skitaroligt hahahahahahahaha

Just nu så ligger jag och garvar ihjäl mig med Mollie Amanda och Issa, vi har verkligen askul! Jag och Amanda höll på att dö innan. Helt seriöst. Har inte haft så ont i magen pålänge hahahahahaha. Fast Issa är helt osocial, bilspel ;) hahaha. hahahahahahahah hahahahhah vi har jättekul och detta blev ett fluminlägg.
NATTEN ÄR VÅRAN! pussinuss


hahahahaha fedt kul på ica

Nej men tjena tjena, kom precis hem från ica med Mollie, Issa och Amanda, haha helt kul. Vi köpte ju godis till lanet imorgon, eller ah lan och lan, jag och Amanda kommer somna typ direkt hahahahahaha. Hur som helst så såg vi en massa killar i typ sjuttonårsåldern som var utklädda, alltså då menar jag i batmandräkt, kjolar, mc-nörd och massa hahaha. Sen så hade jag och Amanda sagt att båda skulle säga "heeeej! jag vill ha din autograf!" till han med kjolen från Irland eller något, men hon sa det aldrig så jag kom där från ingenstans och bara "tjena, får jag din autograf?" och han bara "visst" HAHAHAHAHA helt pinsamt! Nästan kutade därifrån.

Orkar inte blogga mer idag, ska bara vara hemma och ta det lugnt med världens bästa familj.
Så, bye bye. puss puss pussinuss hahahaha


msn med mollie är bäst!

Alltså seriöst msn skulle vara helt dött utan Mollie, hahahahahaha jag skojar inte jag har suttit och garvat skithögt. Skitroligt. "du måste.. öppna dig själv!" HAHAHAHAHAHAHA misstolkning.se. HAHAHAHAHAHAHAHAHA

och..
" men du bör minnas detta.."
"vad? haha"
"tuttar kan inte flyga"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
love dig gröna iprenman. <3


Hur som helst, nu bär det av till ica med gröna iprenmannen och mina två apor, Issa och Amandapanda, vi ska köpa godis till imorgon. Ska ju ha "mini-lan" vetisjutton hur det kommer gå, först helt spidade och sen snark och godnatt. Ikväll ska jag bara vara hemma och vara med familjen, känner inte för att va med någon mer än de här hemma, är skittrött. Men men, nu kommer min älskling snart och sen drar jag ut, pussinuss.


linnea min bästavän<3

Tjänare, har varit med världens bästa Linnea idag! Vi hade roligt som alltid, om inte ännu roligare. För idag var det bäst! Har verkligen saknat dig min underbara vän, tänk alla minnen vi delar? Allt sjukt vi har gjort tillsammans, stekpannorna? Té med typ miljoner olika socker i? Bolibompavärlden? Skogen? Allt?
Och nu ska vi uppleva allt igen, jag har verkligen saknat dig.

Hur som helst var det asroligt! Vi åt lite först och sen så stack vi ut och gjorde en grej, sen gick vi hem till mig och gjorde en grej där med, och sen skulle Linnea hem :(.. men aja, en hel höstlovsvecka som jag är astaggad inför!
Puss.


BTW JAG KAN LADDA UPP BILDER IGEN


fettma ont i nacken

Hej, har skitont i min nacke :(

Igår så skojbråkade jag och Sebbe och sen blev jag arg på honom så jag kickade honom mellan benen och då blev han arg på mig och tog ner mig på marken, så jag ramlade och typ stötte emot med nacken. aphuvud.
Så jag blev väl lite förbannad på honom kan man väl säga hehe, fast sen blev vi vänner igen hahahah.

Idag måste jag:

- åka till kören om typ nio minuterrrr.
- träffa linnéa.
- STÄDA mitt rum
- och göra klart läxan, vi skulle skriva dikter och jag vet inte vad jag ska skriva om.. vill inte ta någon av mina låttexter, de är så personliga. Och liksom, kul att skriva "jag ser ett träd, väldigt fint träd" typ nej. Så vad sjutton ska jag skriva?

Well well, ska bädda min säng och sticka sen. Hallelujah.
Hejdå




fel på mig?

Ibland undrar jag lite om det är något fel på mig, folk kan vakna vid sju och komma till skolan prick åtta, eller ännu värre, nu kör vi med Issa-style som vaknade vid halv åtta och kom prick tio över. HUR SJUTTON HINNER NI?
Innan vaknade jag tio i sex eller tio över sex, nu sover jag till fem över halv sju men jag hinner typ inte till skolan.. seriöst jag står panikslaget framför spegeln när klockan är tio i och bara "SKYNDA SKYNDA SKYNDA!!!" och hur mycket jag än står och fixar mig så ser jag alltid lika hemsk ut när jag kommer fram, blä. Såå-å, är det något fel på mig? Hm..

Idag har vi prov på rikstaden och partierna, kill me please.. finns det något tråkigare eller? Så har försökt att plugga rätt mycket, vi får hoppas det går bra :)
Vi har även teater, eller ah min grupp i skolan. Har inte alls tränat mycket på manuset, men jag tror att jag klarar mig, det var ju inte alls svårt.

aja, men ska fixa mig nu. Vi får se om jag hinner haha, pusspuss.



haha fin bild på mig och min älskade kusin från i somras, kolla hennes asfina hår!


when I look at you

Tjenarä, är helt pepp inför allt typ. Kommer inte kunna blogga typ alls imorgon och här är anledningar till varför:

* Direkt när jag kommer hem fixar jag mig & sen..
* Kören till kl. 4

Efter det så tänkte jag..
* Antingen gå hem till farmor eftersom farfar inte är där, och vara lite gullig och bara hälsa på liksom. Så att hon inte ska behöva känna sig ensam, erkänn fint av mig? Haha nä, självförtroende.se här va..
* Eller träffa min söta Linnea, vi ska göra en hemlig grej som bara kan göras av oss två, iallafall nästan *blink*

Och sen blir det att sticka hem och bara vara med familjen.
Nu ska jag ner till mamma och kolla på tv eller något, orkar inte lägga mig så sent idag så går och lägger mig rätt snart. Åmg, är helt slut. Har tvättat ansiktet, bytt till pyjamas, borstat tänderna, borstat håret, satt upp det i en ful knut och bara lagt mig och chillat. Näeh, men hejdå! Godnatt, puss.


chattar med emilia!

