godnatt (nästan iallafall)

Haha ska inte sova än, men mamma vill att jag stänger av datorn nu, så ja. Godnatt.
Imorgon vet jag inte om jag ska uppdatera så mycket, Albin följer med hem tror jag iallafall, och sen så ska jag följa med familjen och kolla på lillebrorsans karate, sån gradering. ^^
Ska försöka uppdatera någon gång, men ah vi får väl se. Godnatt, sov sött.


världens finaste älskling. ♥


mobilbilder från stockholm ♥




hahahaha, någon (jag vet inte vem) tog en smygbild på mig när jag höll på och kolla igenom mina bilder på systemisen, haha därför ser jag helt "wacko" ut.


Tänkte bara bjuda på några bilder (tja, väldigt suddiga och orange men ni ser väl lite iallafall?) från Stockholm, de är tagna från min mobil. I vanliga fall är min mobilkamera helt ok, men ja, här var den verkligen inte okej haha.
Enjoy!


hahahaha



Det här är nog veckans mest roligaste samtal hahaha.

Jag skulle ju köpa julklappar till klassen dårå, och jag och Mollie var lite, ja lite hyper haha.

Jag: Men var ska jag köpa julklapparna då?!
Mollie: mmmm i systembolaget!
Jag: HAHAHAHA va?
Mollie: ja!
Jag: JA! Typ "här får du en flaska vin!"
Mollie: HAHAHA, taaaack
Jag: "här får du en flaska vin med extra mycket fyllning!"
Mollie: fyllning? Ida allvarligt! HAHAHAHA
Jag: Men vadå? Säger man inte så? haha
Mollie: *gapskratt*
Jag: *gapskratt*
Mollie: Fyllning säger man i typ godis, inte i vin ju hahahahaha
Jag: JAHA HAHAHAHAHA


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Men nu så ska jag ta på ansiktsmasken och lägga mig i skumbadet, härligt! Ha det bäst, puss.



hihi gr8 day!

Halloj! Helt soft dag idag, skolan var faktiskt rolig och ja, allt känns helt enkelt uppe på topp.
eller ja, nästan allt iallafall..
Iallafall så kom Andreas (firehead hahah) till oss på sista rasten och stannade till skolan var slut, det var faktiskt riktigt kul. Haha vi var nåra stycken vid gungorna och så hade en gunga gått sönder, så Andreas drog Simon och han flög av hahahaha! Sen ringde det in och så gick vi på slöjd, håller på med en bil på slöjden. Helt failad men ändå, haha. Sista tjugo minuterna skulle alla skriva något bra om alla i klassen, det var också kul. ^^
Efter skolan tog jag, Mollie & Andreas följe en bit och sen hängde Mollie med mig hem, vi åt och sen stack vi till samhället. Vi har ju sån julklappsgrej i klassen, alla ska köpa något litet och slå in det och sen har vi sån almanacka för varje dag, erkänn kul? hihi, jag vet! Vi gick in på lindex en sväng och kollade lite, köpte en ansiktsmask. Vi drog in på konsum och Mollie köpte godis, men jag har godisförbud ett tag så ah, hon typ satt där och bara "iiiida vill du ha?" TASKMÖRT! Jag ska iallafall hålla i detta ett tag nu, är värsta godisgrisen haha.
Sen hem och nu ska jag plugga hela kvällen, roligt!!! fast ne. Men det är ändå viktigt, ska plugga som as.

Men ha det bra iallafall, nu ska jag tänka på älsklingen. ♥
puss


är med mollie

Hallojsan, blev ju dålig uppdatering igår men men sånt är livet haha. Iallafall så är jag med Mollie nu och vi har precis ätit och ska upp till samhället strax, ska handla julklappar till klassen. Vad som händer senare vet jag inte hoho. Jo, måste plugga!!! Hejdå. ♥


gröniprenman<3



hahahahahaha osv


fullt upp idag

Halloj, måndag igen.
Idag har jag fullt upp, Mollie hänkar på hem och sen är det öppet hus på dansen, dansen håller på en timma och sen måste jag göra mina läxor och ah, typ sånt. Så hej dålig uppdatering!!! Aja här kommer lite bilder från igår:


"Jag kanske bara åt lite" hahahah




fail bild


busfia<3


smarthead

Hahahahaha kolla vilken kommentar jag fick:

Linnéa  (-) om nyvaken:

Ida, det är julskyltning idag. det kommer att vara supermycket människor. Eller det beror på var ni står förstås. Men lycka till.




Hade helt glömt bort att det var julskyltning idag när vi ska sälja kakor för klassresan, så jag bara "neeee, ingen kommer uhu", ibland är det tur att ha en extra hjärna, *host* jag menar en extra Linnea.


HOLD MY HAND - michael jackson ft. akon


nyvaken

Godmorgon! Jag kan verkligen inte sova längre, fast på ett sätt är det skönt eftersom jag inte sover bort dagen. Somnade runt ett tiden igår, så är helt dödstrött nu. Ok, dödstrött är väl lite att ta i kanske men jag är helt slut.
Idag ska ju jag, Issa och Bella sälja till våran klassresa, ja alla i klassen får en timma och vi har mellan 4 och 5, kom och köp!!! eller nåt.. hahahaha.
Kommer nog bli lite segt eftersom det är rätt mörkt och man räknar ju inte med att folk är ute i samhället så sent, men men det går nog säkert bra! Nu ska jag ner och äta frukost, puss


randombild hahahaha


myskväll!

Hihi kollade på film med älskling igår, supermysigt.


Gästbloggar

Hejhej Linnéa här
Ida har gästbloggat på min blogg så nu ger jag igen. Hihi. Jag har också bytt lösenord så att hon inte vet mitt nya.Hihi, Busted.
Linnéa
hihi.

@bion i onsdags


sexbomb<3


HAHAHAHAHAHA ja det här kallas att bjuda på sig själv, alla har ju redan sätt bilden eftersom den finns på Mollies blogg OCH på Mollies mobil, männsika!!! hahahaha


julmys

Ja det kan man verkligen säga att det är hos mig iallafall, och jag älskar det. Det blir så stämningsfullt. Love it!
Jag älskar julen, så att se hur julstjärnorna, adventsstakar, tomtar och annat pynt kommer upp i fönster och på bord är helt bäst! Ska snart baka pepparkakor och för en stund sen kom Albin, vi ska kolla på film sen. hoho.

Ha en mysig kväll! Bloggar kanske mer senare, pusshej



<3


med på julklappslistan!

 








Detta är något av det som jag önskar mig i julklapp.
Ska sätta mig ner och skriva en önskelista, hihi.

(vill även ha ett svart, nytt nagellack eftersom mitt andra är fett gammalt nu.)



bilder från igår


DETTA KALLAR JAG FETT ELIT!


resultat..


sötnos


haha snyggt

 

back on track!!!

Hej snyggingar, vet att ni har saknat mig hihi. Naerå.
Men men, det var skönt med den här lilla minipausen, fast kan verkligen erkänna att jag ville skriva inlägg flera gånger men nejnej det gjorde jag inte. Nu har jag fullt av blogglust igen och det menas med nya roliga bloggtankar och roliga inlägg, soft? Hihi. Har laddat in en massa nya bilder också, känn på den! Nu blir ni glada.

Idag är planerna att baka pepparkakor med familjen, julstäda och julpynta lite. Ganska tidigt egentligen men det är ändå alltid lika mysigt! Och ikväll ska jag kolla på film med älskling, ska bli supermysigt. Jag älskar dig Albin.

