alltså blä

Min katt är inte alls världens sötaste, eller jo klart hon är men inte igår!!! Jag låg helt fridfullt i min säng sen kommer hon och började jama och lägger sig under täcket med mig, och det är ju inga problem eftersom hon brukar göra det. Iallafall så släckte jag lampan och sen när jag rör på mig hoppade hon ner och hela lakanet är helt fullt av äckliga pluttar, så jag tände igen och kollade. Det var typ miljoner fästingar eller skit helt stora! Så jag sprang och hämtade pappa, det var egentligen bara skit sen men hela sängen var helt nersmutsad. Skitäckligt! Men aja, Smilla? (katt) du är världens sötaste kissemisse iallafall.


maya <3

Jag har verkligen världens bästavän! & att säga att vi är bästavänner gör mig stolt hela jag.. du förstår inte hur mycket du betyder för mig Maya, för det är mer än att beskriva med dig. Jag älskar dig.

Och ni som inte vill läsa, skit'it, hur som helst så måste du läsa Maya hehe hur långt och tråkigt det än blir. För det är riktigt menade ord rakt ifrån hjärtat. Första gången jag träffade dig var vi sex-sju år båda två och redan då visste jag att en hel vänskap väntade oss. För jag har aldrig, ALDRIG haft en sån här vän som du. Du är en äkta bästavän. Tänk allt vi har gått igenom? Tänk alla gånger vi har gråtit tillsammans, varit arga, och framför allt skrattat tillsammans. Dagen vi träffades för första gången, alltså jag kommer ihåg den skitväl, jag minns vad jag ÅT hahahaha. Iallafall.
Alla random minnerna vi delar? Miljoner känns det som. Jag minns varenda. Haha, kommer du ihåg när vi var i Ullared med din familj när vi var typ åtta eller något så kom det två bitchar som verkligen trodde sig skitmycket haha så vi blev helt irriterade på dom och sen fick dom lägga tillbaka allt dom trodde att dom skulle köpa xD
Bara den här sommaren på två och en halv månad har vi fått riktigt många wierdo minnen.. hahaha när vi tältade och så skrämde några oss, sen så klädde vi ut oss och skrämde dom ;) HAHAHA. Eller när vi sprang ner för isabergsbackarna? Herregud. Jag trillade och ramlade fick asont i min tå, hahahaha. Eller när vi fick för oss att vi skulle ha piknik klockan åtta på kvällen(?).. Vi drog till ica och köpte massa skit och sen satt vi där och kastade vindruvor lite överallt HAHAHAHA!!!!11 Eller i Halmstad? När vi gick på dom där stenarna och sen halkade jag nästan i, och så kom det två skitsnygga killar och stannade där på stenen mittimot oss :o HAHA, och så trillade dom också! HAHAHAHA. Sen när vi badade drog vi av varandra bikinisarna? Herregud.. så när du simmade så var den borta hahahahahahahahahaha och sen lurade jag dig på den där brännheta sanden........ Och när vi drog till a6 och bytte buss och allt.. så kom den där snorgubben som spottade på samma ställe och kletade ut slem och snor i ansiket, usch.. hahahaha sen i bussen fick jag stå jämte honom för att bussen började köra och du inte gav mig någon plats din elaking haha :<.

Åh men det där är bara sommaren. I våras när vi och min familj åkte till Liseberg och jag fick med dig i kanonen! :o:o.. Och sen när vi åkte Hanghai eller vad den heter så satt det en tjockis bredvid oss och sjöng en massa hahaha och så i kön till åkbanden så kom det någon random gubbe och du slog nästan till honom med ditt paraply HAHAHAHA men det var den där flickan som var jätteliten som fick ta den smällen istället....... hahah. Minns när vi klädde ut oss till Kurt och Bert tror jag vi hette och satte på oss strumpbyxor på huvudet och la in strumpor i trosorna för att det skulle se ut som om vi hade snopp HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. När vi alltid hade filmdag, åh vad jag saknar det! :') Vi satt alltid och glodde på samma film med chokladpuffar och mjölk, så gulligt.. och alltid var det Bröllopsduellen, haha vi sa att vi var såååå himla lika dom där huvudpersonerna och massa. En särskild kväll kommer jag verkligen ihåg, när vi pratade om stekt potatis, ja du vet. Hahahaha.

I vintras? När vi sov över och jag höll dig uppe hela natten, tror att klockan var fyra-fem på morgonen när vi äntligen somnade. Och så målade jag KANIN hahaha naw våran kära kanin. Samma dag kom vi på Mona och Ingalill och våran schnygga gubbe, Sven-Olof grrr. Och när vi hade heldag och lagade mat och allt, stekt lax och helt dålig potatis :( hahaha. Sen när vi hade käkat kom Omer där från ingenstans och vi gömde oss för honom.. hahaha. Sen stack vi ju och åkte pulka, vi åkte över varandra ju haha.

Vi har såklart massor av mer minnen, både nyare och äldre. Men jag vill inte ta upp allt på bloggen, för det är mellan dig och mig och våra kära hjärtan. För jag vet, att allt som vi har mellan oss kommer alltid att stanna kvar.
Alltså det jag vill säga med den här ganska värdelösa texten är att vad som än händer, när det än händer och hur det än händer så kommer du alltid vara min bästavän.

tre sista ord.
jag älskar dig.





bjuder på den här fin, fin fina bilden för vi är så het, het heta :)


oh girls, just wanna have fu-un

Yo.