Tjenarä, sitter och chattar med Emilia hihi. Har faktiskt saknat den tjejen, min första bästavän erkänn gulligt? Vi har känt varandra sen vi var typ tre, haha och vi har både lekt feér, sovit i hennes husvagn, lekt med fågelmusik, kollat på samma videoklipp om och om igen, byggt kojor (kommer du ihåg z?), kommit på onda planer, lekt spioner, lekt med barbie och miljoner mer grejer, en gång så skulle vi cykla ner för en backe och så krockade vi, båda flög i olika diken, haha. Well well, love you barndomsvän! ♥




hahaha


puss puss jag lovar jag ringer diiiiiiiiiiiiig

Yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag skulleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaara säääääääääääääääääääääääääääääga aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatt jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer oooooooooooooooom föööööööööööööööööööörlåtelse eftersoooooooooooooooooom jaaaaaaaaaaaag är säääääääämst påååååååååå att bloggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


Alltså.. jag är dum. Igår morse skrev jag att "ååh, här ska det bli värsta uppdaten" vad hände? Ett enda inlägg och det var i det som jag skrev "värsta uppdateringen" i, alltså dumma, dumma, dumma mig. Jag kollar på bloggar där de skriver minst tre inlägg och så sitter jag här och skriver bara ett. Knas. Mollie tjatar på mig att jag ska uppdatera hahah. Hon är fortfarande sjuk, stackarn. Men du ska bli bättre tills på lördag!
FÖÖÖÖÖÖÖR.. då ska jag, Mollie, Amanda och Issa "lana" eller något haha, kommer gå åt skogen men men. Vi ska inte bara lana utan typ mer sova över men åh, är verkligen astaggad! Kommer bli skitroligt! ♥

Men men, nu ska jag bara äta klart och fixa mig och så senare.
Har blivit biblioteksmedhjälpare i klassen så jag missar idrotten :(.. well well, jag får la testa och se om det är värt det. Så idag skiter jag i att packa gympa kläder! Aja, men puss puss


snart skola! *

Godmorgon till er som är vakna, ska strax fixa mig och sen blir det skolan! Vi har slöjd idag, blä. Jag suger på slöjd, helt dålig. Och dessutom är det svårt och tråkigt, korv korv korv. Orkar inte lägga ut dagens outfit eftersom jag typ aldrig brukar göra det.. men har iallafall skinntights och ett längre linne + kofta och sånt.

Mollie är sjuk idag, bajsrumpa. Hoppas du blir bättre.
Hahahah vet ni? Vi har kommit på världens bästa smeknamn nu! Gul Iprenman och Grön Iprenman. HAHAHAHAHA så gulligt ellerhur? kan bara säga att we ♥ iprenmannen<3333

Men ey, ska fixa håret och resten av allt som jag inte är klar med. OCH idag ska jag ha värsta uppdaten, eller ah, iallafall FÖRSÖKA! puss puss


gul ipren man hahahahahahaha

Erkänn fin rubrik? Hahaha min och min fina Mollies bästa humor ju! "i've got a *****"
HAHAHAHAHAHAHA, älskar dig mobboffer. ♥

Tjena tjena, är faktiskt väldigt trött. Så ska gå och tvätta av mig sminket och gå och sova, klaga inte på att klockan är lite, jag måste verkligen sova. Behöver min skönhetssömn HAHAHAHAHA humor igen. Men men, jag säger godnatt till er som läser, sov gott.


Jag var livrädd för honom när jag var liten.


Bilder från igårkväll




Detta hade jag på mig.


Nytt nagellack, älskar färgen!


HAHAHAHAHA skandalbilder








älskling<3


jag älskar er amanda, issa, bella & jennifer

SHIT, bästa kvällen på LÄNGE igår.

Iallafall, där vid klockan 6 kom Issa till mig, vi sminkade oss, bytte kläder, fixade håret osv och så åt vi lite hehe. Ni skulle sätt hur badrummet såg ut sen efteråt -.- helt stökigt.... Sen vid 7 kom resten av snyggingarna och så tog vi kort och massa. Och sen så skjussade pappa oss dit, hihihi. Det var värsta äckelkön så vi fick ställa oss längst bak men vi kom in rätt snabbt iallafall.

Och resten av kvällen var det bara dansa, dansa, dansa. Nästan ALLA dansade och det var helt roligt, alla typ stod i ringar och massa. HAHAHAHA sen kom det fram en helt random kille och dansade med oss ibland, skitrolig haha! Sen så stod jag, Amanda och Issa och dansade och då kom det fram en helt udda kille.
Han ba "Hej, jag heter Filip (eller något) och jag har en kompis som vill dansa med dig"
Jag ba " Öh... okej, vem då? "
Han: "Allt jag kan säga är att han börjar på T och han går i 6an"
Jag: " Eh.. okej ta hit honom då.."
HAHAHAHAHA och då kommer han med värsta störda killen! Så tjejerna fick skydda mig eller något HAHAHAHA han följde efter men sen så stack vi ;)..

Aja. Bilderna kommer senare.
Puss!


love u<3


frågorrrrr.

Jag har börjat få samma frågor ställda ganska ofta så här får ni svar, det kan bli jobbigt att behöva svara på samma frågor hela tiden.. så yes, här.

OCH NEJ JAG HAR INTE HAFT NÅGON FRÅGESTUND.

1. Är du och Maya fortfarande vänner?
Våran vänskap kommer hålla kvar till döden skiljer oss åt, så ja det är en självklarhet att vi forfarande är bästavänner.
2. Umgås du och Maya lika mycket fortfarande? Vi umgås när båda har tid och kan.
3. Är du och Albin fortfarande ihop? Ja, vi är fortfarande tillsammans.
4. Har det hänt något konstigt mellan dig och Albin? nej..
5. Umgås du forfarande lika mycket med 97:orna? Jag umgås såklart fortfarande med 97or men just nu umgås jag mer med 98or.
6. Vem e Per? världens finaste vän.
7. Vad använder du för hårprodukter? Jag använder inte mer hårprodukter än shampoo & balsam..
8. Gillar du Per? Inte mer än som en bästavän..
9. Är du ledsen för något eller har det hänt något just nu? ja det har det
10. Är du och Emilio tillsammans? Det är bara rykte, för vi är inte tillsammans och kommer inte bli det. Han är en kompis & granne och thats it.


nytt!

