svar på tal

Julia om turn the lights off:

Har du sett vad Mollie har skrivit om dig i sin blogg? :O Såå himla långsökt!
HAHA BITCH

din falska männsika, bryr dig om ditt egna liv och inte andras, oh just det, du har ju inget :D HAHA så jävla patetisk är du :D


alltså omg, jag fattar inte varför folk bryr sig så jäklar mycket om andra.. mollie menar inte mig så det är bara pinsamt att du söker upp min blogg för att kommentera sån skit. jag har sätt kommentarerna på mollies blogg om att hon är elak som blir tillsammans med min förra kille osv, att hon borde gömma sig under täcket och skämmas, men om det är någon som borde skämmas så är det NI som kommenterar sånt. jag stöttar henne i hennes val, vad hon än gör, så länge hon är glad så är jag glad. om hon väljer bort mig så är det upp till henne, men jag kommer finnas där för henne vad hon än gör och vad hon än väljer.

förlåt men behövde verkligen svara på det här, är trött på att folk ska bry sig mer om andras skitliv än sina egna ..

turn the lights off



Sha,
sov med Maya inatt, aaaaskul haha. Vi gjorde massa sjukt, men somnade helt tidigt, helt besviken haha :(.. kul var det iallafall! Ska ändra de dära dagarna, såhääääär tråkiga .. ska inte börja om utan skriva nya i slutet bara. Men men, måste fixa iordning mig nu. hejdå!


feelgod


gangstaaa

n suuuperdag idag haha,
skitkul på berget med Maya! Backens coolingar jao jao. Nä men dog faktiskt inte, eller jo en gång fast återuppstod HAHA. Åkte ner för familjebacken och sen gick det skitasnabbt och så gjorde jag något med benen så jag flög upp i luften och typ .. dog haha. Fast det var grymt så åkte den igen HAHA och då klarade jag hela backen utan att trilla, stolt VAVAVAVA!! På liften upp kom det en dansk från ingenstans och körde på mig så jag nästan trillade XD
Kom hem för ungefär en timma sen, alla är typ på Sean Banan, skulle egentligen också gått dit men nä för sent nu, ikväll sover Maya här jaojao, kommer bli askul. Föresten, den dära "dag-saken" börjar bli tråkig, ska nog ändra vad jag vill skriva om haha. Ska äta nu, får se om jag pallar uppdatera senare. Långt inlägg haha, helt meningslöst men jaja.


release me

jag: mayaaaaaa! kommer du ihåg när vi var i grekland?!
maya: vi har aldrig varit där HAHA

HAHAHAAHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHA DAGENS


heeeeeeeeeeeej bloggen!!!


Haha mobbad rubrik jao :*
Blev dålig uppdatering igår, gjorde lite andra saker huhu. Somnade tidigt haha... så går det när man är trött haha! Idag blir det berget med Maya, kommer bli aaaskul. Men aja, ha det bra hejdå!


Dag 10 – Mina syskon


Det hära är min bror huhu, han ska fylla 9 men känns mognare haha förutom när han blir skitarg på mig eftersom jag tar spotify ifrån honom eller tar hans dator, jaja vi är nära och har alltid kul med den lilla pluttisen! Vi snackar om nästan allting och han är en superduper bror förtuom då när han slår mig hehe xd, älskar dig!


Min syster Ella är tre år och är hur-gullig-som-helst, fast ibland blir hon skiiitarg på mig utan anledning och säger att jag inte är hennes kompis mera :( .. men iallafall hon är verkligen hur härlig som helst haha, hon kan säga saker som låter mycket äldre än hon själv osv. Jag älskar dig sötis!!


Och så min yngsta lillasyster som bara är .. en vecka och några dagar gammal, än så länge är hon hur söt som helst och man kan inte göra annat än att älska henne! :')


te quiero

Snackas rätt mycket om mig just nu, gulligt att det finns så avundsjuka människor! Har gjort saker som inte är okej, hata mig för all tid men om det är något ni vill ha sagt, så kom till mig om ni vågar och säg vad ni vill.


Halloj! Nice dag i skolan jepp, halkade trettioelva gånger typ haha. Fredag också!!! Gilla!!!!!!!! Haha. Jag ♥ fredagar. Men skriver mer senare, ska nog sticka ut snart också jaja hejdå.


maybe you should eat makeup so you can try and be pretty on the inside, bitch.

HEJ BLOGGEN! Har inte fått sitta vid datan nu de senaste dagarna, i förrgår satt jag inget alls och igår .. bara lite hehe. Men nu är jag tillbaka! Måste börja fixa mig snart om jag ska försöka hinna till skolan, försov mig i förrgår tror jag och sen hade jag nästan punka på min cykel, great! -.-
Hur som helst, ha en bra dag poss.


inga kommentarer

Dag 09 – Det bästa jag vet



 
VÅR OCH SOMMAR, SKYNDA!!!!!!!!!!!!


Det bästa jag vet är att skratta och mina närmaste. ♥

HEEEEEEEJ
haha skojar .. kom precis hem från skolan som var rätt najs idag. Vi hade någon klassmatch och blev fotade jaaaa och det gick skit kan jag bara säga. Vi hade franska också, kommer helt klart välja det sen till sjuan. Vet inte vad som händer senare? Kanske drar ut eller något, jaja men ha en bra dag! puss.


live well, love much, laugh often



 
weheartit.com

Tjo där!
är huuur trött som helst, men jaja här är min dag. Försov mig lite i morse, gick upp typ 40 minuter efter mitt alarm hade ringt haha.. åt frukost, fixade mig snabbt och stack till skolan med Mollie! Skolan var väl helt okej idag, allt utom sista rasten var helt drygt haha och första lektionen var aaasgrym den också hehe. Hade idrott sista timmen och segade mig som vanligt i omklädningsrummet, cyklade hem sen och stack typ direkt på dansen med Alma, grym lektion idag! Mycket nytt att ta in haha. Kom hem för någon timma sen, har pluggat lite och ska glo på top model snart. ^^ Tråkigt inlägg men hejdå.