Skolan var la helt ok idag. Först på morgonen så kom jag exakt i tid, kanske en minut sent eller något haha care. Iallafall så hade jag vaknat vid sex och duschat och sen vid tio i åtta märkte jag att "shit jag har glömt att fixa och borsta håret" så jag fick väl lite panik. Hade suttit och sjungit i tjugo minuter, en kvar. Haha helt wierdoo0o. Hittade inte deon till gympan och inte heller mina hörlurar så ja-a, det blev en aning panik där men tillslut vid fem över åtta kom jag iväg och verkligen kutcyklade till skolan på kanske tre, fyra minuter. Hur som helst hann jag i tid men det gjorde inte Issa hahaha hon kom typ runt kvart över hahahaha. Nä det där var elakt, sorry.

Hur som helst så var skolan helt ok, förutom att alla från 4c var hos oss vilket var lite random typ. Inte sådär skitkul om man säger så ha-ha, men nä ska inte vara taskig. Min lärare hade sagt att dom från 6b skulle va hos oss men nej dom skulle vara med 6a istället, lyckat :(
Vi hade gympa, INNEGYMPA!!!!!!111oneoneone. Jag svävade i himmelriket ett tag av bara ren lycka. Iallafall, jag och tjejerna drog till omklädningsrummet lite tidigare och så stod gympasalsdörren helt öppen så alla bara "åh wow, en dörr och ett mörkt rum, vi går in fast vi inte får he-he-he" Ja, först ville jag inte så blev lite fundersam men sen skrek de "jaaa-a, vi kör mörkgömme kom alla!", och då drog jag också ut. Precis då öppnas dörren och min lärare kommer ut och alla brudar springer iväg och där står jag, precis påväg att klättra upp i en sån ribba helt borta och så fick jag ta den mesta av skiten = uhu. Hahaha så var skitsur sen när jag gick in i omklädningsrummet. Fy för er. NÄ skoja bara.

Maten var väl sådär. Förutom att jag tappade hela saltburken i min mat så det smakade väl ganska mycket åsnerumpa efteråt.

Nu ska jag plugga klart mina glosor och bara vara lycklig haha men pusshej.


HAHAHAHAHA föresten kolla hur kul jag och Maya hade igår:


M = Maya
J = Jag

M: hahaha jag visste inte att det var du som var i parken så jag bara "öh.. vem är det?"
J: HAHAHAHAHAHAHAHA gud bara någon som ropar på dig HAHAHAHAHAHAHAHA
M: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
J: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
M: men sen såg jag att det var du ju hahahahahaha
J: HAHAHAHA det var ju som när vi ringde bäver och bara "mooooona jag väntar på dig" HAHAHAHAHAHAHA
M: HAHAHAHAHAHAHAHA, ankorna anfaller
J: HAHAHAHAHAHA och kommer du ihåg när vi ringde sen och bara "ankorna anfaller!!" HAHAHA när jag cyklade på den där ankan som var död den lät helt konstigt HAHAHAHAHA
M: Men jag sa ju det om ankorna anfaller HAHAHAHAHAHAHA
J: jahaaaaaa(i) HAHAHAHAHAHAHAHA
M: HAHAHAHAHAHAHAHAHA

sen pratar vi normalt

J: okaj, men ska vi va snart eller?
M: ja, du kan komma hit
J: okej, vill du möta mig?
M: ja bla bla bla
J: bla bla bla
M: men kan inte just nu, men om du väntar lite kan jag möta upp dig sen
J: aja, men det gör inget. kan komma direkt till dig hehe
M: okej, vad bra!
J: aa, så det inte blir försent
M: haha coolt jag tänkte precis på det (i)
J: hahahaha
J: vet du?
M: nae?
J: haha coolt jag tänkte precis på det (i)
M: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
J: HAHAHAHAHA jag skojar bara HAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHA ni fattar säkert inte men det var riktigt kul HAHAHAHAHAHA





tagga inte skola (N)

Usch orkar inte gå till skolan idag.. aja men måste är måste så det är väl bara att cykla sen..

Igår så var jag med Mollie efter skolan, vi var lite i samhället, drog till lindex och sen till ica för att köpa godis ^^ Efter det så stack vi till en park och snackade och sånt och sen hem till mig. Sen när Mollie skulle hem var jag med familjen och gjorde lite random grejer och sen cyklade jag till Majko. ♥ Vi hade verkligen skitkul! Vi gjorde la lite allt möjligt, hade tjejsnack, kollade på bilder och filmer, fikade osv. Sen runt nio nån gång cyklade jag hem och sov heh. Jao. Hur som helst så älskar jag dig bästavän.

Skola idag då. Och jag är helt säker på att jag kommer frysa ihjäl på vägen dit. Ni som bor här, look out. Helt frostigt! BLÄ! Och så måste jag köpa vantar -.-.. Näj. Utegympa hoppas jag verkligen inte att det är idag :<
Aja. Ha det skitbra! PUSS.

 
Två gamla wierdoo0o bilder från i våras. Ellis och Maya sminkade mig på andra bilden HAHAHAHA


eh

Vad tycker någon där ute om Cody Simpson?