Aja, hare bäst. Bloggar mer senare.




HAHAHAHA så kan det gå
@ med My


bloggpaus

Fy vilken tråkig blogg jag har.. har lust att ta bort alla inlägg och göra en ny, snygg design.
Ja, tror att det blir så.
Men vi får se.
Under tiden som jag ska fixa bloggen och tänka över andra grejer så blir det bloggpaus.
Orkar inte det här helt enkelt.

Skriver när jag är tillbaka


jag var så himla sjukt äckelosmart innan och råkade radera alla videosar från min mobil,
dvs alla videor från stockholm, vårat medeltidsprojekt(filmen), en massa andra viktiga saker.
åh vad jag hatar min hjärna ibland
slog tillomed i huvudet i ett träd igår.
hatar det här


JAG BLEV LÄMNAD HÄR SOM TACK FÖR HJÄLPEN


..


sovmorgon idag!

Skitsoft, börjar inte fören vid 10:10. hihihih.
Anywaaaaaaay, sitter och äter frukost nu hoho, sketagott. Det går mycket enklare att äta när jag vaknar senare än tidigt. /care

Aja men ska bara softa de två timmarna nuuuuu puss


älskling<3


JAG hjärta SNÖ

Alla, exakt alla (ok, utom Linnea då) klagar på snön. "Åååååh det är för mycket, ååååh det är för lite uhuhuhu". Jag bokstavligt talat älskar snön, hur mycket i mängd det än är så älskar jag snö. Helt mjuk och mysig haha, så fort det kommer snö så skriker jag "SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!" alltså. Kalla mig konstig men snön och vinter är det bästa på året, helt klart. Ja med sommaren då hoho. Men snö är bäst!


OOOOOMG TÄNK SÅHÄR MYCKET SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


snö snö snö


storasyster ♥


Halloj, sitter och chattar med Molliepollie nu. Dansen igår var skitrolig! Gick jättebra! Längtar till öppet hus nästa vecka, alla kommer! Efter det så cyklade jag runt med Alma den sötnosen lite haha, när vi kom till någon grej så trillade jag av cyklen i och gled med fötterna i en vattenpöl, haha smarthead.se. Så idag går jag och Mollie till skolan, man kan ju ändå inte cykla och det är ju ganska onödigt att gå och släpa med sig en cykel som inte änns är nödvändig.. men men hur som helst, har sovmorgon till tio över tio imorgon! KÄNN på DEN LINNEA!
Ska bli soft.
Behöver verkligen sova hihi.

Men nu ska jag fixa mig, vi ses senare bloggen hihi hejdå bloggen hohohohoh


bilderna från stockholm





 
usch ser ut som en himla mupp



älskar dehära bilderna!


jag älskar dig kusin<3


ni är bäst!

bilderna från v-torp:






Haha Sabina och sitt "rädda Sverige-papper" fiiiint



kommer mer bilder senare, för ska på dans nu. ^^
puss


hemma :(

Ååååååååh hade velat vara minst en vecka till i Stockholm, det var bäst! Saknar redan alla..
Aja, här är en "fakta" om vad som hände osv..

På torsdagen så kom jag fram såpass sent så jag, min moster och min kusin Kylie gick till tunnelbanan och sen var vi där jag skulle sova, hos min andra moster och kusin Elma. Elma var värsta skrattmaskinen, flummade unge! Haha. Vi somnade rätt sent. ^^
På fredagen så var jag och Elma ensamma hemma med mommo, vi typ drog ut och sen gick vi till min mosters jobb. Helt skitgulliga ungar! Albin ringde när de låg och sov hahaha, helt pinsamt för en unge vaknade.. vi var där ganska lång tid och sen gick vi till centrum och köpte glass, och sen tillbaka. Därefter så åkte vi med tunnelbanan (jag, min moster och min kusin) till Liljeholmen och gick i det nya köpcentrumet heho, inte så nytt längre kanske men det höll på att byggas när jag bodde där förra året. Köpte en supergullig t-shirt från Cubus och ett par örhängen från Indiska. Nöjd! Sen kom min kusin Kylie och vi åt på mc dondals osv. Sen åkte vi tunnelbana hem igen och hann precis på bussen till lägenheterna där de bor, annars hade vi behövt att gå upp för en jobbig backe. Hoho tjockis you know ;)
På kvällen så sov Kylie hos oss, vi berättade spökhistorier och gjorde tv program haha helt roligt, sen så ringde vi en massa, busringde och ringde vanligt hahahah. Somnade skitsent, men men mysigt och roligt var det!
På lördagen åkte vi in till Västertorp och det var en av höjdpunkterna i min "resa till Stockholm" eftersom jag bodde där förra året, blandade känslor var det kan man säga..

Jag träffade Sabina, Oom, Lea, Jenny och Saga, har saknat dem otroligt mycket!
Hahah jag, Sabina, Lea och Jenny stog i centrum och kastade nypon på människor. Helt ärligt talat tror jag att jag prickade alla! Öh fast ne, träffade typ bara en gubbe på benet :(
Sen gick vi upp till Saga och tog kort och sånt och när de skulle på fest stack jag till världens bästa kusin, Elin och var där i fem timmar hahah. Hon är som en storasyster för mig, kan prata om exakt allt med henne, hon finns alltid och jag älskar henne! Vi pratade om allt och inget, och sen hade hon, jag, mormor och min moster lite tjejsnack eller vad man säger, vi typ drack té och hade mysigt. Sen kom min moster och mosters man och hämtade mig och mormor och så åkte vi hem. 
OMG när jag kom från hissen så står Elma och Kylie där och Elma gråter jättemycket, deras katt hade blivit helt galen och tuggat på något rör med kemikaliker(?) i så den hade typ sprungit runt som en galning i deras lägenhet, den hade typ sprungit in i elementet och allt sen så tror jag att den hade kräkts, alltså shit..
Vi myste och sånt på kvällen, pratade och åt glass.
På söndagen så åkte vi till city-terminalen och fikade och sen gick jag på bussen. Lipade (grät) helt mycket..
Sen satte det sig en dryg gubbe jämte mig, och jag hade ju lagt mina grejer på sätet bredvid eftersom jag inte ville sitta bredvid någon. Och han ba "FLYTTA GREJERNA!!!!!!!!!!!!!!!!" typ dampface.se eller nåt.
Och jag satt och lipade också omg.
Helt seg resa hem, satt still i sex timmar så sen när jag reste mig kändes benen som spagetti, trillade typ haha.

Vill tillbaka :(
Ska defenitivt åka på jullovet!!!!

Bilder kommer senare, för nu kommer snart Mollepolle<3
puss


hemma tidigt

Haha oj det blev visst ett till inlägg innan jag åker, men men, det är ju kul för er att ha något att läsa. ^^
Slutade vid halv ett idag, hahaha det blev ett litet kramkalas sista rasten, tre dagar KAN faktiskt vara rätt mycket. Haha, nedå. Har precis ätit en glass och nu ska jag packa lite och sen sova en stund och därefter skjussar familjen mig till busshållsplatsen. Är helt dödstrött..