Yo, innan så åkte jag & världens bästa familj till a6/ikea och köpte lite, och det blev lite nytt i garderoben.
Köpte en blanding av kort klänning&tunika, iallafall så var den grymt snygg! Ska ha den imorgon på ungdomsfestivalen, skitsoft, längtar supermycket! Men nu ska jag sova eller något, åh vad skönt det ska bli med värsta sovmorgonen imorgon, har verkligen saknat helgen<///3

Nej jag skojar inte, är helt död om mornarna nu förtiden, innan så kunde jag vakna vid tio i sex och hoppa in i duschen men nu så händer det att jag drar mig till ibland halv sju-tjugo i sju och sen duschar jag, blir lite stressigt kanske men vad gör man inte för att få sova?

aja, men ska sova eller något nu. puss.


07:24

Hey, är verkligen helt död. Skulle vilja gå och lägga mig och sova igen, men Mollie kommer om tjugo minuter och jag har inte fixat ett skit(?).. så ah. Måste nog börja med det nu hehehe. Juste ja, jag ska vara med min fina Fillepille på söndag, fedt länge sen. Juste ja 2, är helt stel i min vänstra arm där dem tog sprutan igår, gör skitont när jag lyfter upp den. DEN SOM SLÅR MIG DÄR KOMMER FÅ ETT KNÄCKT PANNBEN. Thats right hehehe
Nä nu måste jag fixa mig hoho, ha en bäst dag & EN BÄST FREDAG !!!!!!!!!111111oneoneone. puss :3



hey öga


mollie simon & albin ♥

Hehe, helt failade människor. Iallafall, kören var faktiskt rolig. Mötte upp sötnosen Alma vid typ kvart i tre och sen drog vi upp till musiksalen, fedt jobbigt att cykla upp för den där backen!!! Inget för en tjockis som jag kan jag bara säga, & på kören orkar jag inte säga vad som hände heheh, vi sjöng. Sen efteråt tog jag följe med Alma & Eve, vi cyklade in på en helt random väg och en bil höll på att köra på oss, damp damp damp.
Sen när jag kom hem så va jag hemma en stund & sen kom Mollie och vi drog ut och träffade Simon & Albin A, hahahaha skitroligt. SIMONS NÄSBORRAR BLIR HELT GIGANTISKA NÄR HAN SKRIKER EFTER ALBIN HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA DÖR. HAHAHAHAHAHAHAHA.
Sen blev det helt mörkt och vi hade stuckit mitt ute i skogen, helt läskigt. Simon ba "alltså jag vill nog... nog gå hem nu för jag är hungrig hehe eller ja vi kan väl dra hem till någon eller något " hahaha helt rädd var han stackarn. & som den onskefulla människa jag så sa jag "omg! kolla det sprang något där! SHIT skynda fy vad läskigt, SKYNDA DÅ! " HAHAHAHA och exakt i det ögonblicket sköt det till och small eller något och Simon bara gallskrek så vi trampade som idioter. Lite läskigt ändå heheh.
Och sen stack jag hem, aja men nu ska jag sova. puss


saknar dig söti


STRESSAD

Åh shit, är skitstressad just nu. Ska cykla om två minuter och möta upp Alma, ska hänka på till kören & se om jag kan börja. Fett soft! Verkar vara roligt så ah, vi får väl se :) Sen blir det att vara med Mollie, Simon & Albin A, hehe kul kul! Juste ja, vi tog spruta idag! Kändes inte ett skit, gick med Simon, Albin & Sebbe, hahaha jag fick hålla Sebbe i handen för han började lipa stackarn och sen skrek han som en galning. tönt. Nerå.
Men shit nu måste jag verkligen dra, vi ses senare! puss puss


NY DESIGN

Yo, ny design nurå. Blev faktiskt rätt nöjd om jag ska vara helt ärlig :) .. för jag fumlade ihop något på typ bara femton minuter och sen woala, klar :) .. den här gången sattsade jag på svart & illrosa, awesome!

Omg. Idag ska vi ta spruta i skolan, sånt vaccin mot något som jag har glömt(?) Alltså, nej jag är inte spruträdd, inte det minsta. Jag har inte ont av sprutor alls och jag skulle aldrig kunna svimma som andra gör när de får en spruta. Men jag är ändå nervös, för jag gillar ju det inte.. aja, men ska gå med mina coola "bästisar" Simon, Albin & Sebbe haha, Sebbe kommer skrika som en gris som han gjorde sist när vi tog stelkramp omg..

och nu hittar jag inte emblasalvan heller -.- TACK SÅ MYCKET!

aja, men ska fixa mig nu. Ha det bäst, puss


hehe tycker att jag ser lite smått efterbliven ut..


.

5 ärliga ord, jag är starkare utan dig.


ny header & design (?)

Tjena snygging'ar, ska komma med en ny design & header snart. Tycker denna ser skittråkig ut helt ärligt..
Men aja, ska försöka börja nu. pussss


<333333


BÄSTA DAG3N

Woah, kom nyss hem. Har varit med Mollie, Sebbe&Albin A. Vi hade skitkul! HAHAHAHAHA
Sebbe kan få till värsta cpljudet för er som inte visste det, hahahahaha dör.
Sen skulle jag och Mollie springa ifrån killarna och ner på en stig jag ba "WEIIIIIII" och så flög jag ner och trillade HAHAHAHA och precis efter så trillade Mollie och så bara asgarvade Sebbe och trillade han också HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA lite halt eller hahahahahaha

Ao, sen skulle vi kolla var dem gick och spionera eller nåt och så sprang jag ner för en backa, och jag bara gleeeeeeed rakt ner och flög i marken hahahaha gjorde skitont men Mollie bara garvade ihjäl sig.