Jag tycker han är en wannabe kopia av Justin Bieber. Han tror verkligen det känns det som. Försöker nå upp till hans nivå eller något men det går ju inte.. verkligen inte. Och så är han ful som stryk hahaha lite elakt kanske, men min åsikt? Usch värsta plattnäsan. Men en sak är säker, och jag kan medge att UTAN MUSIKVIDEON så är hans låt "iYiYi" är bra! smileyfaceeeeee.

 
sån wannabe ----> SKAFFA NÅGOT EGET! åh juste ja, du kan inte -.-


.

Shiet.
jag är verkligen kär.. ♥

är trött och slut och ja körd

Yo! Är fett trött. Det är allt jag har och säga.
Tjockisar som jag ska inte friidrotta en hel skoldag. Vi klarar det inte. Ni tar död på oss.
Ja. Det gör ni. Iallafall så var det friidrottsdagen idag, Issa kom hem till mig vid tio i åtta och sen drog vi upp bakom simhallen/ishallen och väntade i EN TIMMA med alla andra som var där. F-r-ö-s i-h-j-ä-l. Vid någonting tiden var det höjdhopp för alla tjejer, klarade 1.05, blev gaaanska nöjd. Kunde ha gjort bättre ifrån mig men aja, det gjorde skitont för fick hela den där stången upp i röven så ja jag orkade helt enkelt inte. Slutade på 1.10. Jag och några till + Simon, Sebbedick och Albin satt och kollade en stund och sen var det dags för 60 meter. Blev trea eller tvåa, tror det var trea. Ja det var det nog.. aja så sa min lärare att jag hade gått vidare så väntade i TYP TRETTIO MINUTER. men han gubben som ropade upp namnen var så seg och sa aldrig mitt namn så jag orkade inte vara kvar, så gick och hade kast och stöt. Efter det längdhopp, egentligen ville jag inte vara med men tvingades till det -.- 

Sen var det stafetten. MAYA MIN ÄLSKLING VAR DÄR OCH HADE IDROTT!!!!11 ååååh det var lycka. Hon bara kom där till mig lysande som en sol och så blev det kramkalas och "jag älskar dig" och massa. Hihi gulliga vi är!
Sen var det tusen meter. heheh och säger inte vilken plats jag kom på, kom inte sist men verkligen inte först. Blä. Som sagt. I'm a tjockis. Right?

Och så hem.
Och så här.
Och ah. pusshej


JUSTE JA! såg min lilla Fillepille också!!1 Puss


kom nyss hem från gällstad

Yo yo. Kom nyss hem från Gällstad, hm.. heter det Lager 157? Aya. :)
Köpte ingenting :(:( men såg verkligen två grymt skitsnygga koftor som jag blev kär i heheh.

Kom iallafall hem nyss, och öhm.. vad gör jag just nu? Lyssnar på Linneas musik haha, tar efter hennes beteende lite faktiskt just nu HAHAHA, blir glad iallafall! Oooooch, sen så ska jag och pappi åka till ica och köpa matsäck till imorgon, har ju friidrottsdag så kommer nog köpa vääärsta tjockismaten. Allvar. Tjockisar behöver äta, i'm a tjockis. right?

ha en soperbra dag
puss


heheheh och bilden bjuder jag starkt mycket på ;)


-

" Hur han ler. Jag kan exakt hans leende, ändå är det som en ny vind alltid blåser omkull mig varje gång han gör sådär. Gång efter gång. Det är kärlek. Han är kärlek"


trött som sjutton

Tjoho. Just nu sitter jag och dunkar musik och är väldigt trött, gick och la mig efter tolv igår och vaknade typ alldeles nyss. Inte kul :(.. Iallafall så var det kul igår. Synd bara att Linnea inte orkade stanna kvar länge eftersom hon hade ont i huvudet och inte mådde bra, men aya. Jag var lite med lillebrorsan och Albin istället.

Idag? Har inga ideér alls på vad jag ska göra.. ring och smsa om ni vill hitta på något. Ska nog ringa Maya kanske.. äsch vi få se. Puss


Jag älskar dig mest av allt bebis <3


ibland är jag gullig

Har suttit och skrivit världens gulligaste kärleksbrev till Linneoko, som gick hem och mådde dåligt :(
Aja. Nu äter jag godis hehehehhehehehe och vet inte riktigt vad jag ska göra. Adios


gggrrr sexi mama sita


linnea är här

Yo yo. Linnea är här och vi lyssnar på musik hahaha, den är cool. Dom ska vara här hela kvällen så ja-a, det blir kul! Aja, nu ska nog Linnea blogga. Skriver mer sen. pusshej


faktelifaktfakta

Några sanningar
tänker du på att allt löser sig med tiden? -
ja såklart, haha orka gå runt och vara helt deppo
tänker du på någon speciell just? - såklart.
isåfall, på vem? - hihihiho
tror du på ett liv efter döden? - tror att man kommer till "himmelriket"
tycker du att man ska vänta med att ha sex tills man är gift? - alltså gift och gift, tycker att man ska vänta till man är över tjugo iallafall.
tror du att tiden läker alla sår? - beror på vad det gäller.
tycker du att pengar är lycka? - eh ja och nej, men ibland kanske.. fast verkligen inte all lycka!
tycker du att utseendet är allt? - absolut inte! personligheten är viktigaste och utseéndet bara ett plus
vilken är din favoritsport? - dans och handboll
vilken är din favoritmat? - all pappas mat, nu var jag gullig va, pappa? haha
vad har du för jeansstorlek? - i dont know
vad har du för tröjstorlek? - jag vet inte vad jag har i siffror men använder xs och s ^^
vad har du för skostorlek? - 37-38
vad är ditt livsmotto? - att vara sig själv och skita i vad andra tycker, bara följa sin egen väg!
vad har du för betyg? - får inte betyg än :)
vad gör du just nu? - sitter vid datorn och tråkar.
vad gjorde du igår? - skolan och sen hem och på kvällen typ inget mer än att jag bara var hemma
vad har du för underkläder på dig just nu? - trosor och bh
vad ligger till vänster om dig? - mobilen och sängen