Dag 11 – Det här finns i min sminkväska

Hahaaaa, alltså jag sminkar mig inte sådära seriöst mycket än. Använder bara mascara typ, och sån täcksak.. trotts det så har jag rätt mycket i min "sminkväska" , massa skit jag inte använder .. men jaja, den hära var tråkig haha hejdå.


tagga skolaaaaaaaaa

Fast ne haha.. känner mig inte alls taggad inför skolan idag. Vaknade vid sex och ska snart sminka och fixa iordning mig, typ dö. Men jaja, verkar som det blir fint väder och har ju saknat nästan alla haha. Dans senare! Yay. Puss.


uppåner

you belong with me


grym haha

Okej, min blogg är tråkig haha. Den har blivit, trotts det så höjs statistiken, gillar ni när jag skriver som tråkigast eller haha? XD .. Nog om det, har haft en rätt tråkig dag idag .. stack ut innan en stund och sen hem igen, har haft aaastråkigt nu de senaste timmarna, vet inte om jag ska dra ut sen med Alle .. får se lite hur det blir med det. Bloggar mera senare, pusspuss.


jo föresten, har inte kunnat ladda in bilder i de senaste inläggen. Det är bara för att jag bloggade på min dator och när man ska ladda upp bilder på den, vilket jag har skrivit tidigare fast långt bak i arkivet, så måste man starta om programet. Ska slänga in några bilder nu tror jag haha.


josephine sötaste lekman!

Hon är sjukt gullig hela hon och betyder skitmycket! Vi umgås inte så mycket men det ska bli ändring på det haha :P .. minnerna vi har är chili thai, bäst dag hade vi! Måste göras om haha, sen pizzerian med Maya osv. Hon är assnäll, ställer alltid upp och är hur gullig som helst. Och vi måste börja träffas mera haha, saknar dig sötis.. Jag älskar dig!


Dag 08 – Det här får mig att gråta

Egentligen vill jag inte göra den hära men men.. när jag tänker tillbaka på hösten 2009 eller pratar om den så har jag lätt för att börja gråta. Var massa med flyttar hit och dit och hände massa, orkar inte gå in på det. Annat som får mig att gråta är typ när nån går bakom ryggen på en, ljuger eller leker med ens känslor, hatar det haha. Men men whatever nu orkar jag inte prata mer om de, ska dra ut! smsa, puss!


do you remember

Förlåt för den kassa uppdateringen idag, men träffade bästavän runt tolv, stack upp till linneas och fikade lite, satt där inne och störde folk i typ två timmar och hade det asnajs! Sen stack vi in på en random park osv. Stack hem till mig en stund, hade asgalet och dampade sönder lite och stack sedan hem till henne i rätt många timmar, kollade asgamla videos, snackade, kollade annat och såntdära. Älskar dig sötis!


haha bild som är tagen för .. typ hundra år sen..


Dag 07 – Min favoritlåt

Har typ hundra favoritlåtar, så det här får bli top 10.

John Mayer - Free fallin'
Rebound! - Psycho
Lorentz & M. Sakarias - Stockholm serenad
Jessica Mauboy ft. Iyaz - Like this
Miley Cyrus - Party in the U.S.A
Swingfly - Singing that melody
Kat Deluna ft. Akon - push push
Lazee - Do it
Far east Movement - Rocketeer
Zac Harry - Spring na na < --- KÄRLEK




svar på frågestunden


1. Varför ville du bli vän med mig? När det finns miljoner andra där ute? för att du är speciell mollie.
2. Vilka är dina 3 närmaste vänner? du, maya, linnea, my och agnes, blev mer än 3 nu men jaja
3. Finns det någon du skulle vilja vara som? Alltså en "vanlig" person, ingen kändis? nja typ inte.
3. Vad är det bästa med mig? att du är omtänksam, rolig, bryr dig och går typ alltid att snacka med!
4. Och vad är det bästa med dig? haha vet inte, humorn kanske?
5. Varför är du så söt? är inte söt haha.. men du är! ♥
6. Vad ska ditt nya syskon heta? lilly
7. Vilken blogg härifrån läser du? typ.. mys, idas, din, josephines, mollies, amelias osv. 
8. Hur kom du på ditt bloggnamn? hade tråkigt haha och kom inte på något annat.
9. Varför startade du en blogg? för jag var aaas galen i att fota just då, och ville visa mina bilder på något sätt haha.
10. Kenza eller Fokis? foki
11. Höst, vinter, vår eller sommar? Och varför? vår och sommar! för liksom man behöver inte ha massa fettokläder, solen lyser, man kan va mera med vänner och det är varmt haha!
12. Vad är det bästa med sommaren? att man kan göra fett mycket mera, träffa massa kompisar, bada, solen, åka och träffa kusiner och släkt osv.
13. Vilket språk kommer du välja sen i 7an? franska hihihi
14. Tycker inte du att vi ska va mer? jo det tycker jag verkligen
15. Varför är du inte tillsammans med Albin längre? Vad hände? jag tyckte inte att det kändes bra, och sen en till privat grej som jag inte skriver här
16. Vilken är den snyggaste eller finaste? En tjej o en kille? kille - taylor launther eller hur han stavas hehe.
tjej - tyra banks!
17.  Varför är du så fin? är inte fin, men du är♥
18. Vad heter dina syskon? ville, ella och lilly.
19.  Har du ett husdjur? Isåfall vad? en katt =D
20. Vem av dina vänner känner dig bäst? maya.
21. Vad vill du bli när du blir stor? Om du inte kommer på något så säg något du ville bli innan? haha jag vet faktiskt inte vad jag vill bli, när jag var liten ville jag bli typ djurskötare hahaha eller artist omg.
22. Vad är det bästa du vet? Alltså inte typ familj eller vänner utan sak? musik eller dans, fast mobilen är ju min baby hihi
23. Var vill du bo när du blir stor? i stockholm självklart!
24. Varför fick din blogg heta mmmilkshake? hade tråkigt och alla andra namn var upptagna hehe
25. Vad är det bästa med mig? jaaadu ida, du är fett rolig, snäll, omtänksam och en sjukt bra vän!
26. Vilka bloggar följer du? mys, din, mollies, josephines, alvas, amelias, photos by frida osv.
27. Varför är du och jag bäst? för vi är oslagbara tillsammans
28. Hur blev du & jag så jättebra kompisar och sedan en av varandras alldras bästa vänner? vet inte, för att vi började träffas och blev bättre och bättre vänner tror jag, och för att vi är bäst tillsammans!
29. Vad tycker du om att dom ska blanda klasserna i 7an? tycker att det är skitbra, verkligen
30. Vad tycker du om att få en lillasyster? det var något av det bästa som har hänt mig
31. Visst är jag roligast? efter mig hehehe, nä men jorrå det är du
32. Ska vi va under sommarlovet? ooohja det ska vi


dag 06 - min bästavän

Har redan gjort den hära för nån månad sen, så hoppar den och gör nästa istället. Men mina 2 bästavänner är Maya och Linnéa, älskar er!


hahaha, bjuder!!






