ♥

Okej jag vet inte riktigt hur man börjar men min nuvarande kärlek är som ni säkert vet, Albin. Haha och vad ska jag skriva om oss? Vi har varit tillsammans i två, snart tre månader och jag älskar verkligen honom hihi. Jag har varit kär i honom sedan juni och fick det först sagt i september. När andra frågar vad jag gillar mest hos Albin säger jag alltid allt, vilket är sant. Jag kan inte bara säga en perfekt sak med honom, hela han är helt underbar. Han bryr sig alltid och får en alltid att le, när jag känner mig nere eller ledsen försöker han alltid att få mig bli glad igen. Han är så sjukt fin på alla sätt.
Hm jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. men om du ser det här nu, vilket jag tror att du gör så ska du veta att jag älskar dig föralltid!


KOOOOOOOOLLA VAD SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT
haha han kommer döda mig nu för han hatar bilden, vilket jag inte förstår huuuuuuur
MEN KOLLA HELT GULLIG!


tagga jullov!

Kom hem för en timma sen! Nu är det jullov wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiho! Jag och teatergruppen spelade upp en teater, skitpinsamt haha. Men men, det var kul iallafall! Kommer sakna att inte ha teater med dem längre :-(.. sen gick jag till klassrummet och våra lärare hade varit så gulliga och skrivit namndikter till oss! Jättegulligt av dem! Efter vi hade kramat alla så gick vi på jullov.

Men på något sätt kan jag inte förstå att det redan är jullov? Känns som om sommarlovet började och slutade så nyligen.. haha, men nä nu ska jag bara tagga på! Imorgon kommer mina älskade kusiner och lite av släkten och i övermorgon är det julafton!!! Haha är helt hyper.

Ha det bäst, puss puss

Kommer att sakna min lilla kines <3 haha.

dålig uppdatering igår precis som jag sa

Förlåt, uppdaterade inte änns på kvällen.. men orkade inte hehe.
Följde med Mollie hem efter skolan med Albin och Viktor och vi fyra kollade på film tillsammans, asmysigt var det! Sen kom pappa och hämtade mig och jag och Albin stack hem. Helt awesome blev det!♥
Sen på kvällen kom jag inte åt datorn typ, orkade inte sitta så mycket. Satt en liten stund men orkade inte gå in på bloggen helt enkelt. Ska uppdatera som en idiot idag!!! Haha. Nä men jag kommer inte alls kunna skriva mycket under jullovet så ska skriva typ sex inlägg idag, liv? HAHAHA.
Men ska slå in Mollies julklapp nu, pusshej


blä

Dag 21 - i min väska

Eh, alltså jag brukar inte gå runt med handväska eller så om jag inte är iväg någon annanstans i någon annan stad, men vi kan ta mina fickor istället hihi. Jag måste alltid ha med mig min mobil, annars får jag panik hehe. Även hörlurar eller "öronlurar" som jag kallar det ;-) hänger alltid med! Sen har jag småskit som nycklar, småpengar, ibland tuggummi, hårspännen & armband hehe.


snart är det jag som e kuuuuung'

Tisdag idag, kommer inte uppdatera bra bara så ni vet.
Skriver kanske ikväll eller imorgon.
puss


dag 20 - det här ångrar jag

Jag ångrar ganska få saker, men ganska stora. Men det är viktigt att ångra saker man gjort istället för inte gjort.

Hey bloggen! Idag var det skola, först var det teatersak på morgonen. Och sista lektionen hade vi gympa, lyckad dag bara att Isabell är nog den mest galnaste personen i världshistorien ever. Hon satte på sig sina gympakläder och sprang ut och rullade i snön HAHAHAHA så weirdo, sen skrattade hon åt sin stortå? Jag älskar dig ditt psyko. ♥
Taggar verkligen inför jullovet, ska bli bäst!


söti


dag 19 - det här får mig alltid på bra tankar

När allt känns hopplöst så får tanken "det kommer inte bli sämre, det blir bättre lika snabbt som det dåliga kom". Jag försöker att se allt roligt som finns istället för att sätta det dåliga i centrum, mina vänner tillexempel som alltid finns där får mig alltid på bättre tankar. Det känns alltid bra att ha världens bästa vänner som bryr sig om en! Då vet man att man aldrig är ensam. :-)
Även bra och peppmusik får mig alltid på bra humör!


SÅNA HÄR GAMLA BILDER FÅR MIG DEFENITIVT ALLTID PÅ BÄTTRE HUMÖR!
HAHAHAHAHA vad smååååå

20e december.