Skitkul dag, tack för dagen idioter. ♥

PUSS

världens bästa<3














michael jackson<3

Ok. Bara att inse själv, min blogg suger och är sämst. Jag uppdaterar sällan och har typ 0 läsare. Thats it.
Men hur som helst så ska jag strax till skolan, shit har typ panik eftersom vi ska ta vaccinspruta på torsdag, jag är verkligen inte spruträdd men man kan ju inte säga att sprutor är det roligaste som finns, så ah lite nervös är jag allt. Ska försöka ta först så att jag inte tvingas se dem trycka in nålen på nån annan.

Usch, no more sprutsnack.
Idag sååååå vet jag inte riktigt vad jag ska göra, typ vara med Mollie eller någon annan eller bara vara hemma.
Men aja, nu ska jag städa iordning mitt rum, sen packa och sen kommer Mollie & så drar vi till skolan.
puss!!


 
jag älskar er tjejor <3


fy blä korv äckel skit balle åsna

Eh, hej hej. Bara så ni vet så har jag inte sådär fedt dåligt samvete pga den dåliga uppdateringen.
Såhär ligger läget till host försvar menar jag:

Min dator blir seg när jag loggar in på blogg och därför kan jag inte uppdatera.
Förlåt mig, men ah så är det. Så jag är inne på pappas jobbdator som jag inte älskar heheh.

Rätt lam dag, helt seg och trög och bläää, är helt uttråkad. Har varit duktig och pluggat en massa, eller nej inte en massa iallafall men har iallafall pluggat! Svenskauppgiften var att man skulle skriva vidare på någon berättelse, skrev typ en sida och sen orkade jag inte mer, skriver mer imorgon. På matten var det massa med decimaltal osv.

Förutom det så har jag blivit helt kär i mitt piano helt plötsligt, jag och pappa bar ju upp det på vinden eftersom det verkligen inte fanns plats till det i mitt rum, helt crazy egentligen eftersom mitt rum är stooort. Så nu ska jag vara "gullig" och be honom bära ner det igen åt mig, blev fett sugen på att skriva musik och göra egna låtar bara, så ah när han kommer hem från affären med godis hihi hoppas jag så ska jag snacka med honom. /care.
Annars dåååååå? Jorå det är väl helt okej, helt okej, okej, okej ok. Fast verkligen inte toppen, men inte heller för dåligt..

Juste ja, i söndags så var det handbollsmatch, vi förlorade med 12-7 :(.. och igår var det streetdance som var SKITROLIGT! Är helt taggad för uppvisningen trotts att vi knappast har kommit in på den riktiga koreografin, men åh helt soft. Jag älskar att dansa!

Men ha det bäst, bättre uppdatering ska det bli!
pusshej.


det här är min heta vän & vi älskar "i like to move it, move it" HAHAHAHA


I WANT







ge mig detta och du får en fet stor puss.


.

Jag ställer mig själv frågan "hur ska jag kunna må bra när så många andra lider?" Jag mår dåligt av att bara tänka tanken. När folk lider, så springer det omkring en massa osäkra brudar och klagar på att de är feta hit och dit, att de ska banta eller gå och sluta käka. Hur kan man vara så jäkla dum? Det finns människor som svälter dagligen! Barn dör. Barn dör av svält, av att de inte har något kött eller blod, bara ben.

Tänk er nu, att förlora det ända man har. Det ända lilla man äger och har, det som betyder något. Alla barn har inte föräldrar, alla barn har inte ett hem att bo i, alla barn bor inte änns under tak, alla barn har kanske inte änns en familj. Och vad gör vi? Jo här sitter vi och tjatar om att få mer.
När vi redan har allt? Vi har en familj, vi har vänner, vi har hus, vi har mat, vi har ALLT. Ändå finns det så jäkla bortskämda ungar som sitter och tjatar om mer, något som vissa barn aldrig skulle våga drömma om. Jag sitter här och skriver och tårarna bara rinner, för jag önskar att alla kunde se vad man har. Folk kommer hit och dit och säger "man vet aldrig vad man har fören man har förlorat det" vad är det?..
Folk kommer och skriver "hejdå nu tar jag livet av mig", små ungar sitter och skriver att de tänker ta sitt liv, de låter sig själva skära sig och åh jag blir bara så himla ledsen av att tänka på hur vissa människor skadar sig själva! Varför säger man änns att " jag kan lika gärna gå och dö " Hur, exakt kan man säga så? Andra barn sitter och kämpar och lider att få leva eller förlorar någon nära dagligen? Och här sitter andra och skriver att de lika gärna kan gå och dö? Hur himla idiotisk kan man vara? Istället för det här gå och dö snacket kanske man kan göra något åt saken istället? Man har fortfarande chansen till att ändra något. Man har alltid chansen till att ändra något. Och att säga "jag hatar att leva" innan man änns har upplevt det värsta, det gör mig bara ännu mer arg. Jag hatar att leva? Hur kan man änns säga så? Gud gav dig ett liv och lev upp till det!

Nu får ni, bortskämda skitungar som läser och tycker att jag är för mycket tycka det, för jag orkar inte se det här längre. Människor som snackar om att dö, människor som skär sig hit och dit. Vet ni? När jag kollar på mina armar så ler jag faktiskt, för jag har inte gjort det misstag som många andra gjort. Jag tänker aldrig skada mig själv, för jag är jag och jag älskar mitt liv. Jag orkar inte höra på allt klag hela tiden, lev ditt liv och var tacksam för det du har är allt jag har att säga. tack.


Började lipa ännu mer när jag såg den här hemska bilden.


bästa dagen på länge!

Herrejösses (haha) vad kul det var idag! Först så drog jag ut och mötte upp Mon och Bin HAHAHA, vi väntade på Amanda och Michelle som kom typ direkt efter, sen fick vi vänta på segisarna Bella och Jennifer, haha nu skojar jag bara. ^^ Nä, men sen drog vi upp till världens bästa fik och gjorde bort oss en hel del kan man la säga...... Och nu skojar jag INTE. För Amanda, Simon och Albin köpte en fet tårta som de satt och käkade HAHAHAHA, sen orkade de inte mer så det stod en halv tårta kvar.. sen så skrattade alla typ hela tiden och massa, HAHAHAHA "här är jag i saharas vatten" HAHAHAHAHAHA dööör. Sen när vi skulle gå så tappade jag hela brickan och allt så en tallrik gick sönder och fick allt vatten mellan benen -.- lyckat, så Amanda stod och gapflabbade haha :(
Sen drog vi till LEKIA!!! HAHAHA och skämde ut oss, sen lekparken osv. Och sen hem.