HAHAHA



HAHAHAHA okej nu ser man inget men..
jag och Mollie chattade helt allvarligt, jag bara " vad gör du? "
och hon bara " tänker... och tänker om imon"
jag bara "va? vad händer imorgon? :o"
hon: "ska till ulrika, pappas storasyrra
och joel är ASSNYGG!"
HAHAHAHA från ingenstans, trodde typ att någon hade dött eller något först..


glöm inte frågestunden!!

frågestund


fråga vad ni vill, kommer svara på allt.


free fallin'



Hey hey, har inte hänt ett skit idag haha. Var ute med Mollie en stund innan och snackade lite, skönt hehe. Fryser sönder snart, börjar undra om något är fel på mig eftersom jag fryser typ 24/7 (?) .. ååh juste ja, ska kanske få större rum yay! Pappa renoverar högst upp just nu så kommer kanske, om jag övertalar honom och mamma få ett dubbelt så mycket större rum än vad jag har nu! typ hejhopp det känns bäst. farväl! haha skojar bara, hejdå.

låttips!

Free fallin' - John Mayer
Happiness - Alexis Jordan
Like this - Jessica Mauboy ft. Iyaz
Singing that melody - Swingfly
The real thing - Gwen Stefani
Serious - Gwen Stefani
Party in the U.S.A - Miley Cyrus

favoriterna just nu, enjoy!


Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är bäst haha, nä men ibland är det bajs och då vill man bara skita i allt, men ändå, tänk ett liv utan kärlek? Kärlek just nu är bäst hehe. Men alltså vad kärlek är, kan jag inte riktigt säga. Det är ju liksom olika för hur man är som person. Kärlek för mig är mina närmaste. ♥ Utan dom - ingen Ida. Älskar er! Finns ju annan kärlek också, sådan kärlek som både är bäst och bajs hehe, nä men den är också helt perfekt vid vissa tillfällen! Det här var svårt haha.. ska gå och gosa med Lilly nu, puss!


mini-ida..


Dag 04 - Mina misstag






Misstag? Jo, det finns såklart mycket jag ångrar som inte blev som det skulle. Ett tag när jag mådde riktigt dåligt rent psykiskt, och då menar jag verkligen dåligt, så var det mesta mitt fel och jag hade egentligen kunnat gå andra vägar. Men just nu så ångrar jag ingenting, tror liksom att saker har sin mening till att bli som de är. Det bästa man kan göra istället för att tänka på alla fel man har gjort, är att se allt bra man har gjort istället och inte hamna i skit. Jag lever mitt liv fullt ut, saker händer som inte borde hända, men den skiten är en del av livet och då är det bara att leva vidare och bita ihop!


happiness with you








grymma bilder från kvällen hos my hihi!
Halloj! :-D

Är grymt trött, ska nog gå och sova lite haha. Men måste snart fixa iordning mig för ska till My och hämta mina saker senare, var ju disco igår och jag, ida, eve, alma, pauliina, annie, emely, alexandra, filippa och my fixade oss hos my och tog kort och sånt, smart nog sket jag i att ta med mina saker men bilderna får ni se senare! Discot var ju najs, inga typ dansade haha och på det sättet blev det segt. Sen dansade vi och nåra till tjejer, tror de var Kassie, Esmira, Adisa och Ida(?) säkert många flera också, men ja vi började dansa lite haha. Är rätt trött nu, vaknade vid åtta och var uppe sent igår, haha smart, så går nog och lägger mig snart igen.


måste bara säga..


.. att det här är den sötaste varelsen som finns, älskar dig hjärtat!


happiness

Inget mer bloggande idag, och tror jag släpper det för ett tag också, kommer bara blogga när jag verkligen vill eller behöver. har äntligen fått mitt syskon!! Är mer än glad, seriöst! En till lillasyster, helt galet alltihopa. Allt bra kommer på en gång och jag är nog gladare än nånsin! Är tillbaka om ett tag, men ha det bäst!  


dag 3 - min första riktiga kärlek



Orkar inte gå in på saker för mycket, men min första riktiga kärlek var under hösten 2009. Blev kär i min bästavän, ja kille då. Blev fel när jag berättade för honom, saker förändrades och vi började bråka. Kallade varandra riktigt fula saker och jag mådde dåligt lång tid där efter, har inte snackat med honom sen dess men ärligt, han är inte värd det. Jag kan känna saknad ibland, men det är inte honom jag saknar, det är den vänskapen vi hade. Men det blev för mycket och just nu så saknar jag honom inte alls, han är tom i mina ögon.



dag 10 - isabell






Ojojoj, har gjort en massa knas med Issa, hon är en väldigt galen tjej som man skrattar lätt med. Vi flummar runt i skolan som två luffare och dör lite sådära. Springer runt i korridorer och skrattar sönder. Utan henne i skolan hade det inte varit lika kul alls. Barndomsvänner är vi också, har känt henne sedan vi var tre-fyra år gamla.
När vi var yngre så var det en period då vi umgicks typ hela tiden, då gick vi den såkallade "vilserundan" i skogen hahahaha, sen tältade vi på min trädgård och blev innvarderade av knott, åkte go'kart med familjerna och massa annat också som när vi ställde upp i melodifestivalen i skolan. Det bra med Issa är att hon bryr sig om andra, okej ibland kan vi båda två vara skitjobbiga haha och hålla på .. hon är en skitgullig tjej som gör tråkiga saker roliga, det är enkelt att skratta med henne och jag älskar hennes skrikochdampskratt. Jag älskar dig punghuvud! :-D<3


vi lär oss av våra misstag

bilder lånade av weheartit.com
 

Tjoo, glad alla-hjärtans dag på er! Hoppas ni får en bra dag idag ♥

Ska nog släppa datorn nu och fixa iordning mig, känner att jag har suttit här för länge nu haha. Ska försöka plugga lite idag också om jag inte drar ut med någon. Herregud, snackade med min bästavän Agnes igår i typ en timma, hej telefonräkning, men hej har inte snackat med henne på hundra år känns det som. Saknar dig pluttis! Mycket som behövdes pratas om hehe. Men nu ska jag ta tag i mitt liv, hejdå! :-D