Uppdateringen blir bara sämre och sämre, haha förlååååt.
Idag är det måndag! Bara fem dagar kvar till julafton, helt sjukt. Veckan är jättestressig och jag vet inte om jag kommer att hinna blogga, kusinerna från Stockholm kommer den 23e och jag ska umgås med dem hela tiden. Bloggar inte fören den 27e. Men imorgon och idag kan jag säkert skriva lite hihi. ^^


HEY DÄR.

dag 18 - det här saknar jag

Finns mycket som jag saknar, men det jag saknar mest är när man inte var "stor". Jag säger inte att jag fortfarande inte är barn, men jag är ju inte 5-8 år längre.

När man var liten var allt så enkelt, när något kändes jobbigt tänkte man inte mycket på det utan gjorde något roligt istället. Skitsnack fanns inte, alla var vänner och man lekte varje dag. Höjden av smärta var när en leksak gick sönder eller när man trodde att tomten inte skulle komma till en, för att man hade varit dum. Minns ni tv-programmen? Inte änns dem spelas på tv'n längre. Anki&pytte, Molliemus, Skipper, Nikke&Nilla?
Jag minns på melodifestivalen i skolan, när man inte alls tänkte sig för utan bara skrev på sig på den där listan för att uppträda, och sen när man väl stod där och dansade och sjöng hade alla jättekul.
Nu skulle jag inte våga det på samma sätt längre.
Jag behövde aldrig tänka mig för, utan allt blev helt perfekt iallafall. Nu om man gör något fel utan att tänka sig för blir allt ett stort problem.

Jag saknar verkligen tiden då inga problem alls fanns, och jag ville bara få ha sagt det.






hahahahaha jäklar vad söta!!!


jag älskar dig


haha, isabell mörda mig inte nu snälla..


naw!


skratta inte.. hahahah





min lillebror är arg haha

Haha hej hej.
Min lillebror är helt arg på mig för att jag tog spotify från honom, vi har ju samma inloggning. Haha det är roligt<3
Förlåt för att jag inte uppdaterade bra igår, hade datorförbud och under hela den här morgonen har jag bara städat, städat, städat. Helt segt, men whatever. Igår klädde vi granen! Wi, happyface. Sen på kvällen blev det tv hela kvällen, först narnia, sen robinson och därefter pensionärsjävlar. Haha pensionärsjävlar är riktigt kul! Skrattade ihjäl mig ett par gånger.

Juste ja, tycker ni att det var rätt person som vann robinson igår? Jag kan bara hålla med om att Erik är en värdig vinnare! Rak i hela spelet, tycker att han har varit ärligast av de alla, gillar verkligen honom :-)


grrr

Aja, men nu ska jag ta tag i mitt liv! Haha, hoppar in i duschen och uppdaterar senare puss


awezum.

hej bloggis

Hej bloggen!!! Haha skojar bara, men tjena snebena!
Skönt att det är lördag, sitter och letar efter Zoé Kezako på youtube, världens bästa program någonsin. ♥
Idag ska jag köpa de sista julklapparna och träffa Maya. Men vi hörs senare, puss puss


jag älskar dig bebis

standing where you left meeeeee

Hej bloggis. ^^
Har ganska tråkigt, så tänkte att jag kunde göra ett meningslöst inlägg hehe. Felicia undrade om jag ville dra ut eller något, men har lovat att vara hemma och dessutom är jag helt trött. Saknar att bo granne med henne jäkligt mycket, vi hade helt kul! Fast du slog alltid mig ditt monster. Haha nej men vad ska ni göra ikväll då sötisar som läser detta? Ha en bra kväll, bloggar mer senare puss


sötisen

dag 17 - 3 bra och 3 dåliga saker med mig själv

Eeeeh okej.. vi kan börja med de dåliga och sparar det bästa till sist ;-)

Den första dåliga saken med mig är att jag kan göra en liten småsak till värsta grejen, något litet jobbigt kan bli att jag mår dåligt jättelänge. Inte alls bra eftersom ingen vill ju må dåligt ellerhur? precis.
Jag är också lättirriterad, oftast håller mitt glada humör i länge men så fort någon jäklas med mig blir jag skitsur.
Sen är jag också väldigt känslig av mig, kan gråta över allt och inget helt enkelt. Men jag brukar oftast vara stark i mig själv, men ja jag är väldigt känslig.

Bra saker med mig är att: ..
- min humor är helt gudomlig! Haha nej, men jag har väldigt lätt för mig att skratta, och oftast får jag andra att skratta i min omgivning också, ja förutom då när jag säger saker som ingen fattar..
- jag älskar att träffa nya människor, tycker att det är superkul att få nya vänner och träffa olika slags personer.
- jag säger aldrig vidare saker, utan håller allt hemligt som någon annan privat har sagt till mig. Jag hatar skitsnack och försöker utesluta allt sånt skit i mitt liv.


mustasch<3

gud vad irriterande!