Aja men, ni får ha det superbra! Peace out hoho, sakna inte mig för mycket.
JOKE


hahaha lägg märke till mitt mörkblåa mobilskal, minns ni historien om min mobil? Inte? Kolla isåfall tillbaka i arkivet haha, skrattar lite när jag tänker på hur himla klumpig man kan vara..


e-e-e-e-sos

Har packat klart det stora packningen nu, ska snart ta och fixa "handbagaget". Vaknade vid fem idag, helt sjukt egentligen eftersom jag verkligen behöver min sömn när jag ska åka buss i fyra timmar, men men får väl försöka sova lite när jag åker. ^^

Jag kommer inte blogga under den lilla tiden jag har i Stockholm, har faktiskt inte lust till det, daaaaaah HAHAHAHA nej skojar bara. Men ärligt, nej jag ska inte blogga i Stockholm. Såååå, detta blir nog sista inlägget heho. Hahah kom på att detta lät lite failat när jag var med Mollie igår:

Jag: shit vad mycket färgglada kläder jag har med mig...

Mollie: jaaa men du är ju typ en färgglad person

Jag: hihihi bättre det än beige

HAHAHAHAHAHAHA alltså tänkte inte på hur kul det lät när vi snackade men nu lät det roligt hahaha, humor.se
Hon kommer till mig lite tidigare idag bara för att jag åker sen, gulligt ellerhur?
Nu måste jag fixa mig och sen ska jag packa klart.
Peace out, kommentera miljoner kommentarer när jag är borta


packning

Alltså nu ser det mer "beige" ut än "färgglatt" men allt färgglatt ligger under allt det där över
Hahaha men men slut på mitt babbel, ha det bäst! puss!


packar vidare

Tjosan i trosan, pappa bar precis ner en stor resväska hoho. Så nu ska jag gå upp och packa vidare, ska be mamma hjälpa mig. Juste ja! Bloggar nog lite mer imorgon, men hinner inte mer idag. Ska packa, sen fixa allt klart osv. MÅSTE ladda in låtar och snacka lite med Albin, aja men men nu ska jag fortsätta vara bäst hahahahahahaha flumhumör. Ajjjjjja, peace out :*


hahahahaha osv


shit

Kom på att jag inte kommer se min älskling på tre och en ½ dag, ok inte så mycket egentligen men det kommer kännas som hundra år. Ska ge honom miljader kramar imorgon. Punkt och slut


finns inte ord som beskriver hur mycket jag älskar dig


är med mollepolle

Tjena, är med Mollie nu och snart ska mamma hjälpa mig att packa. ^^
aja, hejdå. peeeeeeace out

tråkigt inlägg ehhehe

b.o.b <3


förstår att ni vill veta

Ok, mitt inlägg "fet punkt" eller något är det många som vill veta vem det handlar om, men det är självklart inget jag går runt och säger till vem som helst. Mollie får veta om någon av mina vänner, hon förstår iallafall.
Fråga inte när jag inte vill, ok?
Bra


Tydligt nej till er som bara räknar med att finnas när ni vill ha reda på något, inte när jag verkligen behöver er.
Vad sjutton är det för vänskap om jag får fråga?


ohmygad förlåt!!!!



Förlåt, förlåt, förlåt för att jag inte bloggade alls mycket igår! Det var så mycket med att åka till Stockholm, tiderna osv. Så därför, han jag inte. Dessutom kom Albin hit och skulle va med Ville, så hehe hade fullt upp med att vara med honom då *smile*. Sen skulle jag följa honom en bit, helt seriöst tror jag att jag aldrig har frysit så mycket om mina händer förut, det gjorde ONT när jag kom hem haha, skojar inte, de var verkligen iskalla!!!

Idag så var det skola, på rasten var jag, Mollie, Albin, Issa och en yngre tjej, Julia på kompisgungan, känner Julia från innan^^ Min förra granne heho. Iallafall så var det helt hög fart och hon satt på kanten, så hon liksom kunde inte hålla i sig eftersom det var så trångt och hon hängde alltså på kanten och hade hela gungan intryckt mot ryggen, sen flög hon av och landade på ryggen, stackars liten! Jag och Issa gick med henne till skolsystern eftersom Albin och Mollie skulle in, stackars Julia! Ska ringa och höra hur det är med henne, har försökt en gång redan.

Aja, men nu så sitter jag och lyssnar på Albins spotify lista, bra musik hihi :D
Ska snart ta fram allt jag ska ha med mig, trotts att jag slutar tidigt imorgon orkar jag inte packa det sista jag gör, så ska fixa allt sånt nu. Ha det bäst, bloggar senare. Puss


ÅKER I ÖVERMORGON!

Och då kommer jag att antagligen skriva ett inlägg på morgonen och efter skolan, går ju hem tidigare och sen åker jag! wiiiiiiho. Men men, idag är det tisdag. Jag ska snart fixa mig och sen kommer Mollepolle ^^
Åh vet inte vad jag ska skriva haha men vet ni? Fick något ryck och tränade på mitt rum igår hahah helt sjukt, har världens träningsvärk nu. Både efter dansen och rycket ;)

Aja, men nu ska jag fixa iordning mig. Peace out


Nejmen hejsan gammal bild!


mollepolle <3 idapida

Du betyder miljoner stjärnor för mig Mollie, du är helt underbar. Du är allt en äkta vän är, så fort du ser att jag är ledsen kommer du där som en sol och gör mig glad igen, ja du får alltid mig på bra humör. Om jag är ledsen över något så vet jag att jag kan snacka med dig eftersom du håller det hemligt och alltid finns där.
Jag älskar dig kärring<3






hur kunde du?

Kom precis hem från dansen, det gick faktiskt bra idag! Fetnöjd =)
ååååh vad jag längtar till vi ska ha uppvisning, koreografin känns verkligen cool!
Kan inte fatta att jag åker om endast tre dagar, känns helt.. amazing! Längtar supermycket.

Här kommer dagens låt:



Lyssna! Skitfin..

Aja, men nu ska jag göra läxor och prata om busstider och sånt med mami, älskar dig!
Ha det bäääääääst, bloggar mer senare. peace out!


hahahahahahaha mobbad <3333


jag älskar min familj!

Precis som rubriken säger så älskar jag min familj mest av allt på hela jorden!
Hur skulle jag kunna leva utan er?
Ni är det bästa som finns och för er är jag berädd på att offra allt.
Jag älskar er!


ibland undrar vad det är för fel på mig, eller vad det är för fel på andra?



Kom hem från skolan för typ en.. halvtimma sen. Stog och snackade med Albin och Mollie så det dröjde lite, men men. Ska snart på dansen också, wiii! Har tränat lite hemma nu på koregrafin, så jag hoppas att det kommer att gå lättare den här gången ;)
Skolan var helt ok, satt i boden på rasten, alltså hej vad tråkigt. Jag försökte LÅTSAS glömma det först så att jag kunde vara med Mollie, Albin och Issa men sen kom en lärare och sa " Idaaa, har du inte glömt att du ska sitta i boden? " Jag bara "juste.. hehe" och så fick jag gå dit, kul mmmmm nej. Sista rasten så var jag med Issa, Mollie och Patrik och sen kom Albin också hahaha Issa sköt upp kompisgungan så Patrik flög ner på marken HAHAHAHAHA men sen hämnades han och knuffade Issa så hon trillade på ett staket HAHAHAHAHAHA fail.se snacka om catfight ! .. Sen var det boden igen då, usch tråkigt tråkigt.
Sista timmen hade vi teori på gympan, alltså satt vi i slöjdsalen och pratade om isvakar och massa, hahaha helt failad video.... OCH DÅ TOG ISABELL GÖTARSSON MIN MOBIL OCH SATTE IGÅNG MUSIK OCH ALLA KOLLADE PÅ MIG!!!!!!!!!! PINSAMMA MÄNNISKA!!!!!!!!!!!!! hahaha.

wiii åker om tre dagar!!!! längtar. ♥
Men nu ska jag byta om, cyklar nämligen om tjugo minuter då Almasötis väntar. Peace out!!!!