dag 2 - om mig

Som ni vet så heter jag Ida. Fyller 13 till sommaren och börjar därefter i sjuan.
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva mig själv hehe, är väldigt glad av mig men har aslätt att få damp på allt och alla hehe. Är rätt lätt att handskas med, brukar inte föra med mig problem direkt. Skrattar åt allt typ och har en rätt störd humor. Har mörkblå ögon och ganska långt mellanbrunt hår. På fritiden dansar jag streetdance, träffar massa random människor, fotar osv. Min familj och vännerna betyder mest för mig, älskar er! Har världens bästa vänner som alltid finns där, ni är bäst glöm aldrig det. Skulle inte kunna leva utan musik, mitt allt typ HEHE.


my är bäst!


Har fixat ny design, My var bäst och fixade ny yay! Ska göra en finfin header också, denna är ju tråkig hehe. Men bloggar mer senare, ska fixa lite med texten och rubriken och sånt nu så hejdå!


dag 1 - my life



Mitt liv just nu känns helt perfekt och mår faktiskt som bäst just nu. Är väldigt nöjd över mitt liv, har en underbar familj som alltid stöttar mig i mina val och världens bästa vänner som jämt finns där för mig. Hatar att behöva känna mig tvungen till saker, älskar att känna mig fri och bara leva livet ut.
Har mina dåliga dagar då jag har lust att skita i allt, bara gräva ner mig i sängen och stanna där resten av dagen.
Tar vara på saker som betyder som mest, är rädd för att förlora det bästa och därför håller jag hårt i det.

Dag 01 - My life
Dag 02 – Om mig
Dag 03 – Min första riktiga kärlek
Dag 04 - Mina misstag
Dag 05 Vad är kärlek?
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Min favoritlåt
Dag 08 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Det här finns i min sminkväska
Dag 09 – Det bästa jag vet
Dag 10 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Om jag blev tvungen att byta
utseende med någon, skulle jag byta med
Dag 14 – Mina drömmar
Dag 15 – Min första kyss
Dag 16 – Den här månaden
Dag 17 – Bilder från den senaste sommaren
Dag 18 – Detta ångrar jag
Dag 19 – Hur jag ser ut
Dag 20 – Ett ögonblick
Dag 21 – Det här upprör mig
Dag 22 – Det här får mig att må bättre
Dag 23 – Hur jag var som liten
Dag 24 – Min pojk/flickvän
Dag 25 – Mina rädslor
Dag 26 – Min favoritplats
Dag 27 – Det här saknar jag
Dag 28 – Mitt favoritminne
Dag 30 - Gamla bilder

Vissa har jag redan gjort, har tagit bort ganska många i typ december så det kommer nytt nu. Kommer dock inte skriva samma två gånger när det gäller de som fortfarande inte finns kvar. ;-)

Dag 29 – fula ovanor

antingen, så bryr vi oss för mycket, eller för lite



Har varit en skitseg dag idag, har inte gjort ett skit haha.. behöver verkligen städa rummet men orkar inte, har luffat runt hela dagen och haft musik i öronen typ hela tiden. Ska plugga lite tror jag eller försöka börja någonstans i min extrema röra i rummet hehe. Ikväll blir det film med mammsen eller något liknande.

Min design ser hemsk ut just nu men det ska bli ordning med det, My den bästa ska fixa den yay! :-D♥
Men men, ha en najs fortsatt dag. puss.


dag 9 - linnea

  

Jag vet inte var jag ska börja, Linnéa är en av de jag har känt längst och hon är en av mina bästavänner.
Vi har gjort skitmycket ihop, skrattat tills vi gråtit och bråkat som djur. Då vi har haft flest minnen är våren och sommaren 2009, det var bara hon och jag och skratten mellan oss. Jag kan sakna de vårdagar då vi cyklade hem till henne, vi var ganska små då och vi visste att vi inte fick skjussa eller cykla utan hjälm, men vi gjorde det iallafall. Alltid när vi var hemma själva flippade vi ur totalt och gjorde massa som vi inte egentligen fick. Poppade massa popcorn, gjorde té med typ miljoner socker i och satt och pratade framför sims var våran grej, det vi gjorde. En gång bakade vi gigantiska chokladbollar och gick ut och slängde dom på hennes studsmatta, vi skrattade nästan så vi dog och ljög och sa att det var ekorrebajs. Vi gjorde massa annat också, som att ha picknik på landet bland massa äckelflugor som typ attackerade oss, alla sena kvällar, stekpannorna osv. Sen på sensommaren flyttade jag och vi gled isär en hel del, typ världens största misstag ever. Vi umgås fortfarande såklart, hon är en bästavän i mina ögon och den bilden av henne kommer vara kvar länge. Nu i somras var vi på studentfest med familjerna hahahaha gafflen i busken, hahahaha glömmer aldrig!

Men iallafall, det bästa med Linnéa är att hon är sig själv och ändrar inte på det, ibland kan vi vara sjukt olika men vi förstår ändå alltid varandra. Hon är snäll, hon är rolig, hon är jättesöt och hon är en underbar vän som både kan vara seriös och bjuda på sig själv. Jag älskar dig och du betyder sjukt mycket för mig!



yes

Usch vad jag uppdaterar dåligt, har dessutom bildbrist ochallt såntdära, trevligt fast ne. Söndag idag, spelar egentligen ingen roll vilken dag det är eftersom det är sportlov XD haha, men ändåå.. idag vet jag inte vad som händer faktiskt, ska kanske träffa Felicia så de blir ju najs på det. Ska nog dra igång och fixa en ny design och header, är så jäklar trött på denhära nu haha.. får se hur och vad det blir. ^^
Tråkigt inlägg men nu har ni iallafall någonting att läsa, får snart ryck och kommer på något bättre att skriva, hejdå


bror på bild.
vill ha sommar nu! ):


all good things


memories

Dag 8 - Felicia



Felicia, älskar dig korvhuvud.