Blogg har inte funkat för mig, det har inte funkat att logga in, skitjobbigt.
Men nu funkade det! Kom precis hem från skolan och är redo för att tagga helg, ska bli superskönt. Kan inte förstå att det bara är en vecka kvar till julafton, längtar så att jag spricker! Är inte änns klar med alla julklappar, jag fattar inte hur jag kommer hinna, men men det ska nog gå bra.

Skolan var väl ok, jag och Mollie fick ryck och stog och brottades på en snöhög innan någon hade kommit? Ibland undrar man ju.. hon ägde sönder mig totalt HAHAHAHA jag flög som en vante varje gång hon nuddade mig. Men iallafall, GOTT HELG! som jag och tjejerna i klassen säger. GOTT HELG! hahahaha.

HAHAHAHAHA

HAHAHAHA det märks verkligen att jag är sjuk.. HAHAHAHAHA kolla Mollies blogg så fattar ni HAHAHAHAHA
"hej molie du er sexig" HAHAHAHAHA FATTAR NI VAD JAG DOG ELLER?!!!!
"klöm aldrik de du er sexig" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHA

"hej hesten du er sexig" HAHAHAHAHAHAHAHAHA

HISS & DISS.

↑ HISS

- Julen.
Som ni förstår så älskar jag julen, den där känslan när man går och lägger sig dagen innan julafton, alla människor som är omkring en, allt julpynt, Kalle Anka, tomten, ja jag älskar allt! Bäst av allt är ju stämningen.

- Mina vänner.
Utan mina vänner vore livet sämst, jag är tacksam över alla gulliga vänner som alltid stöttar mig i allt. Ni vet vilka ni är, och om ni känner er träffade av det här så ska ni veta att jag älskar er!

- Hoodies.
Riktigt snygga, mysiga dessutom. För er som inte vet vad hoodies är, så är det typ luvtröjor. Hoodies får en fet hiss av mig!

- Ringar, annorlunda smycken.
Jag har aldrig riktigt insett hur snyggt det är med ringar, har tyckt att det ser gameldags ut.. men nu ser jag hur snyggt det verkligen är! Och annorlunda smycken, gillar lite utstickande smycken, ni som har sätt vad jag använder fattar. :-)

- Bra kärlek.
Det får en alltid att stå på benen, bra kärlek är nog något av det bästa som finns!



↓ DISS
- Tiden.
Jag gillar inte att tiden går så fort, 2010 är över om bara någon vecka och det kändes som det nyss var 2009. Jag gillar nya förväntningar och nya förändringar, men nu går det för snabbt och det är något jag inte bara kan ta in i hjärnan, haha.

- Härmapor.
Jag har alltid tyckt att det är jobbigt med folk som härmar en i kläder, i teckningar och andra småsaker. Det är fortfarande irriterande att komma med en ny tröja tillexempel, och nästa dag se att en annan har en exakt likadan! Men samtidigt så visar det bara hur mycket man kan se upp till folk, se upp så mycket att man tillochmed går och köper likadana kläder och försöker göra sitt liv så likt som den andras.

- Tappa mobilen.
Jag får typ alltid hjärtattack när jag tappar min mobil, blir alltid lika rädd över att det blir som sist när allt small och skärmen pajade totalt...

- ISKALLT.
Visst, snö SKA vara kallt. Men när det är så kallt att man inte änns kan vara ute är det nästan för jobbigt, min bror sa "tänk om snö var varmt, Ida?" haha vore ju coolt  men hur kul skulle det vara egentligen?

- Dåliga bloggar.
åååååååh vad det stör mig! Och värst av allt är det när de som driver bloggarna skriver en massor av onödiga inlägg för att komma upp på mest aktiva-listan. Fy säger jag bara, och bra design finns inte heller. Dåliga bloggar är urtråkiga..


kände för att..



.. spruta ut min lycka lite!

Trotts att jag är sjuk så är det viktigt att hålla humöret uppe, så ja här kommer saker jag ser fram emot:

*Helgen - ska vara med Maya, vilket alltid är lika kul.
* Tisdag - sista riktiga dagen i skolan! Därefter ska jag vara med älskling, Mollie och hennes kille tror jag.
* Onsdag - Skolan slutar och det är jullov!
* Torsdag - Mina kära kusiner och annan släkt kommer ner hit, wei kommer bli megaroligt!
* Fredag - JUUUUUUUUULAFTON!!!!!!!!!!!!!!
* Nyår -
Alltid lika kul med nyår ju. ;-)
* Sportlovet - Min "storasyster" som jag kallar henne, Elin kommer!!!

Finns ju massor av mer som jag längtar efter, dels sommaren, sjuan, min födelsedag och massa mer, men det är för långt fram och nu vill jag leva i nuet. Leva i det som är omkring mig just nu, lyckan.


årsschema?