utseende
hur lång är du? -
160 cm
vad har du för hårfärg? - brunettish, haha nä skoja. brunt har jag :D
hur långt är ditt hår? - det slutar typ några centimeter innan navlen
vad har du för ögonfärg? - mörkblåa!
hur klär du dig? - som jag vill och som jag känner mig bekväm i ^^
har du fräknar? - heheh, ja men mest på sommaren..
har du höfter? - yes, stolt över det med haha
har du små fötter? - små, men breeeeeeda
har du några piercingar? - eöron
har du några tatueringar? - klottrar lagom mycket på händerna hehe

senaste
senaste personen du kysste? -
min förra pojkvän
senaste personen du kramade? - nån som betyder något iallafall :D
senaste personen du tänkte på? - musse pigg......
senaste personen som sov i din säng? - kissemissen
senaste personen du skrev med på msn? - agnes
senaste personen du var med? - michelle
senaste djuret du köpte? - katt :*
senaste maten du åt? - kommer faktiskt inte ihåg :o.. var igår kväll iallafall
senaste fyllan? - usch aldrig
senaste gången du spydde? - 2008 någongång

har
har du suttit i fängelse? -
hahahahaha nej verkligen inte
har du åkt ambulans? - woepp..
har du kysst någon den senaste månaden? - näj
har du haft sex dom senaste två veckorna? - nej? 
har du svimmat någon gång? - ja 2 gånger. HAHAHAHA, låter skitkul efteråt men var riktigt obehagligt när det hände. första gången var jag och emilia i ullared och sen gjorde jag något, och flög bak mellan två hyllor. HAHAHA sen hördes det tydligen två dunsar och då hade jag trillat på en pall och svimmat HAHAHA. och så andra gången så borstade jag tänderna, sen blev jag helt yr och så trillade jag och klämdes mellan toalettstolen och väggen HAHAHA, när jag vaknade så var jag helt borta.. scary men hahahaha det låter skitkul
ar du delat säng med någon av samma kön? ja 
har du delat säng med någon av det motsatta könet? - ja
har du blivit kramad av det motsatta könet den senaste veckan? - ja :D


har du fått ig som betyg? - får inte betyg, fortfarande
har du fått mvg i betyg? - 
har du blivit utslängd från en lektion flera veckor i rad? - nej
har du blivit polisanmäld? - nej? inte vad jag vet iallafall
har du nakenbilder på dig själv på datorn? - öh HAHAHAHA nej?
har du sjungit i duschen? - i duschen, utanför duschen. alltid
har du stått på en scen och uppträtt? - ao
har du spelat in en film? - ingen sån "film, film" med stjärnor i, bara mina egna (a) hahaha


VAD TYCKER NI OM DESIGNEN?


lördag♥♥♥♥♥

Yo! Gick och la mig ganska sent igår så hann inte skriva att DEN DESIGNEN SOM ÄR NU BARA ÄR EN FUL STILMALL SOM ABSOLUT INTE ÄR DEN NYA DESIGNEN punkt. Idag är det lördag! Hahaha, ja men vem vet inte att det är lördag tänker säkert ni. Åh jag älskar lördagar.

Jag orkar inte gå upp från sängen. Orkar inte hämta strumpor eller att hoppa in i duschen som jag skulle gjort för två timmar sen. Jaojao. Ikväll så får vi gäster iallafall, tre familjer kommer hit så det blir fullt ös så alltså kommer jag inte blogga så mycket senare. Måste fixa mig och så ^^ Aja. Men ha en bra dag! pusspuss


RUBRIK

inte hej. sitter här och är skitsur och ja är allmänt arg eller vad man säger. dagen har varit bra ända till nu iallafall och jag skiter i hur fult det här ser ut. ska försöka sluta sura nu och va lite med familjen. inte hejdå


jag är riktigt glad att jag har dig gumman, saknar och älskar dig


ny header

Nu ska jag fixa ny header och design hejdå!


fredag = ida goes happyface

Fredag! Huer-sköent-soem-heeelst.
Skolan var som vanligt. Lugn. Flamsig. Galen. Ja, helt som vanligt. Gjorde inte alls mycket i skolan, engelska, musik osv. Vi spelade gitarr på musiken! Jag älskar att spela gitarr. Bara att alla spelar i otakt och jag suger, riktigt mycket SUGEEEEER på det. Hej dålig självkänsla kommatecken nää jag har bra självförtroende. Iallafall så är det fredag, tänker göra absolut ingenting. Bara hemma. Ta det lugnt. Tänka och kanske, bara kanske dra ut och fota om jag ORKAR. Städa lite halvnoga i rummet, fylla mina tre tomma lådor med saker som ligger fullproppade i byrån. Yeah meen. Ska göra ny header också. Och andas. Glöm inte att andas ;)..