Jag och Issa. <3


big girls don't cry..

Nämen hejsan, sitter och väntar på Mollie och sjunger på "big girls don't cry" ja..
Låter förfärligt.
Men vad gör man för att få ut sina känslor på något sätt? Jo, sjunger.
Skönt är det, men inte för öronen.


miss you


Gammal bild på mig och Felicia Järbur.
Skulle bara säga att jag saknar dig!


hästspel på facebok hjärtahjärtahjärta

BEROENDEFRAMKALLANDE!!!!!!!
Man är typ en enhörning och så flyger man omkring och ibland säger det KRASH och så krockar man in i en silverstjärna eller i ett berg, fetttttttt roligt.

HA, Mollie är min konkurant JAG VINNER DIG MOHAHAHA




elit


sovmorgon

Ja, eller det skulle Linnéa inte kalla det för iallafall. Hon sover till elva och det tycker hon är tidigt :(
Det var trääävligt hemma hos Nordströms igår, jag och Linnéa skulle ju skaffa blogg tillsammans och det slutade med att våran e-post heter [email protected] -.- och dessutom heter våran BLOGG ROSAELEFANTS.BLOGG.SE

omg

Men men, idag så är det farsdag så glöm inte att gratta era pappor. Jag skrev en gullig liten text till min pappa, han verkade bli glad. ^^ Sen blir det att åka till farmor och farfar, så DÅLIG UPPDATERING här kommer jag..
Och tända ett ljus på morfars grav blir det också, iallafall gå dit.

Aja.. men ska nog göra iordning mig snart.
Peace out


haha ursäkta den konstiga musikvideon, men låten är bäst


min och linneas väldigt komplicerade timme

Herrejösses vad svårt det är med bloggnamn!!!!!!!!!

Nu är jag hemma hos Linnea, vi är ju hembjudna hit. :)

Jag och Linnea fick för oss att skaffa blogg, och helt ärligt talat tror jag att vi har försökt med tusen olika bloggnamn, BU! Alla har varit upptagna men nu har vi äntligen hittat ett, så nu ska ALLA som läser checka in:

pinkelelefants

Nu ska vi göra något annat. Peace out


minibomb


mollepolle & jag haha
 
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA snyggingar @ lan HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

jag och issaplutt


HA dagens outfit i text -.-


Fett het.

Ångrar mig, jag går inte och vilar. Randooooooom. Har typ bytt om typ fem gånger idag, hittar absolut ingenting att ha på mig. Men men, detta har jag på mig idag: Vit, mörkblå randig, pösig tröja från H&M, jeans som jag inte var de är ifrån.., linne från lager 157, och armband från H&M, yeah maaan!
Aja, kommer nog en fet bildbomb här framöver. peace out!



dåligt humör

Min lillebror är taskig och retar mig, bajskorv. Dessutom blir jag helt pissed off på en grej.
Ska försöka vila lite, hejdå


jag har världens finaste vänner!


särskilt linnea..




.. och särskilt mollie

älskar er!


men jag kan leva utan hjärta om jag är med dig


jag älskar dig<3

Tjenatjena mellan bená, har nyss haft ett lååååångt telefonsnack med min söta lilla Agnes! Mycket problem som hade hänt så det var bara att hjälpa till, älskar dig Agnes! Nu ska jag strax duscha, sminka mig och fixa mig. Hohohoh. Ska ringa Linnéa och snacka lite snart med, och träffa Alma, om det nu går. Vet inte..
Aja, men ha det bäst! peace out!


varje andetag med dig känns så underbart

Wazzup?????! Ska lägga mig och sova igen, typ till kl.10 eller något. Är mega-trött, och dessutom är vi hembjudna till Nordströms ikväll (Linnéas och Albins familj) hoho, jag och Linnéa kommer ha det bäst med stora bokstäver! Så ah, räknar med att det blir ganska sent där och vill ju inte somna hah, så sover en stund nu istället.

O-m-g, kan inte inse att det bara är 5 DAGAR kvar till jag åker, kommer sakna:
Linnéa, Mollie, Albin, Issa, Amanda, Bella, Jennifer, My, Ida och min fina familj, är ju bara i 4 dagar, men ändå haha. Jag har skrivit två lååånga packingslistor som innehåller samma saker typ, snacka om att jag längtar!!!!
Aja, men nu ska jag inte tjata hela tiden hoho, här kommer världens finaste låtar:




Hissar de här sjukt bra och fina låtarna!


12november2010

Yo wazzup?????? haha, nej skojar lite bara.

Det är fredag, och jag mår skitdåligt. Mår helt illa, seriöst det går inte ihop. Men blir nog bättre under natten, ja det blir jag, för jag mår redan mycket bättreeee. Idag så frågade jag om noter av min musiklärare, men nejnej det gick inte.. buhu. Börjar lära mig right here waiting, det är bra..

Ska sova en stund och sen looka på idol och vara med familjen.


haha mobbad


who said I can't wear my converse with my dress?

hej, kom hem från skolan för en stund sen, typ trettio minuter eller något, slutade tidigt idag ^^
Vet inte riktigt vad som händer idag, ska kanske träffa My, Ida (hoho nize namn) och Issa, men vi får se om det går.. aja. Skolan var rätt lame, orkar inte prata om allt. Är typ ledsen eller något.
Få se om jag orkar blogga mer, jag mår helt illa och är deppad.
Fredag idag iallafall, skönt det.
Och jag tänker iallafall inte ha massa problem att tänka på när jag ska till Stockholm! Då ska jag bara ha roligt. punkt slut.. nu ska jag typ gå och tänka lite, viktigt. Hejdå




jag älskar dig!


jag älskar dig





HAHAHAHAHA mobbade
men jag älskar dig molliepollie <3


ohmygad, mycket förändrad.se




extremt oseriös bild, skulle aldrig kunna gå såhär, var på tråkhumör som ni ser.


2 riktigt omogna och 1 gammal bild.
Ni ser första? Det var vid typ denna tiden för två år sen och de två andra var vid denna tiden på året förra året, jag tycker att jag har förändrats. En liten wb vad man ju allt, haha usch. Hehe, jag har förändrats. Men jag saknar ändå mitt gamla jag, vill hitta tillbaka till den jag var en gång eftersom jag är en så dålig person nu mera..






haha mobbad men men :)


mormor 80 år!

Idag fyller min mormor år! Hon har alltid varit väldigt, väldigt, väldigt betydelsefull för mig och har alltid varit en helt underbar människa. Så detta är ett inlägg bara menat till henne.
Enda sen jag har varit ett litet spädbarn har hon och jag varit väldigt nära varandra i relationen, hon har exakt alltid funnits där! Hur som helt så älskar jag dig mormor, du är världens bästa person!


Be without you - Mary J.Blige




soft dag!


Jag saknar dig snyggkusin, älskar dig.