Jag tänkte på en grej, alla gör ju sånt här julschema ellerhur? Man gör det mest för att man inte vet vad man kan skriva om, och jag brukar ju få såndana undantag ibland. Därför tänkte jag att efter nyår, alltså hela 2011 så ska jag ha ett årsschema, tillexempel dag 1 - mina beroenden, ända fram till dag 364. Visst, det kanske låter superjobbigt, men jag känner att det är ju jobbigare att ha en blogg med tråkiga inlägg? Så jag tror att jag faktiskt ska göra det ;-)
Skriver nog ett schema idag, så att det är klart till den första januari. Fast i och för sig blir det nog inte klart idag, och om det blir jobbigt med ett helt år så kanske det blir en månad eller något. Typ.. månadsschema?

Ibland känner jag mig smart!!! Haha.


sjuk

Hej bloggis, behövde gå hem från skolan idag, är helt genomförkyld. Har ont i huvudet och känner mig jättedålig. Usch, hoppas att det blir bättre. Kommer inte uppdatera så mycket, ska krypa ner i sängen och kolla på en film eller något, går ju inte att slappna av helt eftersom Filip och Erik (jobbarkillar) är här .. My du fattar HAHAHA. Usch, nu ska jag sova lite och göra té. Hejdå era plommon.





med tid kommer sanningar, med tid kommer erfarenhet.

Tjao, har precis gjort iordning mig. Ska strax borsta tänderna och packa det som behövs.
Just nu kollar jag på världens bästa julkalendern, så ja, vi ses sen. Uppdaterar senare, puss


sötnosar


dag 16 - min favoritplats

Min favoritplats är i Stockholm, där hela min släkt på mammas sida bor och där jag även är född. Varför jag älskar Stockholm är för att det är en plats jag känner att jag kan vara mig själv på, där känner inte alla alla utan det är så många olika livsstilar och människor. Jag älskar även Stockholm eftersom jag har världens bästa kusiner, mostrar och mormor som bor där, och då är det alltid lika härligt och kul att hälsa på. Som ni vet också bodde jag där förra året, gick i skola osv det var fett jobbigt att flytta tillbaka sen.. men men jag får nöja mig än så länge med att åka upp dit då och då, älskar känslan när man precis har kommit in.


jag och min lillkusin


kusiner<3


mina söta tjejsingar

osv.

Men men, stockholm i mitt hjärta

dag 15 - när jag gjorde bort mig rejält

Det finns så många gånger.. kan inte välja bara en, har gått från att ha fått "speciella ryck" framför personer som det verkligen inte ska vara menat för, sagt sjuka saker till fel person, gått till fel och trott att det var rätt OSV. Maya, kommer du ihåg det där kärleksbrevet vi skrev som vi skulle låtsas vara från någon annan omg. "dina muskler är så härligt sköna och vackra!" HAHAHAHA så kom det fram till att det var vi... och de andra seriösa kärleksbreven som skrevs i somras, herregud jag dör. Nej men det går inte att bara välja en gång, gör bort mig rejält dagligen och därför finns det för många att kunna välja på.. sorry.


hatar att vara förkyld!!!

Hej bloggen hej hej hej hej.
Har blivit förkyld? Hatar det.. nyser hela tiden och låter som en tjock kamel. Men sånt är livet, inget att gråta över precis. Är ju inte sjuk. Skolan var faktiskt rätt kul idag, jag och Issa höll på att retas med varandra hela tiden, eller ska jag kanske säga jag och ULLA? hahahaha min humor är bäst.
Hahaha juste, jag skulle knuffa Alle och så började han springa, sen när jag puttade honom så flög han ner i marken och gled hahaha fick säga förlåt typ hundra gånger.
men ska passa min syster en stund, puss


godmorgon

Tja, vaknade för typ tjugo minuter sen. Har ätit och ska strax byta om. Idag är det skola WIIIII fast ne.. ska vara i biblioteket, hoppas Stig-Arne är där ;-) .. hahaha. Men ska fixa mig och så nu, tjarå


här bjuds det, ja

duschfel(?)

Halloj! Skulle precis duscha men tydligen så funkar inte duschen där uppe eller något? Så jag blev väl lite smått irriterad.. dessutom kommer dagens avsnitt av julkalendern om typ tio, fem minuter och det vill jag verkligen inte missa! Haha nolifer. Nu ska jag fixa mina söta julklappar till de andra och därefter kolla på julkalendern :-)
Bloggar inte mer idag, ha det bra, puss


tack vare inställningen och blixten på min kamera, så ser mitt hår helt orange ut. -.-

kan ni fatta..

.. att det bara är tio dagar kvar till julafton? Heeeeeeelt sjukt, längtar otroligt mycket!