Hadetbra. Bloggarmersenare. Puss


Skitgammal bild på när jag var med Hanna, för typ.. ett år sen? Jag saknar faktiskt dig sötsak! ♥


skola nu

Shit. Har bråttom.
Jag ska alldeles strax cykla med min lillebror till skolan, klockan är tio i och han är skitseg. HAHA förlåt. Aja.
JUSTE! det är fredag.

Puss



love u!


ev ev ev

Detta är en ful, tråkig, äcklig och konstig design. De bilderna som är feta syns inte helt osv.
Sorry. Ska fixa en riktig när jag har tid till det, detta är BARA en tillfällig. Puss puss


s-k-o-l-f-o-t-o-g-r-af-e-r-i-n-g

Tjooohoohohohihi. För det första så är jag så himla fett as mega skit kär och för det andra så är det handboll om en timma och tjugo minuter. Ja. Har inget mer att skriva.. eller jo! Det var skolfotografering idag. Bad. BAD. dö dö dö! Först, så tog vi en bild. Alla såg helt mobbade ut säkert för fotografen såg ut såhär "hej oj.. nu tar jag nog en ny bild hehehe" minen.. så en till bild togs. Jag såg skitsur ut kände jag på mig så vi tog en till igen, och då, precis då så knakade bänken under oss, och då, precis då så säger Sebastian ( JOHAN EGENTLIGEN! ) något skitroligt om det så jag skrattar ihjäl mig. Och innan dess hade Simon sagt att Albin hade trillat in i det blåa skynket HAHAHAHA. så kunde inte hålla mig för skratt, och så var bilden tagen och jag var väl ganskaaaa långt ifrån nöjd.

Enfotot: Hakan åt höger, upp med näsan, ner med hakan, vrid dig ditåt, nej jag ångrar mig vrid dig DITÅTTTT! lägg händerna så, eller nej sära lite på dom. le stort. nej! le större. nej nu blev det för stort, le mindre. le mer! bla bla bla. BLINK fotot taget. hejdå du kan gå till klassrummet.

Jag älskar skolfotografering. Jag älskar skolkatalogen. Bara att jag ALLTID, verkligen alltid blir helt ful eller miffad. Ja usch usch. Nej, nu ska jag nörda lite, äta och sen byta om. Tack och hej


minns ni den dagen? haha saknar! ♥


nize hihi

DETTA ÄR ETT VÄLDIGT STORT MÅSTE SOM JAG VILL HA.

 



  

Hittade detta på HM's HEMSIDA.


r i k t i g t r o l i g d a g ♥



Hahahaha, idag har jag verkligen skrattat med min söta Michelle, hahaha vi dampade sönder gaaanska mycket om man säger så. Michelle? Du får mig alltid att garva din sak. Hahahaha.

Solen skiner. Skolan var inte dryg. Jag är sugen på kiwi. VI HAR KIWI HEMMA!
Ja vad ska jag säga? Livet är väl ändå underbart ni som läser? Puss. ♥


BÄSTAVÄN.






HAHAHA-HA, inte normala.

 

 





 


HAHAHAHA. naw. detta är bara några av våra otroligt sjuka minnen.
bara så att du vet maya, så älskar jag dig trotts att vi är helt galna. ♥


världens-regnigaste-måndag

Ooo0kej, jag tar tillbaka det där om att jag älskar när det regnar. Iallafall idag, så hatar jag det. Först imorse så cyklade jag och mötte upp bästis, orkar inte förklara varför vi tar sällskap på måndagar, men iallafall så cyklade vi och pratade och sen så stack hon till musiksalen och jag fortsatte vidare till mitt klassrum.
Dagen var la okej, har varit skittrött och halvsur. Men som tur är så får världens roligaste Michelle mig att dampa sönder av skratt, hahahaha. Vi stack till kompisgungan på rasten "Paaarhammmmmmm" HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA, hysteriskratt. HAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHA. Och så var det gympa, skitjobbigt för jag trodde vi skulle vara inne, men så var vi ute. = i pissregnet. Såå-å, vi fick gå tidigare, och sen cyklade jag hem i pissregnet. Usch. Blev helt genomblöt när jag kom hem, och allt hade kladdat ut sig i ansktet -.- .. Sen stack jag till dansen, det var askul idag. Om två veckor börjar vi med koreografin (stavning?).. Hann tyvärr inte till handbollen, får gå på torsdag istället. Nej, nu ska jag göra läxorna och tänka på världens gulligaste kille. puss

bloggar på gamla datorn, hahahaha kolla vilken söt bild jag hittade på mayko


DET VÄRSTA SOM KUNDE HÄNDA

sverigedemokraterna kom med in i rikstan. dö, dö, dö.

jag älskar hösten & dagen med linneoko igår

Jag ÄLSKAR hösten.
Alla klagar jämt på hösten, att det är dåligt väder och så vidare, och så vidare. Men jag älskar hösten, jag älskar både hur solen speglar sig i alla vackra färgade löv och hur regnet smattrar på fönsterrutorna.  Främst för att det är en väldigt mysig årstid, men också för att man kan ta miljoner fina bilder ute.
Såå-å, deppa inte för att sommaren är slut. Utan se det positiva med en ny årstid.