Tjenare, idag så åkte min klass och 5-6b skridskor. Och jag flög inte runt som en vante!!!! Ok, bara lite men det gick bättre än väntat hahahah. Åkte med mina sötnosar; Issa, My, Eve och Ida och vi hade kul, haha min oboy (u) Skojar inte, den läckte typ så halva min oboy låg på "golvet" eller vad man kallar det :(
Dessutom brände jag mig när jag väl torkat den, så det svider som sjutton på tungan. Sicken otur man kan ha ibland.. haha men det var kul iallafall.
Fedt softinaterad dag idag! Klassen bakade pepparkakshus hehe, jag var i grupp med Issa, Sebbe och Amanda. "En sockerbagareeeeeeee" hahahahahaha dör lite. Allt gick sönder, fail.se så vi ska baka ett litet hus istället. Från en pepparkaksbåt till ett litet fjuttigt hus :( aja.
Efter skolan tog jag sällskap hem med min älskling, Patrick, Issa och Molliepollie, jag och Mollie tog lite fina bilder haha, kommer bli sjuk.. vi gick i en massa snö och la oss i den, åh har helt ont i halsen.
Sen skulle Mollie hem och då gjorde jag inte så mycket.

Ska nog ta ett varmt bad nu eller något liknande, skönt!
Bilderna idag får ni se sen, puss.


Svaren på frågestunden

Det blev ju rätt så många frågor, tack så mycket :)

1. Vad fick dig att börja blogga?
Jag vet faktiskt inte, jag var ganska tidig av alla mina vänner att skaffa blogg, gick typ i fyran (men den sög haha) så det är inte "att alla andra skaffade och så tänkte jag att det också skulle vara kul", utan jag ville helt enkelt visa upp mina bilder och skriva om min vardag skulle jag tro.
2. Favoritdjur? Katt, lejon och björnungar, skitgulliga!
3. Favoritfärg? Jag gillar alla färger, men gul slår allt
4. Sommar eller vinter? Båda två faktiskt, gillar dom lika mycket!
5. Om du var en kändis för en dag, vem skulle du vilja vara? Jag skulle vilja testa att vara Shakira eller Beyoncé för en dag eftersom de båda är så himla sjukt vackra kvinnor!
6. När fyller du år? Den 12:e juli!
7. Vad ska vi göra när du kommer upp till Stockholm? Jag vet inte än Sabina, att bara få träffa er är värsta drömmen, vad vi än gör och inte kvittar, bara vi träffas!
8. Vad tycker du om mig? Jadu Mollie, jag tycker att du är HELT underbar och har precis allt en vän ska ha! Du är superrolig och har en fett rolig humor, känner att jag kan snacka med dig om jag inte är glad och dessutom är du helt ärlig och dig själv, älskar dig!
9. Vad ska vi göra imon? Om du menar idag haha så tog vi typ kort, fulkort, lyssnade på musik OCH LA OSS I DEN DÄR SNÖN SÅ JAG TROR ATT JAG KOMMER BLI SJUK!
10. Gillar du mina ben? De är fett heta, Molliepollie haha
11. Gillar du min mobil? Den är gullig!
12. Vem är din favoritartist? O-m-g, har typ hundra favoritartister! Men kan rabbla upp tjugo av dem, Michael Jackson, Frankie J, Tayong, Taio Cruz, Whitney Houston, Nicki Minaj, Lil Wayne, W.i.ll.i.a.m, Bruno Mars, Sofijah, Keri Hilson, Ne-yo, Chris Brown, Akon, Rihanna, Sean Paul, Kanye West, Shakira, Beyoncé och Lily Allen!
13. Vilken är din favoritkändisblogg? JAG tycker att alla kändisbloggar är helt uttjatade och jag tycker att de känns likadana allihopa, men hm.. Kenza är sjukt vacker och duktig på att blogga och jag gillar Fokis stil, så ah, dom då!
14. Vilken är din favoritjullåt? Åh, jag älskar alla jullåtar! Men jag måste säga Rudolf med röda mulen hihi
14. Vad gillar du hos Albin? Jag ÄLSKAR allt hos Albin, men om jag måste nämna något speciellt så är det hans leende, hans personlighet, hans omtänksamhet och hans utseende hehe
15. Säg fyra bra vänner? Linnea, Mollie, Sabina, Per, alltså finns tusen till som alla i Stockholm så ni vet att ni inte är glömda, och sen är Sebbe en bra vän han med ^^
16. Är jag schysst? Du är bäst! =)
17. Hur sätter du upp en bulle i ditt hår? Kan du visa i videoinlägg? Eftersom jag inte har youtube och inte vet hur man skaffar videofyme så kan jag tyvärr inte visa i en video, men först sätter jag upp håret i en vanlig toffs, sen så typ snurrar jag runt själva toffsen till en boll och sätter ihop allt med typ hundra miljoner spännen haha
18. Kan du ta kort på dagens outfit och säga vad typ kläderna är ifrån? Jag tycker att det är skitjobbigt att ladda in bilder på datorn varje dag när det är typ bara en bild, men jag kan försöka att tänka på det och så får vi se hur det blir, men visst kan jag köra på någon dag :)

Jahopp, det var det, det! Nu börjar jag blogga som vanligt igen.
Tack för alla frågor, puss


tjenaaaaaaaaaaaaaaaa

FORTSÄTT FRÅGA


big girls don't cry.

Tjenatjena, jag skrev ju att jag inte tänker blogga på samma sätt fören jag har fått många frågor på min frågestund ;).. så ja, fortsätt fråga! Jag frågar när det blir 10 frågor. Så kör hårt nu, fråga vad ni vill!

Idag ska min klass åka skridskor, ska bli kul eftersom vi åker med 6b. Ioförsig så kommer jag nog inte åka så mycket, kommer flyga runt som en vante haha. Och o-m-g, det är fett mycket snö ute!
Det är kul, men så fort minsta lilla snö kommer: "SNÖBOLLSKRIIIIIIIIIG!" från alla håll och kanter, så både Mollie och Issa dissade mig :( fick gå och bygga en snögubbe med Simon och compani -.- Jag frös ihjäl.
Missuppfatta mig inte, jag älskar snö! Jag älskar snön eftersom det är ett stort tecken på att julen är iväg, men det är just snöbollskrig som jag hatar. Varför? Jo för att det är KALLT och gör ONT.

Tjejerna dissade iallafall inte mig sista rasten haha, vi körde snöbollskrig och Issa var helt dampad och skulle skjuta på oss hela tiden, så vi sprang efter henne och skulle mula henne HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA då trillade hon och bara flög i marken HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA! Och sen när Amanda skulle springa ut från maten så bara flög hon i backen och då kom alla byggarkillar ut från entrén och började aplådera, stackars Amanda hahahahaha. 

Yeah men, nu ska jag packa klart till skridskorna och be mamma göra.. flätor!
Puss


dagens låt!


problembarn..




älskar dehär underbara låtarna!









DAGENS LÅTAR!


FRÅGESTUND!



Nu gör jag igång på frågestund!
Den här gången ska jag inte vara feg, så svarar på allt, hur pinsamt det än är!

Och jag kommer inte blogga på samma sätt fören jag har fått minst 4 kommentarer, så kör på nu!


tråkigblogg..............

Hahahaha jag har tänkt på att allt i min tråkiga blogg handlar om att jag är trött eller vill sova. Usch vad tråkig jag är, "åh jag är helt död" alltså nä nu får jag faktiskt sluta! Ska skriva om ROLIGA saker.

Just nu så äter jag frukost och väntar på att Mollie ska komma, ska fråga om jag kan låna skridskor av henne till imorgon. Och så längtar jag till v.46, ser verkligen fram emot att få den bästa helgen i mitt liv.

puss

 

Sommaren 2010 <3


sov sött, dröm om alla småkryp du mött

Hahaha på rubriken, tog orden från älskade Lejonkungen som jag absolut aldrig kan sluta älska.