Lärde känna henne när jag flyttade tillbaks från Stockholm, flyttade granne med henne och vi gjorde massa saker tillsammans haha.. vi har typ hundra minnen eftersom vi va typ varje dag. Men bästa är tanten, när jag åkte pulka utan pulka ner för en trappa och slog i röven hahaha ): .., sean banan videon, damprycken på mitt rum, när vi skulle träffa Emilio & Adam och gömde oss först för dem HAHA, när vi åkte pulka och hon åkte in i staketet och massa sånt här.

 Saknar tiden då hon bara kom över och gjorde mig glad, nu bor vi långt ifrån varandra igen buhu. Nä men det bästa med Felicia är nog att hon är hon, hon är så jäklar fin på alla sätt och skrattar alltid med henne förutom när hon slår mig för då gråter jag HAHA skojar, nej men man kan verkligen veta var man har henne. Hon gör en alltid glad och är en av de finaste jag vet! En av mina bästavänner som sitter långt in i hjärtat och kommer alltid att göra det, jag älskar dig! ♥

orkar inte ladda upp bild HEHEH

singing that melody

Godmorron. :-D

Lördag idag, soft va? Planerna idag blir nog att dra ut, ska snart börja fixa iordning mig och städa rummet .__. .. Men ha en asnajs lördag! pusshej


dagen


sommar 2010


Är mera glad nu HAHA, förlåt hade lite damp innan när jag bloggade sist, var irriterad på alltochalla. Iallafall, skolan idag var helt sugig, somnade nästan under filmen vi skulle se på, var dödstrött.. stack hem efter skolan och sen kom Mollie hit och vi gjorde lite saker HAHA, sen när hon skulle hem stack jag ut och hade skoj, frös ihjäl tyyyp.. stack hem därefter och har gjort lite allt möjligt här hemma, ska kolla på lets dance nu med familjen och bara chilla & ta de lugnt! Är astaggad inför sportlovet hihi.

Bloggar kanske senare, vi får se. Ha det great och kom ihåg att jag är bäst heheheh.


snoppdag

Suuuuugig dag, känner mig irriterad på allt & alla, dampar på äckelvädret och var så trött att jag nästan somnade på filmen i skolan.. great. Äkta snoppdag. Fredag iallafall och ska försöka vända lite i humöret, sportlov nu ju! Ska träffa Mollie senare, kanske nån mer få se.


dag 7 - oom



Saknar den tjejen skitmycket, lärde känna henne i Stockholm och vi blev riktigt bra vänner. Hade en humor som bara vi skrattade åt, omg när jag spillde vatten mellan benen och massa på lunchen.. "Anders Bagge!!" till typ varje flintskalliga man vi såg, särskilt en särskild på skolan HAHA.
Vi snackade alltid i telefon förr, sen hände det något och så blev det inte så. Saknar det. Saknar alla våra stunder.

Hon är nog världens sötaste människa, och om man är hennes vän så har man tur eftersom hon är sjukt fin på alla sätt. Jag älskar dig Oom!


dag 6 - lea




Lea, hon e en vän som alla borde ha, kan alltid lita på henne och veta att hon finns där. Saknar henne något enormt.

Lärde känna henne när jag bodde i Stockholm, minnerna där är minnen för livet. Alla gånger på lunchen och sen när hon, jag och Victor va, och när vi var med Oom och Sabina och dansade och massa, blev utelåsta när de inte öppnade dörren fören efter typ.. ja lång stund iallafall haha..
Bästa minnet var sista dagen för mig i skolan, när vi tog massa kort i trapphuset med massa personer, har fortfarande kvar dom.

Alla borde ha en vän som henne, hon finns alltid där och är gullig på alla sätt, sjukt söt också.
Jag älskar dig!♥


ooooj



Har hamnat lite efter i dagarna då man skulle skriva om vänner, kör på 2 stycken här över.

skolan och blabla



Halloj! Kom hem från skolan för en stund sen, faktiskt rätt kul dag idag, förutom att det snöar och jag typ nooooo jag vill ha vår.. men vi började med hemkunskap, skrattade så mycket att jag fick ont i magen haha det var verkligen askul! Men bloggar mera sen, pusshaj.

Ser du stjärnan i det blå?
Ja den lyser för oss 2.

dag 5 - Agnes

>laddar in bild senare<

Agnesagnes, kan ju börja med och säga att jag älskar dig!

Hon är en sådan vän som man verkligen behöver när allt känns som skit, då är det alltid enkelt att prata med henne och få hjälp. Hon stöttar alltid och är helt underbar på alla sätt.

Vi träffades på Rhodos, Grekland och blev vänner redan vid första ögonkastet. Precis när jag kom där med min familj och skulle checka in så kom hon från ingenstans som den sol hon är och bara log åt mig och jag log tillbaka. Bara någon dag efter så var vi tajtare än någonsin, gjorde massa kul som att "paddla över atlanten" haha, gick små promenader, snackade och gick på radio mega hits på kvällen. Sen efter det träffades vi hos henne och shoppade och hade massa skoj.
Saknar henne verkligen.

Hon är en av mina bästavänner och betyder sjukt mycket för mig, jag älskar dig Agnes!!♥

dag 4 - Ida








Idaidaida, lärde att känna dig genom My, och det är jag riktigt tacksam över! Vi 3 har verkligen haft askul.
Till att börja med är Ida en helt underbar vän som har världens bästa humor, hon är grymt snäll och finns alltid där för mig när det behövs.

Minnerna vi har är mellandagsrean, när du, jag och My gjorde ett tvprogram HAHA och sen när vi 3 gick ut i värsta hattarna, glasögonen och sminket och in i en kuddaffär hahaha, när vi gjorde en film med My, Alva och Amelia, sen har vi ju minnen som när klasserna åkte skridskor tillsammans och min oboy var typ överallt haha,
eller när vi skulle kolla på film med klasserna och så sprang vi runt och letade efter Issa och kom försent in, och nu senast när vi åkte skidor med alla 6or.