Bästa dagen på länge, hade verkligen skitkul. :D
Ha det bra, lägger in bilder och sånt senare, puss.

 


fika med mina fiiiina vänner.

Mår inte alls bra rent psykiskt, är frisk och så men känner mig helt ledsen. Så drar ut och fikar med Amanda, Simon, Michelle, Bella, Jennifer och Albin A från klassen. Blir grymt kul. Ni är bäst.

puss..


mobbad bild


hiss & diss



* Till 6c ♥

Hahaha vi är inte normala, vi är bäst. Alla är med varandra på rasterna, vi skrattar minst fem gånger tillsammans, allt är awesome och dessutom blir det att åka på en klassresa om vi får pengar till det. Ni är bäst, apor.




* Till det fina höstvädret
OKEJ, OKEJ, ÅKEJ vill inte låta som en åldring nu men kolla ut vilket "vackert höstväder" det är ute. Jag skojar inte, helt amazing. Solen skiner och allt känns helt perfekt, lagom kallt ute och det blir skitfina höstbilder. Folk får säga vad ni vill, men jag älskar det här vädret.



* Till Simon von Apa's tröga humor.
HAHAHAHAHAHAHAHA, fjant utan dig i klassen så hade det inte alls varit lika kul. Din apmänniska.




(nej den handen/handleden är inte min.)

* Till folk som tror sig vara något som de inte är.
HA-HA-HA, ni är så mobbade och pinsamma. Hoppas ni inser hur pinsamma ni har varit när ni växer upp... juste ja.. om ni nu gör det.

* Till att vara sjuk.
Iallafall idag, har skitont i halsen och låter som en fet kråka när jag pratar med en mask i halsen. Skojar inte, har ingen lust att prata alls, men ja, ni som känner mig ordentligt vet att jag inte kan sluta prata om jag väl börjat. snyft stackars mig


* Till en fuling
suck.


MICHAEL JACKSON <3

Ingen artist någonsin kommer kunna nå upp till hans nivå, han kommer alltid vara alla artisters dröm.
Michael Jackson, du är bäst!

 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


aj min hals!

Hejsansvejsan. Mår lite bättre nu, klarar iallafall av att kunna gå upp ur sängen och gå på benen för att hämta te och massa annan skit som jag kan tjocka mig på ;-) Just nu så chattar jag med min underbara kusin, Elin, hon får mig alltid på bra humör och är som en storasyster. Jag älskar dig Elin! ♥
Annars så har jag inte gjort alls mycket, eller jo, kollade på en urläskig film med världens bästa pappa innan, den heter Wolfman eller något sådant, mycket blod och skit. Riktigt äcklig men den var ändå bra och spännande. Har också bäddat om min säng, usch den var helt nersvettad och äcklig från början, madrassen var halvt nere och lakanet var helt konstigt.. så bytte alla sängkläder och körde upp madrassen och nu är det riktigt skönt!


Fick nyss ett gulligt sms från alla i klassen, "krya på dig" haha så sött. Tänk vilken bra klass vi är! Men aja, ska sova nu och försöka bli bättre till imorgon.
Godnatt? hahaha. Puss iallafall.



schuuukling

SJUK.

Jag ska sova hela dagen så jag orkar vara med Albin, Mollie och hennes kille imorgon. Aja, ska vila nu. Puss

Hittills under 2010 har du:

Druckit alkohol? Nej det har jag inte.

Rökt? Usch, verkligen inte.

Snusat? Usch nej!

Varit full? Kan ha kul utan att dricka? haha.

Rökt vattenpipa? Woepp..

Däckat? Naj

Blivit påkommen? Beror på i vad haha

Fått ett sugmärke? nej

Gjort ett sugmärke? nej

Har strulat med fler än en person under 24 timmarsperiod? naj

Gjort något dumt? Ja..

Gjort något som du ångrar? Ja..

Fixat dig i timmar?- Nej men typ i en timma

Gråtit inför mer än 10 personer? Ja... -.-

Smygit ut?- Nej haha

Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? Ja

Sovit brevid någon av samma kön?- Yes

Sovit brevid någon av motsatt kön?- Yes

Lekt med någons känslor?- Hoppas jag inte

Älskat någon så du skulle kunna göra vad som hellst för den? Ja, mina närmaste

Gråtit dig till sömns? - Ja.

Gråtit framför någon du älskar?- Ja.

Har haft sex ute i skogen?- hahahahaha NEJ.

Kysst en tjej?- Pussat *

Vaknat av att du gråter?- Ja

Skrikit ord som hora och slampa till någon?- Nej inte så starka ord, men har skrikit annat..

Mått bättre eller sämre av alkohol?- Dricker inte :p

Slagit någon på skoj?- HEHEHEHEHEHEHE ja (a)

Blivit slagen på skoj?- Ja, av Andreas hela vårterminen -.- apa.

Lärt känna över 10 stycken nya människor?- Jao!

Gått bakom ryggen på någon? Inget jag nämner här

Varit på sol semester?- Inte utanför Sverige :(

Badat i havet?- Ja klart! HAHAHAHA Maya, minns du?

Har haft snöbollskrig? Hahahahahaha mulat en massa HEHEHEHEHE

Sett en hel fotbollsmatch?- Nej

Inte sovit på en hel natt?- Inte en hel natt, eller jo, när jag och Maya sov över somnade vi inte fören 4-halv 5 på morgonen, så yes.

Varit på sjukhuset?- Tyvärr så tror jag det..

Sovit i över 12 timmar? Har jag säkert

Sett en film mer än 10 ggr?- Jag vet inte

Tagit någon på röven?- Amanda, hela tiden ;) HAHAHAHAHA

Lärt känna någon via internet? Nej, eller jo, men då vet jag redan vem personen är.

Velat dö?- Never! Därimot har jag undrat varför jag finns (?)