Aja, skulle bara säga godnatt och sov sött (och dröm om alla småkryp du mött hahahaha).
Usch är på flumishumöris

puss


FYRA ORD
GE MIG DIN SOVMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


LINNEA ÄR ELAK!!!!!!!!!!!!!!

SOM RUBRIKEN SÄGER SÅ ÄR LINNEA EN ÄKTA ELAKING! HON SITTER OCH KRÄNKER MIG PÅ MSN NU UHU OCH SÄGER ATT HON HAR SOVMORGON TILL TIO I TIO OCH JAG MÅSTE GÅ UPP VID SEEEEEEEEEEEX!!!!!!!!!!!
RAAAAAAAAAAAAWRRRRRRRRRRRRRRRR JAG ÄR RIKTIGT AVIS UHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

fast jag älskar dig ändå <3


dansa<3

Åh, det gick ingen bra idag på dansen. Fick en total "tappabortmigkänslauehuehuehu!!!!!" stackars mig, bokstavligen. Måste träna hemma, ska träna hemma nu när jag har städat mitt enormt stökiga rum, och sen ska jag vara duktig och plugga lite, usch.

Imorgon ska jag vara med Linnea, love dig finis! Vi ska väl göra något lika kul som vi alltid gör, vet inte var vi ska vara men kommer nog inte uppdatera efter skolan. Hihi.

Aja, nu ska jag kommentera lite bloggar och sen träna.
pusshej!


fint


utfyllning

Och här kommer lite bilder, måste ju säga förlåt på något sätt när det gäller både dåligt med bilduppladdning och dålig uppdatering. Here u are.



Hahaha kolla vad söta vi var 2009 :')



och igen hahahahaha

 
Åh, mina älsklingar




hahaha glömmer aldrig!


HAHAHA Emilias fåret shaun!


hihi


o-m-g, ibland bjuder man ju på sig själv haha



Bild från övernattningen förra lördagen


HAHAHAHAHA naw, jag och Amanda på vårat allra bästa humör!


haha söta carina

Busig

AHAHAHAHHAHAHHAHA BUSIG X 2


Ja, det var några bilder hehe
Förlåt om ni fick se samma bilder 2 gånger
puss



nästa ; dansen!

Bra nyheter! Jag fick ledigt, nu finns ingen återvändo! Jag SKA till Stockholm wiiiiiii, ä-n-t-l-i-g-en säger jag bara! Jag har saknat alla mina underbara nära & kära däruppe! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!


Anyway, kom precis hem från skolan. Eller precis och precis, för kanske tjugo minuter sedan haha.
Ska snart byta om till dansen och sen cykla och möta upp min söta lilla Alma!

Orkar inte gå in på detaljer när det gäller skolan, det var.. kallt? Haha. Nej men det är typ minusgrader ute, så ah, kallt. Vi jobbade med lite allt möjligt, det vill säga ART, vad hårda ord betyder, läste i läsgrupperna osv, ganska lam dag eftersom 5-6a var i skridskorhallen, alltså var varken Mollie eller Albin där sista rasten, buhu :(
Nu måste jag skynda, ska åka om trettio minuter.
Ha det bäst, skriver nog ett litet inlägg här efter innan jag åker.
PUSS



älskar dig syster

gammal bild hehe


JAG ÄLSKAR DIG ALBIN


stockhooooolm

 O-m-g, shit mamma mia! Om elva dagar så åker jag ÄNTLIGEN till Stockholm! Jag längtar så mycket så att jag nästan spricker, jag åker på torsdag och kommer hem på söndag med en MASSVIS av bilder! Självklart blir det ingen uppdatering eftersom allt är helt, helt, helt fullbokat. Förlåt, men orkar inte lägga ner tid på att blogga när jag träffar några som betyder nästan allt för mig med familjen. Så ya.
Ville bara säga det, visserligen sjunker väl mina små och söta läsare men men, mer uppdatering kommer på måndagen när jag har kommit hem. DETTA ÄR OM ELVA DAGAR HAHA, INTE NU.

Men gud, klarar inte av den här väntan längre!!!!!
Wiiiiiiiii!




Ni betyder miljoner för mig!


alltså

Alltså suck vad jobbigt det är att behöva gå upp vid sex, jag duschar ju varje morgon och mitt hår tar väldigt lång tid att torka. Jag föredrar inte att behöva gå med blött hår, dels för att jag inte vill bli sjuk men också dels för att jag ser ut som en monkey.

Därför tvingar jag mig själv att gå upp klockan sex varje vardagsmorgon, och åh vad jobbigt! Men men, får bara ta den smällen. Idag börjar skolan igen, synd att höstlovet är slut men samtidigt kan det vara skönt att komma tillbaka till rutinerna. Efter skolan är det dans wiho! Älskar att dansa, jag blir alltid lika peppad av att gå till danssalen och bara köra på, wei wei.




O-M-G.
Och nej mitt hår är inte GULT i verkligheten, det är lampan som lyser på.
Men ändå.
O-M-G
igen!!!!!!!!!!!


nej men.. hejsan!




bad uppdate

Förlåt för dålig uppdatering, och detta inlägget blir inte så roligt det heller eftersom jag inte kan ladda upp bilder på min dator..

Anyway, en ursäkt kan ni allt få. Vid halv två-två tiden så cyklade jag hem till Linnéa, vi hade lika kul som alltid! Haha tyck inte att vi är helt random men vi satt och lyssnade på julmusik och skrev önskelistor, erkänn fint? Haha, jag vet! Sen cyklade jag hem och Linnea följde mig, love you<3

Tråkigt inlägg blev det här, och mina väldigt få läsare som kändes många ett tag bara minskar. Suck.
Thats the life, har ändå inte tänkt att sattsa på bloggen i framtiden.

Aja, men ska nog blogga från pappas dator senare eller något. Puss puss


sista dagen på höstlovet

Snyft, men men bara att ta den här dagen på ett superbra sätt!

Usch vad jag är trött.

Planerna för idag vet jag inte riktgt ännu, ska nog ringa Linnea om jag orkar vara med någon, älskar dig :) <3
Annars ska jag bara vara hemma och chilla med min underbara familj typ.
Åh mamma mia vad jag är taggad inför Stockholm, fast åker v.46 istället!
Wi!

Tråkigt inlägg, men men. Whatever.

Hejdå!


dags att sörja lite

Nu åker jag och familjen till min morfars grav för att tända ljus eftersom det är Alla helgons dag.
Det är jobbigt att gå dit, jag gillar inte att se gravar. Men att stå och tänka på morfar och veta att han finns i närheten är faktiskt skönt.

Saknaden är fortfarande lika stor, men du ska veta att du alltid finns i våra hjärtan, morfar. Jag hoppas att du ser oss där uppifrån!


Jag älskar dig!


tjäääääärlek på höksta nivåååå

Hehe nu ska jag skriva ett gulligt litet kärleksbrev till Linnéa!

Okej, många brukar börja med "jag vet inte var jag ska börja" men med dig vet jag precis var jag ska börja.

Jag önskar att sommar tvåtusennio kunde komma tillbaka, eller att vi iallafall kunde få uppleva det vi gjorde igen. Det var verkligen du & jag. Bara vi två.
Jag kunde lita på dig till hundra och du var min allra bästavän, allt vi gjorde borde vi skriva upp i en bok.

Jag är verkligen tacksam att ha dig på min sida, för man vet att med dig bredvid så behöver man aldrig känna sig ensam. Jag är ledsen över att jag inte alltid räcker till, men du ska ändå veta att jag finns här vad som än händer.