Men en sak jag inte rekomenderar: Cykla inte när det regnar ute, det gjorde jag och Linnéa igår och vi såg ut som två apor när vi kom fram till Bernt's. Usch. Jag är glad att det inte pissregnade men duggregn i massor är ju inte det roligaste det heller. Vi hade det roligt igår, först så cyklade jag hem till henne och sen tog hon pengar och så stack vi mot Bern'ts, ett fik för er efterblivna :) Det var väldigt lugnt och mysigt där, fast väldigt dyrt tyvärr. Men gott var det och det var kul att snacka lite med Linnéa och så. Sen cyklade vi hem till mig, vi fixade hennes blogg, var ute och fotade (när vädret var bättre) och spelade sims och satt vid datorn. Ganska chill-out saker men aja, det var kul iallafall. Vi var en stund till och sen stack Linnéa hem.

Dagen var såhääär bra! Ha en skitbra dag idag och njut av hösten, hihi det ska jag. Pusshej


- Bilder kommer senare -


valet

Öh. Alltså jag hajar ingenting om allt med valet just nu, liksom vad partierna står för och massor av hit och dit, politik är väl inte direkt min femma när det gäller att fatta saker. Det ända jag vet är att miljöpartiet står för miljö och rättvisa, att sverigedemokraterna är helt dumma i huvudet och yes. Som sagt så är detta min åsikt. Idag så är det valet iallafall och det blir antingen Mona Sahlin eller Fredrik Reinfeldt som blir statsminister.
Hade jag fått välja, hade jag valt att Alfons pappa skulle sluta med sitt jobb som statsminister och att Mona Sahlin tar över som Sveriges statsminister.


Själv skulle jag deffenitivt välja, om jag nu fick rösta, att rösta på det röda blocket.


inte idag!!!!!!!!!!!!1

skitäckel. inte idag av alla dagar!


ska träffa linnea idag

Tjiho. Idag ska jag va med Linneoko, ska bli kul! Annars blir det bara att vara hemma och så.
Ska göra läxorna -.- .. Aja, men ha en fortsatt bra dag. Pussshej.

 

Det fick bli två söta bilder på Linnea


Spending All My Time - Aaron Fresh





Spending all my time loving you
All my time loving you
Need a few more seconds in my day.
Spending all my time loving you
All my time loving you
Every minutes running away.
From when I wake up to when I lay down
All I got is you baby on my brain.
Spending all my time loving you
All my time loving you
25 hours in my day.

The clock ain't long enough on the wall
So I spend another minute with you
I'm not strong enough
That's why I fall
Every time that I'm looking at you
You got my attention
I forgot to mention
Youre the most beautiful girl I know
And I got no place to go.

Spending all my time loving you
All my time loving you
Need a few more seconds in my day.
Spending all my time loving you
All my time loving you
Every minutes running away.
From when I wake up to when I lay down
All I got is you baby on my brain.
Spending all my time loving you
All my time loving you
25 hours in my day.

I got everything
I got nothing if they take you away from you.
Im your medicine make you better when
All your hope starts running away
Baby this is your song no its not a slow song
Say anything just to make you smile
Baby wont you stay a while?

Spending all my time loving you
All my time loving you
Need a few more seconds in my day.
Spending all my time loving you
All my time loving you
Every minutes running away.
From when I wake up to when I lay down
All I got is you baby on my brain.
Spending all my time loving you
All my time loving you
25 hours in my day.

If you got somebody that you feel this way about
say oooh.
And if you got somebody that you cant live without
say oooh
and if you got somebody that you feel this way about
say oooh
and if you got somebody that you cant live without
say oooh

Spending all my time loving you
All my time loving you
Need a few more seconds in my day.
Spending all my time loving you
All my time loving you
Every minutes running away.
From when I wake up to when I lay down
All I got is you baby on my brain.
Spending all my time loving you
All my time loving you
25 hours in my day.

Spending all my time loving you
All my time loving you
Need a few more seconds in my day.
Spending all my time loving you
All my time loving you
Every minutes running away.
From when I wake up to when I lay down
All I got is you baby on my brain.
Spending all my time loving you
All my time loving you
25 hours in my day.


kom nyss hem

Halloj! Kom nyss, eller nyss och nyss. För en stund sen. Iallafall så stack och och mötte upp Maya vid två tiden, vi stack och snackade och sen drog vi till ica, hahahahahaha skrattanfall typ tusen gånger. Jag älskar dig bästavän. Även om jag gör bort dig lite HAHAHAHA. Hahaha nej men vi köpte godis och skit, hehe. Jag hittade fyra skitstora tuggummin, så jag köpte dom och lite annat. Sen när vi kom ut så kom Lina och Carina, och då skulle vi försöka käka upp tuggummina också, HAHAHAHAHAHAHA det gick verkligen bra!!! INTE. hahaha. Sen kom Julius och någon, hahaha helt pinsamt. Sen så väntade vi på Nikko och så kom han också, vi bara chillade runt lite och kastade AFRIKANSKA BLÅBÄR hahaha sen drog jag, Nikko och Carina ifrån Maya och Lina, vi stack till ett skitgammalt ställe hehe.
Sen drog vi igen och gjorde inte så mycket, och sen skulle Maya hem, då var jag med dom andra en stund och sen stack jag också hem för hade skitont i magen... Aja, tjocktnice dag iallafall, tack tack tack.