Fått ett IG?- Får inte betyg

Åkt buss i över 10 timmar- Nix

Varit ute en hel natt : Nej

Blivit tagen av polisen : Nej

Svikit en vän? Jag hoppas inte det..







värker i hela kroppen

Ångrar att jag stack ut när jag mår såhär, för nu värker det i hela huvudet och kroppen. Är helt tjock i halsen och har ont i nacken. Jag vill verkligen inte missa streetdancen imorgon och handbollen var jätteviktig enligt Cassandra så jag måste verkligen vila nu. Ska nog lägga mig nu och sova resten av dagen..

Iallafall så var jag ju ute en stund, först så cyklade jag ut med Simon och Sebbe, de retades hela tiden och hade helt dålig humor så Taima kom och var gullig och hjälpte mig haha, sen drog de och då kom Axel, så var med Taima och Axel en stund och gungade på kompisgungan haha, sen orkade jag inte vara mer så då tog jag och Axel följe en bit och nu sitter jag här med världens värk överallt.
Men aya, synden straffar sig själv antar jag (?)


give meeeee.


10 oktober 2010

Tjo bloggen, mår inte alls bra idag. Är inte sjuk men har ont i halsen och är trött, så just nu sitter jag i mina älsklingshellokitty sockar, en förstor t-shirt och dricker te samtidigt som jag spelar sims. Dessutom vaknade jag typ klockan ett inatt och var verkligen enormt trött men kunde inte sova, så jag somnade typ vid två-halv tre. Och så vaknade jag nyss och åt frukost och sånt.

Få se om jag blir bättre så att jag kan träffa Simon och Sebbe sen efter tolv någon gång (y) ..
Annars blir det bara en tråkig chill-out dag, ska strax duscha eller ta ett varmt bad och se om jag blir piggare.
Aja, men bloggar senare. Ha det bäst!



ps. SABINA ELLER LEA OM NI SER DETTA SÅ RIIIIING OKEJ? bra älsklingar. ♥
puss.


snart maykooooo

Tjenispenis! Mår asbra just nu, känner mig pepp inför allt.

Stack till Linnea innan, vi kollade på en väldigt random film som vi skrattade åt skitmycket haha, fast ingen av oss fattade ett skit egentligen, men aja det var roligt! Sen när filmen var slut käkade vi och sen drog vi ut till skolan och fotade och sånt, det var två riktigt irriterande tjejer där som tjatade exakt hela tiden. Jag älskar vanligtvis småungar men de hade ingen respekt alls och skrek åt oss hela tiden, knuffade på Linnea och en massa skit. Så vi drog där ifrån, hem till Linnea och sen hem till mig. Vi gick en sväng och sen hem till mig igen, och sen skulle Linnea hem så jag följde henne en bit.

Nu alldeles strax ska jag träffa Maya min älskling. ♥
Vi ska snacka tjejsnack och ha det allmänt mysigt. Annars blir det bara att ta det lugnt med familjen och ha myskväll! Aja, men ska ringa nu och sen drar jag. Ha're bäst!

 

jag älskar dagens väder!


gulligt.

Simon, eller ja numera kallad för MON är den roligaste, onormalaste och wierda människan i världshistorien. Du är en apa. ♥


HEJ FULA RUBRIKÄCKEL

Känner mig skitsur. Drar ut och fotar, ha det sämst hejdå



skola snart och linnea sen

Yo där!

Ska alldeles strax till skolan, eller ja, strax och strax. Om mer än en timma typ.. iallafall så har vi skoljoggen idag, usch jag känner mig inte alls taggad i att springa. Skojar inte nu, jag är helt död i kroppen. Skitseg och har ont i magen. SUCK. Ayaaaaa, får göra så bra som möjligt!

Och så ska jag träffa Linneoko sen också, mitt gamla smeknamn på henne hihi. Ska kolla på hennes ridlektion och sen ska vi kanske ha tjejkväll, mysigt! Jag tar förmodligen med kameran till hennes ridning och sen måste den ju hänga med antingen till henne eller hem till mig, det känns som om det ska bli skitroligt! Jag älskar dig Linnea! ♥

Aja, nu ska jag fixa mig.
Dagens outfit:

adidasmjukisbyxor
boxerlinne
mjukiskofta
& underkläder haha

sen byta om då när man luktar blä och är svettisssh.
Ska ta fram ombyte + handduk nu med.

Ha en bra dag! pusshej.


Gammal bild -.-


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Simon: Numera heter jag Mon, du heter Bin och du, Ida du heter Da.
Jag: Yo Mon!
Simon: Yo da!

HAHAHAHAHAHAHA.
Sen drog alla i klassen till linbanan och Albin Andersson skulle göra fart på Simon.
Simon: HAHAHAHAHAHA *kvävs* jag får ingen luft HAHAHAHAHAHAHA ont i magen, kommer trilla HAHAHAHAHAHAHAHAHA stanna HAHAHAHAHAHA
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHA
Och så fortsatte Albin göra fart, ja som numera heter Bin hahahaha, och när han var som högst uppe ser alla honom bara släppa greppet och flyga ner på marken HAHAHAHAHAHAHAHAHA och där ligger han och skrattar ihjäl sig, alla dog. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.


Och så var vår gamla lärare på besök hos oss idag med sin nyfödda son, skitgullig!
Simon var helt beundrad, haha först han bara "Var är Mon Mon? Häääär är Mon Mon! " HAHAHAHAHA.
Sen tog vår gamla lärare av bebisens kofta, Simon stod helt beundrad och sen:
Simon: Oooh, den var nice. Finns den kanske i min storlek?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

vi är sjukast forever. 6c? Jag älskar er onormala klass! ♥



min gaaaaamla dator

Yo gangsta!

Kom på att jag hade min väldigt gamla dator kvar någonstans(?) Jag satte igång den och det var en stor spricka i skärmen och den var full av virus. Men jag hittade en massor av fina bilder, från Stockholm, på mig och Fillepille, från Hallaryd och massa vidare. Det fick mig att börja gråta, vet inte varför men satt och lipade jättelänge. Sådan är jag haha, från att jag hade varit helt upprymd och toppenglad så satt jag där och lipade. Antagligen var det för att jag har fått så himla fina minnen med massor av underbara människor, det var både glädjetårar och något annat, nej jag vet faktiskt inte. Men aja. Sen gick det över. Tänkte ladda in alla bilderna på ett USB eller min mobiltelefon och sedan överföra de till min nya dator. Får se om ni som är med på bilderna tycker att bilderna väcker minnen.

