solen skiner!

En liten kortis här va, tänkte dra ut och ta lite friskluft tror jag. Fota faktiskt, tycker det var länge sen nu. Aja. Men ni får ha det bäst, puss

  
Detta mina kära vänner, detta är min otroligt söta och bästa lillasyster.


TOYSTORY 3

Haha, såg ju toy story 3 igår med pappa, mamma och lillebrorsan. Tycker faktiskt att den var rolig hehe *ängelgubbe*. Iallafall så tycker jag att den är bra, och ni som fortfarande älskar barnfilmer precis som jag, ni ska se den! Jag älskar tecknade filmer haha. Men kolla på den alla som står för att ni faktiskt kollar på filmer som är menade för yngre! Rekomenderar Toy story 3 till alla där ute.


trött och sur

Känner mig inte på världens bästa humör precis, är trött efter en låååååååång & seeeeeeeeeg dag i skolan och kom hem för typ en halvtimma sen, är iallafall jättetrött och usch, jag hatar sega skoldagar. Vi gjorde inte så mycket, idrott sista lektionen och sen annars var det väl rätt som vanligt.

Nu ska jag snacka lite med mamma och dricka jordgubbsyoughurt hihi. Puss ha det bäst.






Naw, vad vacker jag är!!!1 Not. Haha och fin "puta med läpparna" bild, syftar på den andra. Som ni säkert förstår, förutom ni efterblivna så var jag randomoseriös på dom två första och lite mer normal på andra. Haha, jaojao.


ny skolväska

Idag åkte jag, pappa och min lillebror till Värnamo och köpte en ny skolväska till mig på stadium woho! Som jag säkert skrev för någon dag sen blev det en supernice adidasväska som jag är helt kär i. Det fanns tyvärr inte så många färger som jag hoppades, så jag köpte en i vit. Men den var grymt schnygg!

Idag blir det bio, kulkul. Ha det bäst, puss



min blogg suger

Min blogg suger helt totalt. Åsneballe. Hästballe. Balle!
Den är helt stel, tråkig, ofärggladd och sen så skriver jag bara tråkiga inlägg. Jag vill ha något kul att skriva om helt enkelt men finner inte blogglusten. Och jag ska försöka göra någon "häftig" header, usch vill inte ha denna. Som många kanske vet så älskar jag färger, och hur mycket färg finns här? Inget alls. Kul!!!! INTE.

Aja. Jag ska ta och fixa en ny header på direkten och sen får jag se hur det blir.


Kom nyss hem från att ha varit ute med Maya, vi drog till ica och köpte godis och sån skit hehe. Skitgott! Sen stack vi till parken och pratade och imorgon ska vi träffas igen yay! Ikväll blir det familjemys, woho. Aja, ha en bra kväll. Pusshej



HAHAHA, här kommer ju färg! Ni anar inte hur roligt jag tycker att detta avsnittet på Svampbob fyrkant var, HAHAHAHA. Vet ni vad det handlade om? Svampbob skulle bli normal, helt sjukt satt och garvade hela tiden. Sjukt komiskt hahahahahahahaha.


väntar på världens segaste

Hejhopp bloggen. Nu väntar jag på min sega men världens bästavän, måste prata med henne å sånt. Ska nog ringa henne om typ en halvtimma då mitt hår är torrt. Annars så mår jag skitbra förutom att jag fryser bokstavligt talat hela tiden. Förlåt för ganska dålig uppdatering men det blir väl antagligen bättre.

Skulle egentligen gått på bio idag med familjen men det sket sig så det blir bio imorgon istället :-) .. Nu ska jag fixa håret. Ha en fortsatt bra dag och för er som inte har haft en bra dag, se till att skaffa. Pusshej


tips på blogg!



Jag tipsar denna grymt söta tjejens blogg som är skitrolig att läsa och bra uppdatering. Hon är en vän som ställer upp och är verkligen supersöt. Kolla in hennes blogg och släng in en rolig kommentar.

(Tryck på bilden för att komma till bloggen)


-

Vet ni vad jag faktiskt blir riktigt sur på? Jo, när en människa bedömmer ett helt land bara för att en eller flera är helt dumma i huvudet. Det är ju bara fördommar. Tänk på alla oskyldiga, när man säger tillexempel.. "Det landet är dåligt, alla är helt dumma, jag skulle aldrig vilja bo där!" Sure, klart om det är krig eller en massa naturkatastrofer, då vill ju ingen bo där. MEN ANKLAGA INTE MÄNNISKORNA SOM BOR DÄR FÖR DET! Sluta ha så många fördommar, bara för att en är sån, behöver inte alla vara det. Ett land är ett land och alla människor är inte dumma i huvudet, tänk lite innan ni säger era åsikter. Tack


smile smile smile

Jag känner mig lite down och knarkar äppeljuice och samma låt om och om igen. Känner att jag är så himla trött på min skola och att jag bara vill att det nya sommarlovet ska komma igen. Iallafall jullovet. Men. Jag. Ska. Hålla. Ut. Trotts. Alla. Motstånd. Men samtidigt känner jag mig glad och fylld av lycka. Lite smått märkligt kanske ni tycker att både känna sig depp och trött men ändå vara lycklig? Nä det är något fel på mig. Något obotligt.