Hon är en vän man behöver och som alltid finns där, jag älskar dig Ida! (schnyggenamn ehe)

pluggar



Sakta men segt fram haha, har gjort klart engelskan nu och får se om jag fortsätter med resten, ska nog ta ett bubbelbad nu tillsammans med mina älsklingshörlurar (bilden) och bara softa ikväll, få se om det kommer något najs på tv'n hoppashoppas. Ska göra de dära dagarna också, gjorde aldrig igår så det kommer 2 snart. Puss 

 


åh vårkänslor


Snacka vårkänslor, snön är ju snart borta ju!! Har dumpat fettojackan helt nu, orka den. Solen har lyst hela dagen och skolan var faktiskt kul, vi testade tyska men kommer nog inte att välja det sen i sjuan, blir franska! Ehm, vet inte riktigt vad som händer idag, måste plugga (!) men får la bli något roligare efter det hehe ;-).
Tagga sportlovet nästa vecka! pusshey


dålig uppdatering jaow

Blev ingen uppdatering igår, var ute på på kvällen och sen orkade jag inte uppdatera. Bättre idag, pusshej


älskar dig hjärtat ♥

med mollie

ÄR MED MOLLIE HIHIHI VI HAR SKOJ. Nä men jo det har vi, men nä jag uppdaterar senare om jag hinner. Ska ut senare tror jag när Mollie ska på ridning, ha det gött!:)


sötnöten

tipps!!

Tänkte bara tippsa några av Ne-yo's låtar, sjukt grymma!
Älskar honom hehe.

Ne-yo - Beautiful Monster
Ne-yo - Closer
Ne-yo - Miss independent
Ne-yo - Mad
Ne-yo - Because of you
Ne-yo - Sexy love
Ne-yo - Nobody
Ne-yo - So sick

kärlekkärlekkärlek på högsta nivå! Blir helt glad av hans låtar, lyssna! puss.


dynamite



TUDEEELU haha, skojar.. tisdag idag, är trött men ändå pigg(?) ehm. Fick mina älskade hörlurar igår, omg vad jag har längtat! Röda och najs, heheh. Planerna idag blir nog att dra ut med någon eller nåt sånt, usch varför skrev jag ett inlägg egentligen ?  Helt onödigt haha, har inget normalt att skriva om.. skriver mera senare puss.


Dagens låt än sålänge..
Ne-Yo - Beautiful monster


dag 3 - my




Mymymy, älskar dig sjukt mycket tjejen!

Har känt henne sen november/december men vi har verkligen kommit varandra närmre och närmre, kan inte förklara hur glad man blir tillsammans med henne, hon har världens sjukaste och galnaste humor som jag älskar haha (för jag har likadan haha). Vi har faktiskt fått ihop minnen under den hära lilla tiden, och de minnerna betyder sjuuukt mycket! Första gången vi va och hoppade ner i en snöhög från min altan? Stig-Arne och Charlie på äventyr? "filip&erik"? Mellandagsrean? När du jag och Ida va och sminkade oss helt fult hahahaha och spelade in en film? Filmen med Amelia, Alva och Ida? När vi åkte skridskor med klasserna? Luciaövningarna & "tänd ett ljus?" och massa mer, och ännu mer ska det bli! Tagga sommaren 2011, ska bli våran deffenitivt!!
Hur som helst så är du en helt underbar vän och jag älskar dig skiiiitmycket, du finns alltid där och får mig och alla andra alltid att lé! Jag älskar dig hjärtat. ♥

dag 2 - mollie




Molliemolliemollie, har bara känt henne sedan i höstas men hon är ändå en helt otroligt underbar, seriöst när jag tänker på den tjejen så blir jag tårögd, hon ställer upp så jäklar mycket och finns alltid där för mig i alla lägen.
Hon märker alltid när jag är ledsen eller down, och då gör hon allt för att jag blir bra igen. Om det har hänt något speciellt (hahaha Mollie u get it) så kan jag alltid, exakt alltid ringa henne eller träffas och berätta allting.

Bästa minnet med dig snygging måste nog vara när vi sov över, var helt depp och sen från ingenstans så föreslog vi att du skulle komma över och sova här. Herregud vilken kväll alltså, videosarna vi spelade in, "NÄR JAG VAR ETT VÅRTSVINSBAAAAARN", när vi smög ut på min balkong vid midnatt i bara pyjamas och tog kort i snön, samtalen som var och en till sak som jag inte skriver här, alltså shit vad kul det var. Sen när mitt spotify dog för internet la av så var det bara en låt som funkade, hakuna matata HAHAHAHA dör vad vi skrattade!! Vi har asmånga andra minnen också som jag inte orkar skriva här, men typ när vi sov över med Amanda och Issa och vi var på ica och såg en ascool kille med kjol HAHAHAHA "får jag din autograf??" och allt godis som vi köpte.. shit.

Hur som helst, den här tjejen, seriöst hon är helt, helt, helt underbar hela hon. En sånhär bra vän går inte att bara få sådär. Jag älskar dig hjärtat!



du är det finaste jag vet



Har haft en aaaaaasnajs dag idag! Åkte ju skidor på berget med 6orna, omg hade verkligen askul! Trillade bara en gång och sket i skidskolan, stack dit och sen gled jag iväg med mina snyggingar My och Ida. :-D
Hade askul, sen när jag, Mollie, Josse, Issa och Michelle åkte dalarbacken så åkte vi liften upp, och Josse hade tydligen trillat av mitt i backen och bara låg där, helt assjukt så vi fick stoppa liftarna och allting, stackarn men det ordnade sig tillslut. Sen åkte jag med massa andra random peoples.
asnajs dag alltså, är helt slut alltså, ska nog bara lägga mig ner och sova en stund hahaha kan inte förklara hur trött jag är, har skitont i fötterna och överallt men jaja hejdå.


tagga berget

HIHIHIHIHIHI ska dö idag, nä skojar ska åka skidor med 6orna på skolan, kommer bli aaasgrymt.

är helt glad haha av olika anledningar. puss




Rocketeer - Far east movement

felicia tönteN

HEEEJ! Haha, skojar.. har haft en supernajs dag med Felicia den tönten, vi fotade och sen checkade vi film. Hon stack hem för en stund sen och just nu taggar jag inför imorgon. Nej inte direkt haha, är verkligen astrött. 6orna ska ju till berget och åka skidor, kul. :-D




älskar dig


felicia idag!

Tjena snebena haha, har precis duschat och sminkat mig. Blir att träffa Felicia idag, bilder kommer senare.





sånt här är kul och jag har tråkigt så aa


Under 2010 har du:
Har du pussat någon? aa
Har du varit tillsammans med någon? ja
Har du varit kär i någon? ja
Hur många har du varit kär i isf?- 2
Har du haft sex med någon? nej
Dina vänner under 2010? mångaaaaa
Har en vän dött? nej.
Har en vän sökt tröst hos dig? ja.
Har du sökt tröst hos en vän? m
Har du sovit över hos en vän? ja
Har du varit kär i en vän? ja, killkompis
Har du fått mer en fem nya vänner under året? ohja!