Bilder från dagen


här har vi världens sötaste brudpar :)

 
HAHAHAHAHAHA KOLLA FÖRSTA BILDEN HAHAHAHAHA


aw aw aw




gulligt


maya, nikko, lina och carina

Tjenispenis. Planerna idag blir att träffa Maya, Nikko, Lina och Carina runt två tiden. Ska faktiskt bli skitkul! Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra, men det kommer väl antagligen. Nu ska jag göra iordning mig och skriver mer sen, pusshej


mobboffer bild 8)


BiLDER FRÅN iDAG.

 


 
         
Lägger kanske upp de andra bilderna i ett annat inlägg. Kyss.


DUN dUN DuN

Fredag! Någon mer än jag som tycker att veckorna går fett snabbt? Na. Men aja, "det går snabbt när man har roligt" hehe. Fredag idag iallafall, i morse cyklade jag till skolan och såg ut som en apa när jag kom för jag hade helt blött hår. Aya. Lektionerna:
engelska, valet, musik och inget mer.

När jag och tjejerna skulle dra till maten så upptäckte vi att Jennifers skor var borta :o.. skitsnygga och dyra skor det där med, och stackars Jennifer blev jätteledsen och började gråta då vi inte hittade dom. Så alla, ALLA från klassen tog hela rasten till att leta efter Jennifers skor och dom hade ju självklart blivit stulna, skittråkigt. MEN, sen så kommer Simon, Albin och nån mer och hade hittat dom!!!! LYCKA. Dom hade tydligen legat gömda i ett annat klassrum och vi var skitsura sen. Liksom varför får man inte ha sina saker ifred i ett kapprum utan att folk ska gå och ta på det? Inte ok. Dessutom hade flera mobiler blivit tagna och massa sånt, fy alltså. Så nu får vi ha våra grejer inne i klassrummet hängda på stolen om vi vill. Jag tänker absolut inte riskera något.
Efter skolan så pratade jag, Amanda, Issa och Michelle en stund och gjorde filmer HAHAHA, sen så var det bara att dra hem :D.. Efter skolan kom Issa hem till mig och vi hade det skitkul ha-ha-ha, vi tog "modellfoton" ute, körde dunkgömme, gjorde filmer, satt vid datorn, och sen en till grej (a) Det var riktigt kul och den lyckosten drar till Tunisien imorgon!!! Himla soft. Och nu ikväll blir det bara att ta det lugnt med familjen och så. Ha en skitbra fredagskväll! Pusshej. ♥


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA bild från exakt ett år sen HAHAHAHA


Längesen - Petter feat. Veronica Maggio




Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Ja va äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Du flyttade utomlands någonannanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd
Nu är de mitt tåg och dax för avgång
Stiga på eller tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa tillslut
Kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år


sämst uppdate

Usch, fy skämms på mig! Jag har inte bloggat på länge nu känns det som, min uppdatering har varit sämst och tack vare Linnea som skrev till mig "men du har ju inte uppdaterat på länge", fick mig att tänka lite på bloggen av alla saker. Förlåt. Alltså. Jag är typ full av lycka. Trotts att jag är sjuk och har varit det både idag och igår, och de här dagarna har nog varit de två tråkigaste dagarna hela 2010. Tro det eller ej men jag längtar faktiskt till skolan bara för att jag har haft så otroligt tråkigt. Visst, det är skönt att bara chilla och så hemma men det är skittråkigt att inte ha något att göra framtill klockan halv tre två dagar på raken. Usch.

MEN. Jag har varit lite smått kreativ, har laddat ner många nya låtar till min coola mobil. Jag har skrivit ut en massor av bilder, hängt upp nya foton på min fotodörr osv. Är skitnöjd. Imorgon ska jag iallafall till skolan igen, hehe tur för er som har saknat mig (a) Nä, usch ska inte låta som någon pinsam kändisbloggare nu.

Ska även ta och fixa min bloggdesign. Är så himla äckligt trött på min header. Den suger åsneballe. En gammal åsneballe, en grå typ. Aja. Men ha det bäst, KANSKE bloggar ett till inlägg sen. Puss hej.


Jag älskar hösten.


tja tja

Jag är bäst på att komma på rubriker. Sanning okaaj.

Nä (NÄÄÄÄÄÄÄÄ) men idag är det ju måndag, skolan var ruliruli. Kanske lite ovanligt menmen, på morgonen jobbade vi helt vanligt och sen var det rast, haha simon är en riktig liten beeeeebis. Pluttis ;) Sen.. var det bild? Vi skulle måla solrosor, fintfint.............. Min blev ju skitnice, host. Efter det = promenad i skogen, bu bu bu. Och efter det skulle vi göra partier. Jag, Simon och Michelle gjorde ett parti som heter SMILEPARTIET!!!!! :D HAHAHA. fint. Egentligen skulle jag och Simon ha gjort ostpartiet men nej det ville inte Michelle så aaa. Sen var det lunch, var väl sådär. Och sen rast. HAHAHA gungorna .__.
Sista timmen var det idrott = höjdhopp = värdelöst för min del. Men konstigt nog så är höjdhopp något jag tycker är skitkul, bara att jag aldrig ska komma över den där feta ribban :'< Aja.
Och sen dusch. Sen hem.
Nu här. Sen streetdance, om jag kan för jag har något med halsen så måste ta det lugnt. Få se ifall jag hinner med handbollen också.