Förra årets jul-bild.



omg, liten.. haha, har verkligen förendrats på bara ett år.


dag 14 - en favoritkväll

Åh finns så många favoritkvällar! Men en favoritkväll var nog när jag, Mollie, Issa och Amanda "mini-lanade" eller ja mer sov över, i höstas. Kommer aldrig glömma den natten! Vi gjorde en massa kul, åt överdrivet mycket med godis och var helt hyperaktiva och det blev väldigt mycket skratt också.

stökigt? Nej inte jämfört med hur det såg ut i resten av rummet, godis överallt, massa kläder, kuddar, skräp och annan skit..





En annan favoritkväll var när jag och min bästavän, Maya sov i tält på min balkong i somras. Det var nog något av det roligaste jag har gjort haha, vi blev helt stolta när vi fick upp tältet och sen på natten regnade det in. Men det var endå en kväll och natt värd att minnas för livet, ellerhur? haha.

Hade ingen bild från det på den hära datorn tyvärr.. :(


designen klar!!!

Känner mig duktig :)
Nu jäklar ska jag sätta igång att blogga på riktigt och det ska gå bra med hihi! Idag så var det ju skola, vi hade slöjd osv. Hm, vad ska jag skriva mer? Jo, jag har blivit beroende av luvtröjor, vill ha typ alla jag ser! Kolla här:

 
 

 


Vill ha alla! Men nu måste jag sluta för Albin kommer snart och jag måste fixa lite grejer.
Ha det bäst! bloggar senare, puss puss


stockholm i mitt hjärta, drömmarnas stad det är du.

Förlåt verkligen för den dåliga designen, jag håller på att fixa bilder till en ny header OCH design. Har varit lite upptagen de senaste timmarna, har spelat piano skitlänge verkligen. Det går bra! Jag älskar att spela piano, det ger mig något slags lugn typ haha. Men iallafall, ska fixa min header, sen duscha, sen sova. Uppdaterar imorgon.


..


lucian

Kopierade bilderna från Mys blogg, hoppas att det var okej din korv :)♥






såhär kan det ju gå när jag och Eve känner oss hyperaktiva.
KUNG FU AHAAAAAAAA


min kamel


hahahaha äktafail.org

Jag letade efter en bild som jag skulle ladda upp, sen så hade jag letat så länge så jag glömde bort vilken bild jag letade efter HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA fail


petter ♥

 







dag 13 - min familj

Min familj är jag, min bror, min syster och mina två föräldrar. Jag älskar min familj över allt annat på jorden, skulle kunna ge upp mitt liv för deras skull. De ställer alltid upp för mig, finns alltid där när jag behöver dem som mest och gör alltid allt för att jag ska få det som bäst.

Min mamma är snart 38 år, pappa är 39, min lillasyster 3 och min lillebror 8. Min lillebror och jag har ju våra sidor fast vi är nästan alltid som bästavänner. Ibland när vi har bråkat som djur så brukar det oftast sluta med att han sover inne hos mig. Min lillasyster och jag är väldigt lika varandra och det är många som säger det. Min mamma och jag har alltid kommit bra överens, jag kan prata om allt med henne, för jag vet att hon alltid lyssnar och ställer upp. Jag har aldrig haft svårt att prata om privata saker med henne, hon förstår mig alltid på ett sätt som många andra inte gör.
Och så min pappa som betyder allt för mig, han stöttar mig i allt och peppar mig alltid till hundra, han finns alltid där och även med honom kan jag prata om allt med.





mina söta syskon


jag, pappa, ville och ella


världens finaste mamma



och min man, vi flyttar ihop om några år hehe ;)

hade lucia idag

Alltså seriöst det var helt pinsamt, jag visste inte var jag skulle kolla hahaha.
Sen var det en tjej som trillade när hon satt ner(?) hahahahaha jag och Josse höll på och gapflabba, usch helt pinsamt. Annars gick det bra tycker jag, skolan har varit rätt soft. Sista timmen hade vi idrott och då kom Andreas och Mikko, de var med på gympan haha, lite kul faktiskt. Kom hem för en stund sen och ska snart iväg, puss puss


grrr

Dag 12 - min allra bästavän

Min allra bästavän är Maya.
Ibland träffas vi hela tiden och är som plåster på varandra, och ibland finns det undantag. Men vad som än händer i livet är hon min allra bästavän. Hon och jag har verkligen gjort många sjuka saker tillsammans, jag kan inte räkna upp alla våra minnen tillsammans eftersom det skulle inte få plats i ett inlägg. Men om jag skriver liseberg, tälta, springa ner för backarna i Isaberg, Halmstad 2009, alla gånger vi har sovit över tillsammans och mycket, mycket, mycket mer. Det är helt otroligt fina minnen vi har tillsammans.
Jag har alltid kunnat berätta nästan allt för henne, för jag vet att det stannar mellan oss två.
Hon är världens snygging och man känner sig stolt att få ha en så underbar bästavän!
Jag älskar dig!