Och nu över till våra väldigt betydelsefulla minnen:

Hm. Vi kan börja med första gången vi träffades.
Du och din familj var hembjudna hit och du, jag och Albin hällde upp iskalltvatten i badkaret och körde vem som kunde ligga i längst utan att skrika, helt sjukt hahaha. Sen halkade du, herremammajössesmia.
Som små så tjaffsade vi i jämna mellanrum, men vi var ändå väldigt bra vänner och sprang runt och lekte i skogen. Nu det senaste året, så har vi kommit varandra närmare.

Förra året så minns jag nästan varenda dag med dig.
Hela vårterminen minns jag. När du skjussade mig och den där känslan av att vara i närheten av sin bästavän. Kommer du ihåg våran hysteri hemma hos dig när vi var ensamma hemma? Haha. Stekpannor kan jag bara säga, popcorn osv. Ibland undrar jag var ifrån vi får våra sjuka idéer?..
Hela sommaren var våran. Våra stunder på toaletten, när vi gjorde värsta makeovern och massa.
Böckerna vi har skrivit tillsammans och alla gånger i badhuset.

Att vi gled isär efter flytten är något som jag verkligen ångrar, hade vi fortsatt på samma nivå som vi gjorde på våren och sommaren så hade det varit du och jag mot världen även nu. Jag älskar dig maximalmycket och du betyder guld för mig. Jag skojar inte, du är guldvärd.
Och vi ska få tillbaka det vi hade, det är ingenting vi ska sluta kämpa för.
För jag älskar dig Linnea, jag älskar ordet "du och jag tillsammans".









wi! det kommer bli supermegabäst!

Ok, nu orkar jag inte hålla tillbaka "hemligheten" om vad jag ska göra nästa helg!
JAG SKA ÅKA TILL STOCKHOLM!!!!!!!!
omg, jag har inte varit där och hälsat på, på över ett år nu! Saknar alla mina underbara vänner och hela släkten, 2 dagar ska jag vara där, rätt lite men ska verkligen trycka in allt viktigt som jag behöver göra!

Well well, har skrivit två packningslistor, snart tre haha. Märks det att jag längtar?

Det kommer inte bli något bloggande den helgen och det hoppas jag att ni förstår, wei!
puss



Ny design


hoppas, hoppas, hoppas!

Nu pratar mamma med min moster och det låter bra, hoppas, hoppas, hoppas!



nawsi, liten.


kokosnöt<3



Nu tänker ni säkert bara "Öh what, en kokosnöt, haha men orka lägga ner tid på att lägga in en bild på en kokosnöt!" Men ni ska bara veta vilket minne det ligger bakom den här kokosnöten haha, Maya, du fattar.


jag har världens bästa vän!

Som rubriken säger så har jag verkligen det, jag och Maya sitter och bokstavligen DISKUTERAR av min fettmailska och det känns allmänt skönt. Hon är verkligen en bra vän, så himla skönt att få ut sin ilska.
Jag älskar dig Maya♥


duscha är bäst!

Har duschat nu för en liten stund sen, superskönt! Hade något äckligt i håret för att det skulle bli större igår ju, så det var helt äckligt. Well well, ska snart klä på mig och fixa håret.

Annars så mår jag inte så bra idag, att ha ont i halsen är inte alls roligt och dessutom känner jag att jag mår helt illa och så.. Linnea ringde innan och undrade om jag ville hänga med henne på hennes ridning men jag orkar helt enkelt inte, mår inte alls bra.

Från en sak till en annan, jag längtar enormt mycket till nästa helg. Ska bli superkul! Om det nu blir av..


bildlöst inlägg, bloggar ifrån min dator.


chillout


Ungefär såhär ser jag ut just nu, fast har annan tröja bara.

Usch vad trött man kan vara, kände mig helt död helt plötsligt trotts att jag har varit vaken sen klockan nio. Hur som helst så gick jag en liten promenad med min urgulliga lillasyster, jag älskar dig! Hon pratar på som om hon vore mycket äldre än vad hon är, helt underbar! Kom nyss in.
Och har sjukt mycket att göra inför nästa helg om just det där skulle bli av, inget jag kan skriva här på bloggen eftersom jag inte är helt säker på om jag kan det eller inte, men åh vad kul det skulle vara!
Så håller bland annat på att ladda in ett antal låtar på min mobil.

Men men, nu ska jag chilla lite och gå en höstpromenad med mamma eller något.
Känner för att vara hemma idag, så ah. Men men, ha det bäst! puss


10:10

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, men precis som jag skrev så åkte jag och familjen till Ikea och när vi kom hem stack jag till Maya nästan direkt och efter det var det ju halloweenfest hos Emilia till halv tio. Så hey dålig uppdatering.

Men men, halloweenfesten va rolig, vi kollade på film, åt lite och hade det allmänt roligt :) .. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag var, ett spöke eller något? Mamma målade mig helt svart under ögonen haha och sen så tuperade jag håret, så såg ut som värsta offret, men det var ju roligt iallafall ha-ha :)

Men nu ska jag va med min söta lillasyster, så hejdå


skulle bara säga att..

Jag inte är hemma idag, ska åka till ikea med familjen. Sååå, dålig uppdatering.
Men nu måste jag duscha, vi åker om 40 minuter. pusshej!


Ett år gammal bild.
November 2009


PANIK


Ska på halloweenfest hos Emilia (bilden) imorgon och har ingen absolut aning om vad jag ska vara utklädd till.
Att inte änns komma utklädd alls känns ju bara så trist, jag menar, om det är ett halloweenparty ska man väl ändå vara utklädd till något? Haha. Sen finns de klassiska grejerna ju, häxa, spöke, vampyr osv. Från början tänkte jag vara vampyr men sen hörde jag av flera andra att de också skulle vara det, och då är det ju inte lika roligt längre hehe. Man vill ju vara lite olik de andra, ni förstår vad jag menar.
Katt är ju lite coolt, eller ja något liknande djur, men jag har faktiskt en grej som jag skulle tänka mig. Fast vetisjutton hur det kommer se ut, hahah. Mamma får hjälpa mig..





USCH sånt här vill man ju inte vara.. 
            
mer såhär passar mig! hahaha!


ida söker.. design?

Fy sjutton vad ful min blogg är, men men någon får faktiskt hjälpa mig! Annars blir jag ledsen i ögat :(

Vi byter ut Bonde söker fru till Ida söker design, borde göra ett program om det. Värsta proffsdesignarna kommer och hjälper mig, åh söta dröm, söta dröm. Nej men allvarligt, ser min blogg ut så här så räknar jag med att läsarna försvinner lika fort som de har kommit, så.. hjälp!


paint hihi


ska fixa naglarna och prata med mamma!

 


Halloj, ja precis som rubriken säger så ska jag helt enkelt bara ha det helt chillat nu.
Ska be mamma fixa mina extremt tråkiga och fula naglar och bara sätta mig ner och prata med henne, världens bästa mamma är hon! Juste ja, fick veckopengen innan, naaaaw jag fick dubbelt så mycket än vad jag egentligen brukar. Erkänn gulligt? Jag älskar dig världens bästa pappa!

Aja, men nu försvinner jag upp. Ska försöka blogga mer senare, fast vi får se om jag orkar.
 puss


åh ge mig vinter och julafton!

Någon mer än jag som verkligen älskar vintern och julafton? Tror inte att jag är ensam.