Du under 2010..
Har du gråtit?ja..
Har du skrattat? hahaha, men näheeeee
Har du kissat på dig? nope haha
Har du sovit i tält? ja, fett kul
Har du sovit under bar himmel? nja, vet inte om jag har somnat när jag har solat eller något..
Har du varit på Gröna Lund? skulle men blev inte av.. ):
Har du varit på Liseberg? japp!
Har du varit på Kneipbyn? ööööh vad är det
Har du varit utomlands? ne
Har du varit i en annan stad? ja haha
Har du bott hemma? men jaaa

När har du som mest..
Gråtit under 2010? maj, oktober, november
Skrattat under 2010? nästan varje dag, men sommaren

Denna månad..
Har du varit kär? jadu
Har du kysst någon? nej
Har du pussat någon? ja
Har du kramat någon? varje dag
Har du skrattat? japp!!
Har du gråtit? naj, eller.. jo typ bara nån liten gång som inte räknas haha
Har du varit glad? jäkligt glad!
Har du varit ledsen? typ a, nån dag

När..
Grät du senast? kommer inte ihåg, det var rätt länge sen nu ^^
Skrattade du senast? igår, har typ inte vaknat än haha
Duschade du senast? igår på morgonen
Lyssnade du på musik senast? igååår
Hade du kul senast? igår eller i förrgår

Vem..
Kysste du senast? min förra kille
Kramade du senast? my eller nåågon annan tror jag..
Pratade du i telefon med senast? mollie
Fick du sms av senast? albin tror jag
Hade du tråkigt senast? nu
Saknar du?-  ingen faktiskt, jo typ alla i stockholm men ingen annan haha
Gillar du? ida min vackra fru(L)(L) haha ne driver.

 
my den hetingen

dag 1 - maya

Maya är min allra bästavän, vi har gått igenom mycket saker tillsammans och kan säga exakt allting till henne.
Vi har gjort så himla galet sjuka saker tillsammans alltså.. fått himla sjuka ideér och gjort saker som aldrig kommer att glömmas. Hon ställer alltid upp, finns alltid där om man behöver prata och jag älskar henne.

Vi lärde känna varandra när jag var 6 år tror jag och hon var 7, sen dess har vi varit heltajta. Visst, vi har bråkat men det har alltid löst sig, alla åren har varit helt guldvärda men 2010 och 2009 har varit de bästa åren med henne, när jag hade flyttat tillbaka från Stockholm så gled vi runt med våra astuffa cyklar i samhället och höll på med alla, busringde till "bäver" och hittade på en massa skojsaker, sov över och var vakna till 4 på natten, ritade på varandra och gjorde en massa random saker. Sen 2010, kan verkligen inte tänka tillbaka utan att le.
Hela sommaren, när vi tog bussen till a6 och sen när vi tältade på balkongen, Halmstad, och Liseberg, fick med dig i kanonen och vi skrek som två idioter! Hahahahahahaha och sen var det en random kille som var bredvid oss i en annan karusell som satt och sjöng hahaha.
Eller när vi hade picknik på kvällen eller i din trappa, när vi har jagat lastbilar vid rödljusen eller när de dära danskarna kom och bara "supppermarrkert????".

Alla älskar ju förstås sin bästavän, men jag älskar dig mer än vad det går att förklara, alla minnen är helt underbara! fick till ett rim där hehehehe. Nej men du har stöttat mig när jag har mått skit, suttit där vid alla lägen och medlidit, vet alltid att jag har dig. Hur som helst, love u.













"vännerdagar"

hahahaha fail det lät, men jaja ni fattar när jag har förklarat.

Dag 1 - Maya
Dag 2 - Mollie
Dag 3 - My
Dag 4 - Ida
Dag 5 - Agnes
Dag 6 - Lea
Dag 7 - Oom
Dag 8 - Felicia
Dag 9 - Linnéa
Dag 10 - Issa
Dag 11- Amanda
Dag 12 - Saga
Dag 13 - Sabina
Dag 14 - Alma
Dag 15 - Josse

Fick idén från My's blogg, skriver om mina underbara vänner ist för de hära dagarna, har blivit helt tråkigt haha.
Börjar sen, puss




you're my only hope

Halloj! Rätt lame dag idag, gick i mjukisbyxor och linne helt ofixad till Linnéa ringde, så hon kom över. Vi snackade lite och typ spelade ett spel, nu har jag fettma tråkigt.


Mandy Moore - Only Hope
så jäklar fin!


åh saknar..

10 sanningar om mig

 * När mina kompisar segar på sms så stänger jag alltid av mobilen och sätter på den igen, för att se om det är något fel med mottagningen. Hahaha.

 * Jag älskar att spela piano, kan dock inte noter så bra. Hatar att spela efter noter men älskar att spela efter det jag tycker låter bra.

 * Om jag är kär, så är det antagligen killens leende, skratt eller personlighet som har fått mig att bli det.

 * Jag älskar min familj och mina vänner obeskrivligt mycket.

 * Jag hatar när folk härmar mig.

 * Hatar när andra påminner mig om saker jag inte vill tänka på.

 * Jag älskar att skratta, det bästa man kan göra tkr jag!

 * Jag skrattar åt mina egna skämt, bara för att de är sjukt dåliga.

 * Jag både älskar & hatar min klass, ibland är den awesome men ärligt, ibland har jag bara lust att slå allihop haha, skojar bara kioskmongon, men ärligt.. ibland bråkar nästan alla. Vi får ju sitta i eget rum i matsalen, jag och Simon började bråka sönder och kallade varandra för bitch och allting, sen hänger alla andra på och så blir det värsta bråket. Ja och sen dagen efter är det som om ingenting har hänt, då älskar alla varandra och allt hahahahaha, helt weird jag vet.

 * Jag hatar när andra kommer med elaka kommentarer, inte bara till mig utan till andra med, det märks så tydligt när andra blir ledsna och ja, tycker bara det är sjukt onödigt att vara taskig.