<3


julschema.


Dag 12 - Min allra bästavän
Dag 13 - Min familj
Dag 14 - En favoritkväll
Dag 15 - När jag gjorde bort mig rejält
Dag 16 - Min favoritplats/platser
Dag 17- 3 bra och 3 dåliga saker med mig själv.
Dag 18 - Det här saknar jag
Dag 19 - Det här får mig alltid på bättre tankar
Dag 20 - Något jag ångrar
Dag 21 - I min väska
Dag 22 - Min nuvarande kärlek ♥
Dag 23 - Hur världen skulle vara om jag fick bestämma
Dag 24 - Hur jag firar jul


Nu fortsätter jag.
Redan i nästa inlägg.

förlåt för att jag valde bort dig i två dagar!!!!!!!!

FÖRLÅT bloggen för att jag valde bort dig i två dagar..
nu ska jag ta tag i den här bloggen! Usch orkar inte börja om, så fortsätter i den här fina lilla bloggen. Har haft dataförbud igår och det är först nu som jag får sitta, men uppdateringen ska bli bättre och ja, det ska bli bra helt enkelt! peace out


ny blogg(?)

Jag tror att jag ska skaffa ny blogg, vill börja om helt på nytt. Självklart tar jag inte bort den här, men jag sätter på lösenord så att inte vem som helst ska komma in. Dessutom så stör jag mig på mitt namn, alla frågar hela tiden "varför heter din blogg milkshake?" alltså seriöst värsta tjocknamnet, jag ska börja om med en ny blogg, orkar inte skriva på gamla inlägg. Det går bara inte.
Hejdå världens finaste blogg, hejdå söta läsare. Hejdå, hejdå, hejdå!


skriva ut bilder

Hejsan svejsan!

Maya kunde inte idag för det var någon lucia sak, så jag tänkte precis ringa Alva och dra ut med henne och Amelia och fika men har inga pengar på mobilen och de har nog ändå stuckit nu -.- aja, synd men ska kanske va med dem och My på söndag om inte My och jag ska iväg. Jag lider av uttråkhet helt ärligt, så jag drar upp till farmor och farfar och skriver ut bilder till min nya lilla fotodörr. De underlättar alltid :-)..
Ska fixa min tråkiga och fula design också! Tycker att jag byter lite väl ofta, men när jag inte gillar designen och headern så kan jag inte heller komma med bra inlägg. Så jag ska nog fixa en nu innan jag åker.
Fredag idag också, skönt! Känner på mig att den här helgen kommer bli awesome. Det blev lite mycket på en gång i det hära inlägget, men nu har ni iallafall något att läsa! Tjarå


Haha "fin" bild från igår

filip & erik HAHAHAHAHA

Hahaha mycket, mycket, mycket fin rubrik ja jag vet. Min och Mys humor hahaha "Charlie och Stig-Arne på äventyr" nej inget mer flum här.
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men jag fick inte sitta vid datorn och så var jag med My. ♥
I skolan hade vi fair play cup, gick skitdåligt för oss. Vi vann typ inga matcher, men det var kul iallafall! Sen när vi gick tillbaka var Alle och Sebbe helt taskiga och bombade oss med snöbollar, alltså hämnd på högsta nivå..

Idag så hade vi sånt pyssel i skolan, det var väl kul. Alltså jag orkar inte skriva mer om dagen, förlåt. Haha. Men nu är det iallafall helg ^ Soft där! Ha det bäst puss





HAHAHA grisen<3

fair play cup imorgon!

Är ganska taggad, ska bli kul! Aja, tja tja.
Idag har dagen varit bra, mycket mycket bra hihi. Orkar inte berätta allt mer än att jag och Issa har dampat lite sådära ja. Men iallafall, efter skolan följde Issa och Albin med mig hem, så vi har la chillat lite och så. ^^
De stack hem för en stund sen, jao. HAHAHA måste säga också att pappa tycker jag har död humor :( kul! Fast den är ju bäst haha det är bara han som inte fattar ibland hihi. Men ha det bäst!!!!!!!!


my<3


haha "bloggpaus"

Nu skiter jag i den här bloggpausen, allt nästan känns jäkligt mycket bättre nu! Hoppas att det blir som tänkt sig.
Ska snart till skolan, väntar på Mollie. På fredag/lördag eller söndag ska jag äntligen träffa Maya, ååååh vad jag längtar! Ska bli skitkul. Men men idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, typ springa runt och vara lycklig kanske? Haha nej nu är jag jobbig men snacka om en sväng om i humöret! Ha det bäst för det ska jag ha, vi ses senare bloggen! haha. puss!

 
gangsta

bloggpaus

Jag orkar inte mer.
Allt jag gör blir ändå bara fel, jag bara gråter hela tiden och inget vill bli bättre.


jag har aldrig, aldrig, aldrig saknat någon så mycket som jag gör nu..

utvecklingsamtal och plugg

Hey, klart att ni gillar uppdatering!!! Haha, ne skojar.
Skolan idag var helt okej, skitkul idrott. Vi hade fotboll, hihi. Sen efter skolan hade jag utvecklingsamtal, ja det gick faktiskt bra! Inte några klagomål alls, fett nöjd här. Nu ska jag plugga hela kvällen, tagga! Fast nej. Aja, det är ett måste iallafall, och det ska bli av. Ha det bäst! tjarå


Såhär kan det se ut. ^^

snart skolaaaa

Tjenixen! Haha fy vad fult det lät..