Ikväll blir det iallafall en riktig familjekväll. Pappa ska göra kräftstjärtar och massor av god mat och sen ska jag och min underbara mamma göra någon god efterrätt. Just nu så sitter jag och väntar på Maya, vi ska göra något lite senare. W-O-H-O-O-O! Och så käkar jag vitchoklad. Hey tjockis, h-h-h-eeey tjockis! Men snälla lilla Ida det är fredag och då får man tjocka sig, iallafall om man är jag.

Ha en härlig fredagskväll, bloggar kanske senare. Pusshej



jag är bra. jag ÄR bra.

Just nu så sitter jag och fryser halvtihjäl om mina fötter och fingrar (det är alltid de ställerna som blir kalla först på mig), och det är väl sådär kul om vi säger så. Dagen? Nä orkar inte gå in på en massa detaljer men den har väl varit ok. Skolan var som vanligt och jag har fett ont i min lösa tand. STRIKE! Och människor som flyr ut och in i mitt liv bokstavligt talat hela tiden orkar jag inte änns med. Trött på falska människor. Trött på bullshit. Trött på bitchblickar. Trött på "vänner" som inte visar sig vara det. Eller vänner? Vi har aldrig varit vänner, aldrig.

Men förövrigt känner jag mig full av energi, trotts att jag är trött. Jag känner mig bra, för jag är bra. Inte ska jag deppa för noooothing. Jag har för det första världens bästa familj som stöttar mig dag och natt, en underbar bästavän som gör mig glad, jag älskar mitt ljusa och mysiga rum (som just nu är väldigt stökigt) och jag har världens tuffaste släkt, och inte nog med det.. så är mina riktiga vänner underbara! :-)

Mitt liv är bäst.


i feel sad

låt mig va den jag är.


SHIT MAMMA MIA

Ja, ni ser rubriken. Idag så stack jag hem till Michelle och sen drog vi ut och stack till parken och precis, precis när vi parkerade cyklarna och satte oss på gungorna så känner jag bara hur marken typ dunsar till och sen så ser jag Michelle verkligen gallskrika HAHAHA, och när jag vänder mig om så rasar en gigantisk björk rakt ner på våra cyklar.

Och nu tänker jag. Tänk ifall vi hade kommit lite senare? Då hade ju vi fått hela trädet över oss och jag vet i sjutton om vi skulle ha klarat oss eller inte, för trädet var verkligen stort och högt. Skitläskigt. Ibland undrar jag om saker är menat att det ska bli så?

Hur som helst så gallskrek vi som galningar och när vi hade fått upp cyklarna så trampade vi som sjutton hemmåt. Ja, och såhär mycket har JAG ALDRIG SKRIKIT I HELA MITT LIV!1111111111111111 Jag skojar inte det kändes som om jag fick en hjärtinfakt eller något.

Första dagen i skolannnnnnn

Tjena tjena. Kom hem klockan 2 idag och har nu under tiden träffat Maya. Jag, pappa och min lillasyster drog upp till samhället för att kolla den där adidasväskan, men tyvärr så fanns inga kvar.. Sååå, ja. Visst var det synd men vi beställde den så den kommer nu i veckan! * smile head * Aja, men iallafall så började skolan idag igen. Äldst på skolan nu hähä. Ärligt talat så känns det inte så mycket, sure jag vet hur det var när jag gick i sex års och alla som gick i sexan kändes helt stora, men nu.. nu när jag går i 6an så känner jag mig lika normalliten som alltid. Skolan var lika vanligt som alltid, bara att vi är mycket färre. Och lektionerna var rätt så soft, hände inte så mycket. Efter skolan så kom Nikolaaaaa & Pettaaaaan! Haha vi tog väl lite sällskap hem och så. :):):):) Sen drog vi ju upp och sen var jag med Maya. Nu ska jag bada med min lillasyster! Possposs.


Någon mer än jag som saknar sommaren? Tror inte jag är ensam om det..

DAGENS HISS & DISS


* Äkta vänner.
Vänner som alltid finns no matter what, är äkta vänner. Och äkta vänner är vänner som stöttar en igenom jobbiga saker och som aldrig skulle vända en ryggen och snacka skit. Jag älskar äkta vänner! För hur skulle det kännas om man gick runt med en klump falska vänner som snackade skit om än så fort som det fanns tillfälle för det? Inte speciellt tryggt.

* Roliga bloggar.
Att slå upp datorn, vara lite smått uttråkad och sen gå in på någons blogg, och bara se världens roligaste och bästa uppdateringen gör mig inte alls rastlös längre. Jag tycker det är skitroligt med välskrivna bloggar som har många bilder, mycket musik, rolig design och bra redigering. Och alltid med något speciellt. Det är bra bloggar!