 

lördag<3

Hey, hade en asnajs fredagkväll igår! Idag vet jag inte riktigt hur planerna blir, ska nog faktiskt bara vara hemma och ta det lugnt om ingen vill hitta på något. Är helt glad hela jag, allt känns så grymt bra!!! Lördag är det också, fett bra! Uppdaterar senare, puss puss.












HAHAHAHAHAHA

Några bilder från igår på mig & My, älskar dig otroligt mycket kioskmongo. <3


my är sämst! =D

Kom nyss hem från My, vi hade ju det skoj haha, fina bilder jaow. Vad som händer ikv vet jag inte riktigt, antingen sims eller dra ut med någon, eller bara hemma. =D
Aja trevlig fredag haha eller något, puss.


hissar & dissar



.. Måste hissa hur bra allt känns nu, är så himla nöjd med mitt liv just nu!

.. My.
 alltså hon är hur gullig, söt, rolig, underbar som helst! Hon ställer jämt upp och har världens bästa humor, älskar dig sötis. Hissar såklart mina andra underbara vänner också!

.. Smittande skratt.
 helt ärligt talat, finns det något bättre? Älskar andras dampskratt, man blir helt glad då och måste skratta minst lika mycket själv.

.. Våren.
okej, det är februari. Trotts det så börjar jag få lite vårkänslor, snön har börjat töa och det är inte halt på vägarna längre. Typ lyckaaaaaaa. Idag var det tillochmed plusgrader, beslöt mig för att dumpa fettojackan och börja med lättare. Härligt där.



.. Att jag inte hinner med allt som jag ska hinna med.
har mycket just nu, hinner inte med allt! fett jobbigt, borde ta en dag och bara fixa allt som inte är gjort.

.. När andra påminner en om det gamla.
det är typ det-jobbigaste-som-finns, när man precis har börjat gå i nya vägar kommer någon från ingenstans och påminner en om det som man inte orkar tänka på, det gamla. Okej, allt gammalt är förstås inte dåligt! Mycket gammalt är bäst såklart, men vissa saker som man inte orkar tänka på är jobbiga att bli påmind om.


something new

Halloj! Kom hem typ nyss, var iväg på H&M med familjen. Köpte nya jeans och ett randigt linne, typ yay, världens snällaste mamma och pappa har jag hihi.

Skolan idag var väl helt soft, min och Amandas humor är ju helt klart bäst!! Haha. På lunchen hade Issa hämtat ett glas mjölk HAHA och så drack jag ur det, sen drack Simon upp allt? hahahaha. Sista rasten var ju soft, först sprang jag och Amanda lite överallt, sen var jag med Alle och Sebbe en stund och chillade. =D
Men jaja nu kommer jag inte på mera haha, ska följa hem bästa My imorgon! Blir ju lite småmys ju hihi.

pusshej.


can't live without you..

SHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Haha skojar. Ska snart till skolan, vi skulle ha börjat med hemkunskap idag men så blev det massa krångel hit och dit.. jag som hade sätt fram mot det. ): Men jaja, blir en såndära vanlig skoldag idag istället. Vet inte riktigt vad som händer idag, ska upp till samhället efter skolan tror jag.. ja och sen bara plugga in glosorna, hatar att jag är så dålig på engelska. Men nu ska jag strax gå, pusspuss

Zac Harry - Spring nana (no much more to say)
OOOOOOMG BÄSTA LÅTEN, kan inte sluta lyssna!!!!!


Dag 3 - Det bästa som hände under 2010

åh, finns sjukt mycket "bästa" som hände under 2010.

Alla sjuka stunder med bästavän, sommaren helt klart, Stockholm på hösten, att jag lärde känna nya helt underbara vänner, började 6an, en grej i början av året som är privat, filmdagarna med Maya, Liseberg med Maya, sommarlovet, Halmstad, natten med Mollie seriöst bästa ever, mini-lan med Mollie, Issa och Amanda, ungdomsfestivalen, gullvivans disco, och att jag fick reda på att jag en gång till skulle bli storasyster.

Tvåtusentio har varit ett helt toppen år, kan inte bara välja en bästa sak, finns för många (haha). Ne men har typ hundra saker till, men måste börja göra fixa håret och sånt nu för att hinna komma iväg till skolan.. jaja puss.

  


spring na na na

Hejhej, har haft en asnajs idag än så länge! Förutom att jag fick en fet basketboll i ansiktet på gympan och svimmade nästan, skojar verkligen inte, blev helt yr och fick ont i huvudet, fick skitont.
Aja, tillbaka till dagen. Alla har varit helt över idag, har skrattat en himla massa och bara haft det awesome. Tänker så sjukt mycket hela tiden, har snack med Mollie över msn eller i telefon som är i Lindvallen, skrattar, dunkar samma underbara låt om och om igen. Ja, livet är ju mer än awesome just nu.

  


Dag 2 - Kärlek

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, kärlek är ju kärlek liksom. Tycker det kan va bajs ibland, andra tillfällen är det fint. Har ganska svårt för att bli kär, blir oftast kär i killens skratt eller leende, eller hur hans personlighet är. Jaja, orkar inte skriva om kärlek nu..


kommer att..

.. göra klart alla såna dagar jag inte gjorde klart i januari, sen skriver jag nya.

bara för informationens skull hahah.


bild från i somras.
Tycker att sommaren kan börja skynda på lite, är fett trött på vintern nu.
hej-jag-orkar-inte-gå-runt-i-min-fetto-jacka-och-min-2-meter-långa-halsduk-längre.

miss independent

Shaa, haha ursäkta den dåliga uppdateringen idag men har inte orkat bara. Har haft en najs dag idag i skolan, slöjden var ju helt klart bäst hahahahahaha jag & Amanda är ju för heta alltså, fattar inte hur man kan skapa så vackra danser på bara några minuter :')..
Och sen historien i matsalen, mjölken.. alltså alla brudar kom och så kom vi inte in och sen pang så hade jag mjölk över hela mig hahaha, rasterna var också rätt soft. Sebbe skjussade mig hem, helt snäll haha, skönt att inte behöva cykla hem själv ju.:)

Annars har jag bara varit hemma och saknat Mollie buhu, ska kanske träffa Maya vet inte riktigt, annars blir det att plugga ikväll, måste bli bättre på det här med att göra läxorna i tid, pallar inte sitta sista kvällen, hinner dessutom inte.. usch nu tråkar jag bara ut er. puss.


åh, ge mig sommar!


RSS 2.0