Ska snart till skolan och ja, här är dagens låt




har extremt tråkigt.

Hey där.
Jag har skittråkigt och lyssnar på massa barnlåtar, hihi från björnbröder osv. <3<3<3

Fast nu byter jag till Veronica Maggio, skitduktig e hon. Usch vilket tråkigt inlägg det här blev, det är Alexander (Alle, fullgubben) som gör mig helt grå .. hahahahaha hur KÄNNS det???? inte så bra va, nae. Aja, nu ska jag cama och sen ner och kolla vad de andra gör, typ bli social eller något. Ha det bra, bloggar mer senare, pusspusspusspuss


jahopp



Ja, ibland tycker jag att jag är en grymt het kvinna alltså!


heeeeeeeeeeeej bloggen!!!

Hahahahaha hej.
Alltså omg måste säga en skitviktig sak!!!!

Hahahaha jag och Mollie fick något ryck och bara gick ut på balkongen inatt? Haha, weirdo.
Vi vaknade för typ en timma sen, eftersom min kära lillebroder ryckte upp dörren och skrek "NU ÄR DET DAGS ATT VAKNAAAAAAA" med sån tjock röst, och därefter kommer Mollie. Uhu. Haha, fast det var rätt kul. Just nu så sitter vi och är helt osociala, mmmm. Men men nu ska jag hoppa in i duschen, tror Albin kommer senare(?) och därefter ska jag dra ut, eller träffa några roliga sneeela hestar. :3
Ha det bra!!!!! puss

jo här var man ju snygg







jaaaa, det var ju fint, mycket, mycket mycket fint!!!



" NÄR JAG VAR ETT VÅRTSVINSBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARN!"
HAHAHAHAHAHA pumba jag älskar dig

dagens samtal!

HAHAHA innan gick ju julkalendern vid klockan halv elva, och då så satte jag igång det och så kollade alla hahaha, kolla här:

Mamma: Men varför kommer julkalendern såhär sent?!
Jag: Jooo, det kanske finns barn som har det svårt.. barn som inte får se på julkalendern vid klockan sju!
tystnad.
*hahahaha*
Mamma:
Men allvarligt talat, VILKA barn kollar på det nu?!
Jag: Mamma? Jag gör!

HAHAHAHAHAHA
Min humor blir bara bättre och bättre. Jag vet.

lite mer "seriöst" inlägg.

Heeeeeeeeeeeeeeeej, bloggen jag har saknat dig fast det bara var två minuter sen vi sågs sist!!!!
Naej, men eftersom både jag och Mollie ligger och är helt osociala, liksom båda sitter vid olika datorer och ibland säger vi typ "hej" haha. HAHAHAHAHA nu fes hon, men iallafall, så ska jag berätta lite om min kära dag! Först runt lunch så åkte jag och min fina familj iväg och köpte lite julklappar, sen när vi åkte hem så var jag med Linnea en stund, vi bara pratade lite, spelade sims och satt och pratade med min moder hihi. Sen när Linnea skulle hem så kom Mollie och skulle sova här. Så ja, vi har haft det trääävligt haha. Innan kollade vi på julkalendern klockan HALV ELVA på kvällen.. vi missade när det gick vid sju buhu :(.. och så har vi chattat med en massa sociala folk osv. Åååååh detta blev ett mycket intressant inlägg jag vet, men sluta klaga nu har ni iallafall något att läsa.

Imorgon så blir det bara kanske att va med My och Alva, ska bli ruliruli. Aja, men men uppdaterar snart igen.
pussinusspuss.

PS. och mollie fiseeeeeeeeeer


mollie = bajskorv.