Puss.


hahahaha riktig nize bild på mig, Maya, Nikko och Lina.
schnyggt hahahahaha


kärlek till er tjejer.





Jag älskar er tjejer och saknar er något enormt.



Taio Cruz - Take me back

Hejhej!

Kom hem alldeles nyss, jag skippade handbollen idag eftersom jag hade riktigt ont i magen ett tag. Det gör fortfarande lite ont men det har gått över en del. Jag vilade en stund och sen åkte jag, mamma, pappa och min lillasyster upp till Lindex och köpte lite kläder till min syster och sånt. Jag köpte inte så mycket, men ett par tummvantar och en ny mascara. Det gillas! Tummvantarna var riktigt snygga och väldigt behövande just nu, fryser som as om mina händer. Och så mascaran, är grymt nöjd med den.



Annars har dagen varit heltokej.
Aya.

Fredag imorgon + skoljoggen. tjockis. kommer. dö.

hejdå.


jag älskar dig albin <3


memories.






Ursäkta det vita som har kommit på Isabells ansikte, tror att det var tejp eller något som satt på ett annat foto och sen blev det så.

Men men.. jag saknar att vara liten! Då fanns det aldrig några problem, när man var liten var man alltid trygg i allting. Man kunde skoja hur mycket som helst utan att verka konstig, man kunde springa runt i skogen och bygga kojor, leka exakt hela tiden.
Kommer ni ihåg vad som gick på TV? Nicke och Nilla, Anki & Pytte, Totally spies osv? Minns alltid när jag, Emilia och Isabell sa vilka vi var av dom tjejerna :'), jag var hon med blont hår, Emilia med långa röda och Isabell med svart. Vi bråkade nästan alltid men vi höll sams mycket också. Kommer ihåg när vi sov över en gång och kollade på Pippi, alla sov i mammas sovrum på madrasser och åh helt mysigt. Kommer också ihåg när jag och Emilia rev fram kuddar, täcken, stolar, filtar, sittunderlägg och byggde som en djungel i vardagsrummet, sen satte mamma på någon fågelmusik och vi lekte att lejonen kom och massa, haha naw.

Saknar verkligen tiden när man var upp till åtta år, inga regler fanns, allt kändes tillåtet. Det var okej att gå ut med en docka i vagnen eller typ bada naken ute. Nu känns allt så himla uppenbart hela tiden, att om man inte är en viss person så blir man antingen utklassad eller mobbad. Man blir hela tiden lurad.
Lurad av en annans lek, som man trodde en gång var allvar.
Med tiden lär man sig vad man ska gå på och inte, man vet, att om jag gör sådär, då kan allt gå skit men man vet samtidigt att det kan gå perfekt. Man lär sig vad ordet sakna betyder. Vissa säger att det går över tillslut men jag vet, att ingen saknad går över fören man vet att det är bra igen.



Jag fick bara lust att skriva av mig.
Inget är riktat mot någon.
Bara mot mig själv.
.




dans<3333

Kom nyss hem från streetdancen, åh blir så himla peppad av att dansa! Jag fick verkligen inte till det idag, haha var helt borta och var helt efter exakt hela tiden. Men tillslut så gick det rätt bra iallafall :>
Ååååh är skitglad! Jag älskar att dansa.


Dagen har la varit okej, skola igen (n) hade gympa sista timmen, brukar älska gympa men det är inte lika roligt längre(?) .. fett synd. Förra terminen ägde helt seriöst, iallafall på gympalektionerna. Nu vet jag inte riktigt om det är lika roligt längre :(.. Iallafall så jobbade vi lite med allt möjligt. Maten var helt okej fast åt inte så mycket, efter skolan skyndade jag mig hem för att hinna byta om och massa. Sen var det dansen då och nu är jag hemma, dansen var som sagt skitrolig och längtar till vi ska visa upp korreografin på dansdagarna. För det är väl korreografin som vi tränar nu? Aja. Men bloggar mer sen. Ha en skitbra kväll! puss.

 
haha. Bara jag som har dragit fram vinterjackan? Övertalade pappa att hämta ner den från vinden till mig.
Lite tidigt kanske, men aya. Jag fryser iallafall inte och den är fett skön ^^
btw. väldigt nice bilder va? hahahaha.



Den här dansen dansar vi till på streetdancen.


GRATTIS ALBIN :D <3


Och ja, som rubriken säger så fyller Albin år idag. Grattis :D Ha en bäst dag. puss <3


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


HAHAHAHAHAHAHA "missie mjau...kissie cow" HAHAHAHAHAHAHA


random

Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? både nej och ja
Hur många har du varit kär i? 3 helt seriösa.
Är du kär just nu? ja

- Tio frågor om dig själv
Namn? ida!!!! smilesmilesmilesmile

När fyller du år? 12e juli
Några piercingar? öronen, vill ha ett till hål i ena örat :)
Vad har du på dig just nu? pyjamas och trosor
Vilken årstid är bäst? alla årstider är bra på sitt sätt, men sommaren är helt klart bäst!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? vakna, solen lyser, lyckaaaaaa, åka och bada någonstans och vara på toppenhumör. 
Vad tycker du mest om hos dig själv? min humor och min personlighet
Vem älskar du mest på denna jorden? min familj
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? beror på


- 4 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? mamma och jag själv
Vem är den roligaste av dina vänner? simon typ hahahaha

Vem är snyggast av dina vänner? alla ser la ut på sitt sätt :).. haha, nä men alla är riktiga snyggingar!
Vem är mest partyprisse? jag och maya när vi är hemma själva......


- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? min mamma och pappa ♥
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? japp
Vem är farligast i din familj? min katt
Vem ser roligast ut i din familj? jag haha
Vem är coolast? lillebror
Vem sover du oftast med? lillasyster
Roligaste kvällen med familjen? finns många :)

10 frågor om idag
Vad har du gjort? vaknat, ätit, ritat, kollat på tv och somnat om
Vad ska du göra nu ? svara på msn
Har du gjort något dåligt idag? nej
Vad har du ätit idag? mackor (y)
Har du duschat idag? ska det alldeles strax
Är du trött nu? ja
Vad händer idag? ska kanske va med mollie och sen träffas alla från klassen och ska prata om klassresan
Går du i skolan? aa
Har du varit i skolan idag? det är söndag, så noep.