Alltså, det är stämningen jag saknar, eller ja, vill ha. Nu på hösten känns det mesta dött och man går och tänker tillbaka och blir deppad, först tyckte jag att det var mysigt med hösten, men nu vill jag verkligen ha julen!
Wi, saknar att åka pulka haha. Men kom igen! Vem åker inte pulka liksom?!

Hur som helst, den som har någon slags förmåga att trolla fram julen bara sådär får en fet kram!
åh, julstämning :')


gr8

Från 2 läsare till nästan 30, det kallar jag förändring haha


haha bild på Issa och Mollie från i lördags.


JAG ÄR LIKA GLAD SOM JAG VET INTE VAD

Shit vad glad jag är! Sabina? Du vet varför! JAG ÄLSKAR DIG!
wiiii, är riktigt, riktigt taggad!



Förlåt om den ser grå ut, men lyssna! ÅH vad den får mig på bra tankar!!!!!!


heja min blogg, heja heja heja


Någon randombild, haha älskar tröjan.

Nu är jag tillbaka på pappas dator igen, seriöst jag kommer bombadera hans dator med en massa onödiga bilder.. suck. Men jag skulle bara säga att det går bättre för min blogg sedan jag tog bort gästlösenordet. Softination.
Hade 52 visningar igår, DET kallar jag awesome! haha. Inte mycket för er andra kanske, men från typ 12 visningar till 52, ja det är lite skillnad hehe. Ha det bäst! (Jag ska bli bäst på att blogga nu, har jag bestämt hehe) puss



VIKTIGT

OBS, ville bara säga att headern och designen bara är tillfällig. Vet att den är SKITFUL men vad ska man göra? Haha. Jo, be någon snäll liten människa att hjälpa mig med den, vore asnice. Så om någon ser detta och är bra på design och sånt, hjälp mig!!!!!!


godmorning :-)

Godmorgon till er som är vakna, själv ligger jag kvar i sängen och är vråltrött, känns som om mina ögon ska sprängas när som.. men men, snart ska jag gå ner och göra lite frukost och duscha och sånt, vi ska nog fortsätta i mitt rum idag så jag räknar inte med att dra ut någonstans, kommer faktiskt bara vara hemma idag, snacka om chillout day haha! Nej men har fullt upp nu hela veckan (heeela) så det blir inte riktigt lika bra uppdatering som jag börjat med.

Imorgon så är det halloweenfest hos Emilia, hm jag undrar vad jag ska va.. någon med förslag?
Vampyr kanske? Det är ju rätt coolt men nej jag vet faktiskt inte, något blir det väl :)
Innan halloweenfesten så ska jag vara med Majko, åh länge sen, saknat min sötnus. Vi ska fika eller något.
I övermorgon är vi hembjudna till Linnéas familj och där efter så kanske jag sover över hos henne, och det är lika med att det inte blir uppdatering varken på morgonen eller kvällen.
På lördagen och söndagen har jag ingen aning om vad som händer, så då blir det säkert bra uppdatering igen!

puss

>bildlöst inlägg, bloggar på min söta men sega dator<


världens bästa hahahaha








Den sista, shit vad den väcker minnen alltså. Ellerhur Maya? ..


Fixar med ny design och header

Åh jag vet inte, fick något slags bloggryck haha. Jeppjepp, men ska fixa en nice header och en ny design, lite höst och vinteraktig kanske? Denna känns helt tom hehe. Men sätter igång nu, har ändå skittråkigt. Puss hej!






Tumme upp till det!


Förändring i rummet!

Nu håller jag, mamma och pappa på att fixa mitt rum, som ni ser är ingenting klart alls förutom tyget över sängen och själva sängen då, allt annat är huller om buller men jag känner ändå på mig att det kommer bli tjocktsnyggt!






Som sagt, inget är klart men det kommer nog bli snyggt!


bloggar från pappas dator

Har helt enkelt inget annat val, hur kul är det med bildlösa inlägg? Allt för er. ♥
Kom hem från biblan för typ 2 timmar sedan, jag och Linnea var och lånade böcker. Ett tips, stå inte och fixa håret när det regnar ute. Jag hade helt seriöst ett stort, fett affro när jag kom hem, tack vare regnet. Suck.

Fast förutom det så lånade jag många bra böcker, softination.

Vad brukar ni låna för böcker?




tittut!


JAG HATAR BLOGG.SE

Förlåt för grova ord men...
JAG HATAR BLOGG.SE!

Iallafall på min dator, det segar sönder! Jag kan inte ladda upp bilder och det är likamed att min blogg suger! ÅH snacka om irritationsobjekt! Jag har raderat en massa filer på datorn eftersom jag trodde att mitt minneskort gjorde att blogg blev segt, OCH ÄNDÅ SKA DET HÅLLA PÅ ATT SEGA. damp!
Jag startade en blogg (för typ ett år sen i maj tror jag) för att kunna visa upp mina bilder eftersom jag har varit väldigt intresserad av fotografering så länge jag kan minnas, nej men iallafall sen jag var nio eller åtta eller något, och nu, nu kan jag inte änns ladda upp?! SÅ HIMLA IRRITERANDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


det kan ju faktiskt gå

Åh vad jag vill lära mig Bella's Lullaby på piano! Så himla vacker låt. Jag är van vid att spela efter öronen, alltså att kunna spela och gå efter vad öronen tycker, jag hör ju om det är fel eller rätt. Men den här känns så pass svår att jag måste ha noter. Jag har ju gått på piano, men sist när jag sökte och inte kom in så fick jag bara ta den smällen. Nu vill jag verkligen börja igen, jag har älskat att spela så länge jag kan minnas och att sätta sig framför pianot och bara spela får mig att känna något slags lugn, erkänn bra?

Jag vill verkligen börja igen, verkligen verkligen verkligen.

Men men, tillbaka till Bella's Lullaby. Det är en filmscens låt i Twilight. Jag har försökt att leta på Internet men neeej inget funkar. Så när skolan börjar igen, alltså om ingen har noterna, så ska jag fråga skolans musiklärare om ett notblad. Hehe får vara extra gullig och ta fram hundögonen ;).. ne men ni förstår nog vad jag menar.

Vad tycker ni om pianospelande?


Väldigt, väldigt svår. Jag får ta en bit i taget och sen kan jag ju inte räkna med att lära mig på direkten utan det får ta sin tid, men visst är den vacker?


godmorgon

Nejmen tjosan hejsan på dålig uppdatering.
JAG VET, att jag totalsuger på att blogga. Men jag vet bara inte vad jag ska skriva om.
Dessutom så har min dator blivit konstig så när jag ska försöka att logga in på blogg.se så segar det och jag måste starta om programmet. Men men.

I lördags sov jag över med Mollie min älskling, och Issa och Amanda. Det var askul! Måste göras om.
Orkar inte skriva alla detaljer eftersom jag gjorde det men då stängdes allt av. Hallelujah.

Nu är det ÄNTLIGEN höstlov, och detta höstlovet ska total äga sönder!
På torsdag är det Emilias halloweenfest, tagga! Även på torsdag ska jag till Ikea och sådant med familjen.
Och har även tagit bort mitt kära gästlösenord, vilket ledde till massa mer besökare, erkänn awesome?! Dock kan jag inte vara lika öppen nu i bloggen eftersom alla kan snoka, men men. Besökare är besökare liksom.
Nej nu ska jag dra mig upp från sängen och städa rummet, kanske ska vara med världens bästa Linnea idag, vi får se. Känner lite för att vara hemma nämligen.
Puss!


hallååååååå

NEJMEN HEJSAN


RSS 2.0