Aja. Ha en bra dag pusshej.




LOVE








albin anka

Hej Albin om du läser detta är du en dum anka hejdå




ha-ha-ha-ha-ha gulleplutt <3

11 september 2001

Imorgon är det nio år sedan som en terroristgrupp självmordsbombade World Trade Center i USA. Som många säkert vet så rasade de två tornen och ca 3 tusen människor dog när de två flygplanen körde in i tornen. Många ville slippa lidandet av att vara kvar där inne, så många hoppade ut genom fönstrerna och dog på det sättet.

Klockan 9 på morgonen, eller ja, klockan 3 där så inträffade detta.


Det HÄR är hemskt. Särskilt när man ser hur dom hoppar och sen när den där mannen pratar i telefon och tornet rasar, för er som inte fattar, när han säger "oh god" så rasar tornet och han dör. Herregud. Kommer drömma mardrömmar i natt.


photos


Jag älskar den här bilden! Av alla mina rätt tråkiga bilder så är den här nog den bästa jag har tagit. Oredigerad.


SÖTE.

kluuuuuumpig

Yap. Rubriken säger väl antagligen allt. Igår så cyklade jag till skolan då, jag hade mammas cykel och på mammas cykel finns det en cykel korg (det är därför jag ÄLSKAR hennes mer än min hähähähä). Nej men min är ju också bra såklart! Iallafall så lyssnade jag på musik och då kastade jag i mobilen i cykelkorgen, men då studsade den på kanten och flög ut igen, så jag bara "AGAKAHSKSiaiaaiaHJKLAJah!!!!!" Och försökte stanna cyklen. Men det var försent. För mobilen hade trillat i marken och klumpig som jag är hade jag cyklat rakt över den. Men vet ni? DEN KLARADE SIG!!!!! Det kallar jag fet-mega-lycka! Skärmen hade inte änns fått en spricka eller något, därimot hade mitt skal (jag menar det skalet som man tar bort om man ska komma åt batteri, simkort och minneskortet) hade blivit helt sönderrepat. Iallafall så bytte jag skalet sen när jag kom hem, så nu har jag min gamla mobils skal haha ser kanske lite efterblivet ut eftersom det är ett mörkblått HAHAHA.



söndag, imorgon måndag

Tjenis penis bloggen snestreck "alla" små läsare. ♥

Dagen har varit bra, eller ja helt okej kan man väl kalla den. Imorse så bestämde jag och Maya att vi skulle göra något så vi träffades sen på eftermiddagen och pratade och så, sen stack vi till ica och sen hem igen. Haha vi busringde Ninja Näsborre!!!! Ruuli ruuli. Sen när jag kom hem var jag lite med min lillebror och hans bästakompis, Albin. Haha jag och Albin hade världens krig typ -.-.. JAG VANN MOHAHAHAHAHA. Och just nu sitter jag och lyssnar på musik och strax ska jag ner och kolla på tv med mammi.

Och imorgon är det ny vecka! Fy sjutton vad veckorna går snabbt.. Och juste ja! DANSEN BÖRJAR!!!! :D :D :D

aja. Ha det skitbra och sov gott gott gott. Pusshej

Två helt onormala bilder kan man väl säga. randoo0Oom.


Hahahahaha grr-bild från när jag och Maya var på liseberg med min familj. HAHAHA grr snyggaste bilden!


min lillasyster är sötast


HAHAHA, måste säga en supergullig sak om min lillasyster. Hon pratar bokstavligen hela tiden och är så himla söt när hon gör det. Idag så satt hon och spelade på mitt piano och sjöng på "sitt egna språk" och då sa hon:

" Ida, ida, jag kan prata engelska!"
HAHAHA, så himla gullig!

Och sen har hon börjat med det här "Jag älskar dig, nej jag älskar dig mest osv", igår, eller här om dagen så skulle hon lägga sig. Konvensation mellan oss:

Hon: Ida nu ska jag sova.
Jag: Okej, godnatt jag älskar dig
Hon: Nej jag älskar dig!!!
Jag: Haha men jag älskar dig mer
Hon: Jag älskar dig ännu mer!!!
Jag: Jag älskar dig allra mest
Hon: Nej jag älskar dig mest!
Jag: Jag älskar dig ännu mer än mest.
Hon: Jag älskar dig ännu mer än det, godnatt

HAHAHA så himla gullig! Bebis jag älskar dig! <3

 


sämst uppdatering

Haha min uppdatering suger bokstavligen, har hela tiden försökt att skriva men har helt enkelt inte orkat klicka på publicera.. haha lite wierd jag vet menmen.

Idag är det lördag!!! Jag ska snart ut med Josephine och vi ska käka på chili thai hihi. Ska bli skitkul! Aja, men ska fixa klart mig lite nu och sen va med familjen en stund och sen antar jag att hon e klar. Och ikväll ska vi hem till Emilia och hennes fam, ska bli roligt! :D Aja, men ha en skitbra dag för det ska jag ha. Och så ska jag försöka uppdatera bättre hahaha. Iallafall, ha som sagt en toppendag! Pusshej

äääälskling <3

RSS 2.0