- ANNAT
Hur mår du just nu? bara bra
Har du piercat dig? i öronen
Är du hungrig nu? neeeeeej.
Vad är klockan nu just nu? nollnio fyrtiosju
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? bloggar, blogg, msn, bdb.


TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? isabell tror jag.
Vem ringde du senast? issa.
Vem sms:a till dig senast? lina
Vem sms:a du till senast? maya


-FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din mamma? alldeles nyss
Hur länge sen var det du träffa din farsa? alldeles nyss


- ÖVRIGT
Gillar du punk? alltså. har inget emot det.
Har du sminkat dig idag? inte än, så nej

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? naj
Vilket är ditt favoritband/artist? omg. orkar inte räkna upp.
Vad gillar du för musik? rnb, hiphop och liknande.


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? ja
Har du fler än 5 tröjor? ja


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? ja
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? bara på fest och sånt
Använder du kajal? nej
Använder du hårspray? nej
Använder du volymspray? nej
Använder du mousse? nej
Använder du parfym? christina aguilera och avril lavinge's, vet inte vad den heter.

Använder du läppglans/läppstift? ne-ej.
Använder du brunkräm? nej -.-
Använder du rouge? har hänt, men nej inte officielt.
Uppsatt hår eller hängande? hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? nej

- KÄRLEK
Är du kär just nu? - ja.
Har du kysst någon idag? nej

När kysste du någon senast? - typ i maj eller något
Är du romantisk? - haha fullt ut och sen sabbar jag allt. så båda hahahahaha
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? beror på
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Vem sov du senast bredvid? mamma tror jag
Vem sa senast att han/hon tyckte om dej mer än som en vän? - albin
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej hahahaha
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - never.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? nån som är sig själv och ser bra ut


Frågestunden - avslutad.





1. Vilket är ditt roligaste minne? Åh, alltså jag har flera stycken och kan inte välja bara ett.. men kan säga iallafall tre. Första är nog när jag och min kusin sov över och så vaknade jag av att han fes skithögt, så jag fes tillbaka och så körde vi fistävling. Haha, helt sjukt. Ett annat var när jag och Maya satte på oss skitstora peruker och klädde ut oss, sen cyklade vi och hälsade helt normalt på varenda människa, hahaha. Har också många roliga minnen med dig Linnéa, glömmer ALDRIG när vi satt i ditt rum och hade tjejsnack och så helt plötsligt så fick vi för oss att grilla popcorn, och ditt popcorn började brinna HAHAHAHA. Och så har jag ju självklart många flera.

2. Varför är du så söt? Jenny? Varför är du så söt? Och jag tycker inte att jag är så värst söt.. så kan inte svara på den frågan.

3. Får jag också komma till dig på höstlovet? Om ni nu kommer så är det självklart! Ska övertala mamma och pappa haha eftersom vi blir så många. Men det SKA gå!

4. Vad gillar du att göra på fritiden? Vara med vänner och familjen, dansa streetdance, träna handboll, skriva låtar och så älskar jag att fota!

5. Vad tycker du är kul? Att dansa.

6. Vilka är dina bästakompisar? Maya är och kommer alltid vara min allra bästavän. Och så min tjockis, Per är också min bästavän.

7. Varför är du så snäll på msn men aldrig irl? HAHAHAHAHA VAD ELAK! Jag försöker hälsa på dig men så fort jag kommer i närheten blir du rädd eller något och drar därifrån! :o

8. Kommer inte på någon fråga, för vi vet ju allt om varandra. Right bästis? Heheh, ja klart!

9. Om du var fast på en öde ö, vad skulle du välja att ta med dig om du fick välja fem saker? Om jag inte får ta med personer, så skulle jag ta med mig maaat, vatten i mängder, min mobiltelefon, min säng heheh, och mitt gosedjur..... (a)

10. Vad är ditt favoritdjur? Katter, kattungar, kalvar, lamm, fölungar, grisar haha, hundvalpar och kaninungar.

11. Vad heter din farmor? Gerd



GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

SISTA CHANSEN ATT

STÄLLA FRÅGOR PÅ

FRÅGESTUNDEN!

SVARAR PÅ ALLA FRÅGOR IMORGON.

fråga på nu, svarar på

nästan allt!

klicka här för att komma

till inlägget ♥



frågestunden avslutad


it's fall tears from my eyes

Mår bättre, mycket faktiskt! Förlåt för mitt deppinlägg men var rätt ledsen och så, saknade massor och ville bara få tänka lite ifred och så. Aya, no more emo! Jag är skitglad just nu, tack för alla gulliga kommentarer, både i frågestunden och i de andra inläggen. ♥

Dagen har varit bra, fast jag fryser typ hela tiden haha. Har varit ute och fotat med min lilla systemis, Nils. Fick verkligen pissdåliga bilder, inget ville fastna på bild. Försökte ta ett kort på alla höstlöv, men det började blåsa och smättra på kameran. -.- Irriterande.





 
hahaha 2 oseriösa egobilder.



aja. det var allt!
puss


Bloggar inte idag

Hej. Skulle bara säga att jag tar en liten bloggpaus bara för idag eftersom jag känner mig ganska depp.

Aya. Fortsätt kommentera frågestunden och så svarar jag när jag orkar.
Nu går jag och fixar mig och drar ut och fotar med Nils.

Ha det sämst


SAKNAR DIG




fredag :D:D:D

Som många säkert vet så älskar jag fredagar! Orkar inte blogga nu på kvällen, ska bara vara med familjen och chilla och sånt. Aya. Ha det bäst! puss


haha två gamla bilder med min förra mobil


GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN
'
'
'
'
V


FRÅGESTUND



ja. nu är det dags!

fråga vad ni vill, svarar på allt.

och frågestunden är slut när det är tillräckligt med frågor


ida och maya humor

hahahahahahahahaha

1.


HAHAHAHAHA " mamma, mamma! jag ser dig! "

2.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAH
"Elviiiiiiis jag tror på dig, jag vet att du lever!!!!" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA DÖR


RSS 2.0