Haaaaaay, sitter med Mollie och snackar lite hihi. Vi har precis tagit på oss våra pyjamasar /care.
Nä men vi har haft skitkul och vi ska ha ännu roligare hihi, hahah vi snackade med Alle (fullegubben) innan, skitroligt. HAHAHAHA aja. HAHAHA. Usch nu börjar jag bli trött </3

Föresten, "jag vill ta på dina tåååååååår" hahahaha Mollie du fattar omg.
Nä men nu ska jag dampa tyst. (Hur det nu går?)
DUMMA Alle som bara dissade oss innan, din bajskorv.
Hihihihihi.
Hejdå <3

sover över med mollie idag

Mollie är här, wiii. Hon sover här idag, vi bara bestämde det hoho.
Vi ska ha skitkul, så ah vi får la se om jag uppdaterar mer senare.
puss

med linnea

Tjoho, Linnea är här just nu och vi sitter just nu och gör inget speciellt.
Haha innan när vi satt och spelade sims så gick en propp och allt stängdes av, så det blev helt mörkt i rummet.
Var iväg innan och köpte julklappar med familjen, jag köpte inget idag eftersom jag inte hann.
Äsch nu orkar jag inte skriva mer, hejdå


min onormala, och mycket speciella vän haha

behind these hazel eyes

Inte tjoho.
Är helt ledsen och arg nu så jag kommer nog inte skriva vanliga inlägg idag.
Skriver dag 3 grejen och sen orkar jag inte uppdatera mer.
puss

mollie, my, ida, alva

Sha sha. Var i samhället idag med Mollie, My, Ida och Alva och handlade julklappar hihi. Sen fikade vi och lite sånt, äsch orkar inte dra upp allt. Men riktigt kul var det hahah, mjölk<3 haha, ni fattar.
Ska ner och vara lite social nu, men har skitkul med Alle på msn så kommer nog upp snart igen, haha.

Aja, men tack för dagen tjejer! ♥
peace out



alltså ne


Jag gör om alla dom där skitfrågorna på dag1, dag2 osv. Det blir helt weirdo om jag inte änns har något att skriva om, något som inte änns handlar om mig? Så alltså ne, ändrar om allt sånt. "om mig" får vara kvar men resten väck haha.


Dag 12 - Min allra bästavän
Dag 13 - Min familj
Dag 14 - Bara bilder i ett inlägg
Dag 15 - När jag gjorde bort mig rejält
Dag 16 - Min favoritplats/platser
Dag 17- 3 bra och 3 dåliga saker med mig själv.
Dag 18 - Det här saknar jag
Dag 19 - Det här får mig alltid på bättre tankar
Dag 20 - Något jag ångrar
Dag 21 - Något jag vill ha tillbaka
Dag 22 - Min nuvarande kärlek ♥
Dag 23 - Ett favoritminne
Dag 24 - Hur jag firar jul


favutjejsingen ♥


Min lilla snutt, jag älskar dig pluttis! ♥



wantwantwantwantttttt



Alltså kolla vad snygga! Helt awesome ju, vill ha!


funkar det?

Dag 1 – Om mig
Dag 2 – Min första riktiga kärlek
Dag 3 – Min favoritsångare
Dag 4 – 10 sanningar om mig själv
Dag 5 – Ett dröm förhållande
Dag 6 – Det här stör mig
Dag 7 – Min värsta mardröm
Dag 8 – Mina vänner ♥
Dag 9 – Det här saknar jag
Dag 10 – Dansen
Dag 11 – Det här får mig att må bättre
Dag 12 – Min dag
Dag 13 – Den här kommande veckan
Dag 14 – Mina drömmar
Dag 15 – Min familj
Dag 16 – Favoritminnet.
Dag 17 – Favoritplatsen.
Dag 18 – En/flera saker jag vill göra innan jag blir vuxen
Dag 19 – Någon jag vill byta mitt liv med och varför
Dag 20 – Det här får mig att gråta
Dag 21 – Mina rädslor
Dag 22 – Något olagligt jag gjort
Dag 23 – Min nuvarande kärlek

Som hjälp att ha något att skriva om, så ska jag skriva om en speciell sak varje dag. Rätt ballt va? haha driv, men aja, jag börjar att sätta igång med dag1. "om mig". Hihi, det här blir ju kul!


f*ck.

Känner såhär just nu: jag klarar av att stå på egna ben och jag kommer vara ensam efter detta.
Men hellre då att jag är ensam än att behöva stå me såna falska och svikare till människor.
Jag är bra som jag är, jag försöker hela tiden. Vad får man tillbaka? Inte ett skit, bara klagande.

Men jag klarar mig. Det har jag alltid gjort i såna här situationer.


2 månader.


När jag blir sviken, går jag vidare.
När mitt liv rasar, bygger jag upp det igen.
Men om jag förlorar dig, får tårarna rinna.
Då kliver jag inte upp igen.
Då går jag inte vidare.
Då får mitt liv rasa.

Jag älskar dig något obeskrivligt mycket Albin, två månader med dig än så länge har känts helt underbart.




want



Kollade på H&M's hemsida och såg den här sjukt fina koftan, eller vad man ska kalla det. Den ser helt mysig och gosig ut, och dessutom är den fett snygg. Nu finns den med på julklappslistan! ♥

RSS 2.0