* Sommarlovet 2010.
Ni som klagar över sommarlovet är ju helt galna! Ni säger "Svensk sommar, skitkul not" Men tänk då halva juni och hela julì? Kallar ni det svensk sommar egentligen? Haha vet ni? Det var stranden varje dag! Men iallafall. Sommarlovet har varit helt underbart och lugnt, alla människor som har varit med och gjort det roligt tackar jag. Sommarlovet får en feeeet hiss av mig och det ska ni ha helt klart för er!


* Människor som snackar skit.
Hahahahaha jag skrattar er rakt upp i ansiktet och slår er med en kycklingklubba, ni är så äckligt sämst att det inte finns ord för det. Och inte bara sämst, utan enormt pinsamma! Hoppas verkligen att alla rykten och all skit kommer tillbaka till er som snackar skit. Fet diss till er.

* Dåliga lärare.
Ni klagar på oss, men det är ni som inte vet hur man ska göra.


Adidasväska

Halloj! För en stund sen kom vi hem. Jag köpte väl inte så mycket men en skolmapp och två nagellack! :> .. Och vet ni? Jag ska få en adidasväska nu till skolstarten av mamma och pappa, supergulligt av dom! Det blir en i antingen rosa, gul, turkos, marinblå eller i vit. Helst i turkos, gul eller rosa om dom färgerna finns ^^ Solen skiner och jag känner mig allmänt glad haha! Skolan börjar imorgon och är fortfarande lika chockad över att sommarlovet har gått så fort.. Aya. Nu ska jag ladda systemisen, kanske skriva något inlägg till och kolla bloggen. Sen vara med världens bästa familj! Pusshej


 


Söndag

Tjena tjena vad har du mellan bená?

Vad tycker ni helt seriöst om min blogg? Något mer ni vill se mer av eller något jag skriver för mycket om? Uppdaterar jag för sällan.. eller för ofta? Har jag för lite bilder och för ful design eller ja, säg helt enkelt vad ni tycker!

Idag så ska jag tydligen åka till Ullared med familjen. Ska hitta en mapp till skolan som börjar i morgon.. Ska fråga om Maya kan följa med för det vore kul tycker jag. Nä men nu ska jag fixa mig lite heh.  Puss puss.

 

Musik tips lovelovelovelove











When I look at you baby

Tjenispeniiiis. Kom nyss hem från en joggingtur med Maya, yeah as-balla-skönt! Vädret var väl rätt dåligt men ändå skönt att springa tycker jag. Nu ska jag duscha och fixa mig, pusshej.



 
love you


Alltid är det något.

Godmorgon.

Vet ni en väldigt irriterande sak? Jo att mitt internet INTE VILL FUNKA PÅ MIN DATOR. Så himla irriterande! Jag som hade tagit en massa gulliga foton till bloggen och allt, och sen när jag sätter på så är nätverket skitdåligt (ni vet ett sånt där dumt kryss på de där strecken) Jo, och nu undrar ni väl "Varför kan hon skriva nu då?" Och känner er som värsta smartheaden. Förlåt om jag bryter er lycka nu men jag sitter inne på pappas dator eftersom att börja om på en blogg med pissig uppdatering är ingen som vill, yeah.

Skolan börjar i övermorgon. Kan inte förstå att tiden går så himlans snabbt.. Men detta sommarlovet har varit helt underbart och mycket minnen har det blivit! Sommaren 2010 är en sommar som inte kommer att försvinna ut från my heeeeead på ett bra tag. Tack till alla som har gjort det här lovet helt superbra! Aja, men nu ska jag fixa lite bilder och sånt och senare - städa.

Och vi får väl antagligen ta hit någon datorsnubbe som fixar mitt Internet. Ja, alltid är det något.


Allt blir nytt från och med... NU!

Hej bloggen eller ah, alla mina läsare kanske annars haha.

Nu är alla inlägg borttagna, för jag vill börja om helt nytt med min blogg. Både roligt och trist typ, men alltså jag ska göra en ny design och det blir helt fail med alla bilder och så eftersom där jag skriver är myyyycket, myyycket bredare. Aja, men iallafall. Vi kör igång med en liten presentation om mig och vad den "nya" bloggen handlar om! =) =) =) =)

Jag heter Ida och i min blogg så skriver jag om allt som rör mig för tillfället och jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt! Tyvärr så försvinner min blogglust lite då och då men det beror oftast på att jag har tröttnat på min header och design eller att jag aldrig får några kommentarer, jo visst jag får ju kommentarer men inte särskilt många. Men aya, ni får väl kommentera och jag får försöka komma på någon rolig header och design och så! Förutom bloggen så finns det ju mycket annat som jag gör under fritiden, jag går tillexempel på streetdance och det är skitkul verkligen, sen gillar jag att träffa kompisar och vara med familjen och sånt.
Hoppas ni har fått en liten kick av vem jag är och vad bloggen kommer handla om, och om ni inte fattar får ni väl börja följa bloggen haha.

Nu ska jag fixa vidare, ni får ha det skitbra. Puss


Ungefär så här cool är jag (;


RSS 2.0